💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 525
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Почти всичко казано днес, Ивана го беше казала в стария разговор с нея по БНТ, който някой в предна тема беше публикувал. Тя няма кой знае какво друго да каже, явно няма да изкласи прословутия си университет и историйките са същите Simple Smile Намекна, че не и върви следването. То с тези изцепки, било то и по българска телевизия или инстаграм, ще е срам за тях, ако я дипломират руснаците Grinning

Евтино изглеждаше днес в този ранен час и видимо без бельо. Wear Bikini
Имам чувството, че на Гала и продуцентите им стана леко неприятно от тази среща и я съкратиха.

# 211
  • London
Какво ще рече изчезнала?

# 212
  • Испания
Какво ще рече изчезнала?

Имала е стомашни проблеми, линейка я откара и повече не обелиха дума за нея.

Не гледаш ли формата?

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 19:27 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 213
Според вас кое ще е 2-ото разпаднало се племе. Аз мисля че Жътварите ще се запазят до края защото Катя беше пуснала снимки в инстаграм как е облечена в "Жътварски" Дрехи ,Вие как мислите ? Но дано рибарите да се запазят

# 214
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На мен пък ми беше интересно интервюто, "голотата" също не ме впечатли особено, така че си го изгледах с кеф. Луда калинка е тая Simple Smile

И на мен.Дори ми беше много забавно,а Ивана стои много добре на камера,отпусната е,няма притеснение,върви й приказката.Според мен скоро ще я видим в ефир.

# 215
Ивана при Гала обяснява как Влади бил настройвал племето срещу нея зад камерите, а пред тях се преструвал на голям добряк 😂...и после след предаването й написал, че била много злобна😂
Лелеее, тази пък прилича на отхвърлена жена!
Владко явно й е дал як игнор, и тя сега сипе огън и жупел.Явно не може да се примири, че някой мъж няма да й играе по гайдата.
Отврат е!

# 216

Някой откри ли прилика с визията на Ивана?

# 217
Лелее, бях пратен при Жътварите?!?!
Аз дето два сезона подред съм виден противник на жълтия цвят. Каква ирония на съдбата. Grinning
И аз там. Имаме отборен дух:)

# 218
На мен ми се паднаха "Ловците". Хем си посочих силовите битки като слабо място, а логическите като силно, ама Joy Ако попадна там най-много да съм първия отпаднал или да си ме пазят известно време за пъзелите.
Съжалявам, че се връщам на темата Добрин - Юлиян, но гледам че се коментира доста последните страници. Аз не съм убедена, че Добрин е спечелил нечестно. Той Георги от Добринище беше много по-зле като атлет, обаче спечели Сървайвър точно, защото не стана черната овца. Аз лично бях твърдо за Юлиян до момента, когато прати Пламен срещу Веско. Беше стратегически ход, но ми се видя малодушно. Беше го страх да се изправи на дуел срещу него. Пламен не го подкрепяше винаги, но не го и предаде, когато имаше този шанс, а Юлиян веднага използва своята възможност. Оттам нататък минах в лагера на Добрин. Не съм пускала СМС, обаче кой знае колко ли други е имало като мен.

# 219
Преди доста години не помня по коя тв четяха прогнозата за времето и се събличаха. Беше някак шантаво, неуместно, несвързано. Та и Ивана така ми изглежда, не на мястото си. Не става само с ц.и.ц.и трябва си и акъл.  Хубави тунинговани момичета в днешни дни бол.

# 220
На мен Ивана ми е противна... не мога да разбера как може да се хвалиш постоянно с това, че си участвал в побоища и заради това са те давали по телевизията. Явно, че в Русия е успяла да стане известна по този начин, но нищо чудно, те и руснаците като нас обичат да гледат панаири 😁. Явно е решила, че ще ползва същата тактика и в риалитито и в България. Очевидно и щом половината от студентстването си го е прекарала неразбирайки какво й говорят и обикаляйки по разни предавания, не знае много за журналистиката. Днес на няколко пъти и Гала й каза "как така учиш журналистика като дори не знаеш езика?"... стори ми се, че не й беше особено приятна компанията й.

# 221
  • София
Какво ще рече изчезнала?
Мая беше в предаването само първите две седмици и я отведоха с линейка, както си стояха на Дивата река. Нямаше следващ коментар, останалите напуснали доброволно или по здравословни причини ги съобщиха, някои даже и се върнаха за сбогом.

# 222
  • София
Според вас кое ще е 2-ото разпаднало се племе. Аз мисля че Жътварите ще се запазят до края защото Катя беше пуснала снимки в инстаграм как е облечена в "Жътварски" Дрехи ,Вие как мислите ? Но дано рибарите да се запазят

То накрая остава едно племе без име, там вече всеки е за себе си. 8-те последни така да се каже.
Така че реално няма разпаднало се племе. По-скоро е интересно във финалните осем колко ще са ловците, колко рибарите и колко жътварите.

# 223
  • Испания
Като ѝ е тежко на Джералдин, да излиза. Аман от драми!

# 224
  • София
За Мая може да я водим, 'Отвлечена от продукцията' Grinning

Общи условия

Активация на акаунт