💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 250
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 750
Аз пък досега не съм забелязала да й има нещо на носа на Ваня. На мен ми е много симпатична. Но пък загледах сестрите. От един баща ли са? Щото не виждам никаква прилика между тях.

# 751
Носът й е огромен, а крив нос и чар е оксиморон, но може и така да се успокояват хората, все пак е по-добре да остане такъв отколкото неуспешна операция.
Иначе е удоволствие да я гледаш на терен и затова искам да спечели.

# 752
И на мен ми спада все по-бързо интереса, а би трябвало да е обратното;
Играта с калта беше тъпа, а и Йоана според мен не се постара много;
Като я гледам тя май си реве постоянно за какво ли не; Рибарите бързо я обсъдиха зад гърба й; Дали няма да гледаме дуел двете сестри тази седмица?!

# 753
  • София
Аз пък досега не съм забелязала да й има нещо на носа на Ваня. На мен ми е много симпатична. Но пък загледах сестрите. От един баща ли са? Щото не виждам никаква прилика между тях.
Е това че няма някаква видима прилика, не означава ,че са от различни бащи.
Имам братовчеди- близнаци- момче и момиче. Дори не можеш да кажеш ,че са роднини, момичето е с права черна коса и кафяви очи, момчето е русо със сини очи и къдрава коса, никаква прилика.

# 754
# 755
Напротив, в някои случаи големият и крив нос е доста чаровен. Имам такива познати. Аз пък сегашната мода не харесвам.
И на мен ми доскуча. Йоана никак не се постара вчера. А Ваня става много противна с това мазно, изкуствено поведение.

# 756
Като им гледам инстаграмите, някои от състезатели по един или друг начин са свързани с хора от телевизията. Любо има снимки с Даниел Петканов, Ваня беше споменала нещо за Димо Алексиев. А моят любимец Вайс има снимки с Юлиан, още от 2018 г. Което ме кара да мисля, че може и да е получил някои напътствия как да стигне до финал.
А за снощната битка, Ваня определено доминира над Йоана. Както се казва може малко акъл да имаш, ама да ти идва навреме. За втори път Йоана преписва от Ваня. Затова и се страхува от нея. Правилно каза Боби, че Ваня й е взела страха.

# 757
Добре, разбрахме се че има различни мнения, кой да си ходи, кой да остава.
Я да видим дали сме на едно мнение за бройката.
Например аз виждам 4 л@йна които трябва да се разкарат по най-бързия начин.

# 758
Като им гледам инстаграмите, някои от състезатели по един или друг начин са свързани с хора от телевизията. Любо има снимки с Даниел Петканов, Ваня беше споменала нещо за Димо Алексиев. А моят любимец Вайс има снимки с Юлиан, още от 2018 г. Което ме кара да мисля, че може и да е получил някои напътствия как да стигне до финал.

Ами те вече получават награди за театрално творчество! Виж Димитър и си прави изводите кой ще е следващия награден...

# 759
Добата нали щеше да учи за астроном?  Май само лаф-мохабет.

# 760
  • София
Нищо му няма на носа й. А пък, аз снощи като ги гледах двете с Йоана като бяха застанали или като вървяха една до друга, извинявайте, ама на Ивана носът да й е проблемът!

# 761
Andariel, нищо не ти разбрах. Ивана какво общо има с носа на Ваня?

# 762
  • ВАРНА
Подминали сте май  изхвърлянето на Тошко - табуретката при хандбалните дузпи....

Тошко  към  Вайс - който ще бие дузпа  на Йоана:   " цели я  все едно трепеш улични кучета  с камъни! "

# 763
  • София
Играта вчера ми напомни един култов лаф от "101 далматинци": Винаги съм искал да бъда мръсен!
Ако Йоанна в началото не се пазеше толкова много да не се изцапа, можеше и да спечели. Но в нейните представи "Йейл" и "кал" нямат пресечна точка.

Що се отнася до предсказването на победителя - ами, аз до тук прочетох на различни места, че победител ще е: Лазаринов, Чудомир, Борислав, Милен, Вайс, Тодор, Любомир, Джералдин, Ваня, Катя, Йоанна, Ивана, Ивайло и Сюзън. Тъ, поле широко - крави всякакви... все едно от всичките тези имена има шанс, евентуално. Аз лично мисля да заложа на Ивайло... хъм...

# 764
Ваня вместо тези баданарки които си е инсталирала, трябва да прибегне до ринопластика. Да не ми скочите, не съм за безразборната пластична хирургия, но при нея естетичния проблем е явен и промяната ще е в полза. Смятам, че носът ѝ е комплекс, дори Ваня да не го признава. Ще ѝ отива едно право носле.
И тя не си го харесва.
В инстаграм отговаряше на въпроси и я бяха питали, дали би си сложила пиърсинг на носа. Тя отговори, че ако реши да си сложи, първо ще си оправи носа.

Ами те вече получават награди за театрално творчество! Виж Димитър и си прави изводите кой ще е следващия награден...
Е, Димитър е актьор. Нормално е да получи такава награда.
Е, ако беше Ивана, вече щеше да е друго..

Общи условия

Активация на акаунт