💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 538
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 165
  • London
Ами според мен истината е тази, че и в момента Продукцията има сериозен обем заснет материал. И ни монтират/показват малка част от него ,в зависимост в каква посока искат да насочват зрителите и шоуто. Лошото е, че им липсва много професионализъм, за да изглежда всичко това добре на екрана. И имат много слаб контрол върху качеството на крайния продукт, ако изобщо имат някакъв контрол.

Е, то нямат екранно време да излъчват всичко, логично да подбират, но сякаш отделят повече време на някакви индивидуални интервюта отколкото на непринудени разговори дори и в малкото време в което не се снимат самите състезания.  Така някак няма как да видиш много от непринудената обстановка като са всички на едно място, все е някак като пред изпит я на маса наредени, я край огъня....много пластмасово. Във Фермата ми се струва, че в това отношение са доста напред.

# 166
  • София
Иванчето - с поредната излагацийка при Гала, доста натуралистично облечена, почти 'дюс' в средата на Ноември Grinning
На Гала чак ѝ стана неудобно като ѝ видя сисонките Flowers Cherriesв един момент, добре че операторите са много опитни и поне ние зрителите не ги видяхме Grinning

Мнението ми за Ивана се утвърди - посредствена студентка в чужбина, на 4-5 пъти щели да я изключват, така и не научила руския. От няма и къде влязла в 'Дом2' да се бие като малцинствена малолетна в махалата по телевизията. Съжалявам, че Влади не я 'отстреля' в дуел. Голяма звИзда, няма що Grinning Nature Star

# 167
Гледам Ивана сега във видео при Гала-ами тя направо е гола Rolling Eyes

# 168
Ивана защо е заметнала така този гол крак? Това е всичко кото има да ни каже ли?
Гласувах за Милен и Чудо

# 169
  • София
Ха-ха, мен тестът ме прати при Рибарите. Grinning Но аз си знам, че съм леко шантав индивидуалист. Май действително бих се вписала най-добре именно там. Двенките, с Катюша, щяхме да си другаруваме и кукуваме на воля. Stuck Out Tongue Winking Eye
Тринките. И аз съм при Рибарите. Останалите просто не биха имали никакъв шанс : )))

# 170
Аз също смятах, че Катя се е снимала нарочно така - с цел заблуда. Но все повече ни пускат в тази посока - че ще бъде пленен 1 - Жътварите са малко, Рибарите скоро не са имали загуба, а все още е рано играчите да се слеят в едно племе. И смятам, че Ваня и Катя са се поопознали, което би било странно, ако са били заедно само в обединеното племе. Сюжетът е доста предвидим, но пък може да ни изненадат Simple Smile

# 171
  • Козлодуй
Къде се тествате нещо пропуснах линк? Simple Smile
На мен ми беше неудобно като повториха обидите на Ивана към Влади и оделно беше гола - направо няма срам

# 172
  • London
Спонсор не се търси облечена хах.

Иначе какво е това видео където се скубе въпросната с някакви други? В някакъв сериал ли е участвала?

Вчера разгледах на Тошо профила, жена му е симпатяга.

Попаднах и на някакво видео на Вайсчо хах ( звучи нелепо това Вайсчо ), та детето правеше нещо като скеч, че му предложил някакъв стек редбул или нещо от сорта, ако даде да му пипне инструмента хаха.....след което извади отнякъде един редбул и се изхили. Ъъъъъ.....нещо не ми се видя много смешно на мен ама както и да е.

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 13:40 от La Catrala

# 173
На мен пък ми беше интересно интервюто, "голотата" също не ме впечатли особено, така че си го изгледах с кеф. Луда калинка е тая Simple Smile

# 174
  • София
Къде се тествате нещо пропуснах линк? Simple Smile

На 8ма страница, пост №116 на Авиком.

# 175
  • IT
Е не, колко е тъпа тази, не мога да повярвам. За който не му се гледа- била на изпит, на който я късали и тя си набутала с тръбичка мини слушалка в ухото. След изпита не могла да я извади(вадела се с магнит). Извикали линейка, която спряла пред вратите на университета и те не успяли. После в бърза помощ успяли. До тук да кажем добре. Ми с кой акъл го и споделила в инстаграм??? Направи ми и лошо впечетление това леко пренебрежение и обида на ниво нации-рускини, пък албанка .... на понеже е много сгодна и тя.

# 176
Тестът ме прати при Жътварите, най-малко харесваното от мен племе Joy

# 177
Нямам нищо против голотата на Ивана аз Simple Smile
Не изглеждаше зле, но можеше да се разголи в рокля, с която няма кадри преди това Simple Smile Така си правя изводи, че не е с много богат гардероб Simple Smile

Иначе какво е това видео където се скубе въпросната с някакви други? В някакъв сериал ли е участвала?
Била е шест месеца в Дом2, руския аналог на ББ.

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 14:02 от Bengun

# 178
Отвратителна ми е Иванка, такова нахално същество, готова на всичко само и само да я дават по "телевизора". На едно ниво ми е с Моника Валериева. Повръща ми се от такива "жени". А самочувствието е инстинкт за самосъхранение при подобни индивиди, иначе трябва да си теглят въжето като си направят самоанализ.

# 179
  • София
И аз очаквах нов и шармантен тоалет, но си останахме с плажната рокля...

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 16:23 от schosch

Общи условия

Активация на акаунт