💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 237
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Подминали сте май  изхвърлянето на Тошко - табуретката при хандбалните дузпи....

Тошко  към  Вайс - който ще бие дузпа  на Йоана:   " цели я  все едно трепеш улични кучета  с камъни! "

Напротив, няколко човека го отбелязаха като чудна проява на диващината му, и аз се присъединявам.

# 766
Аз не разбирам Тодор като говори никога... почти никога не хващам и една дума от речта му 🙄

# 767
И не само той. Понякога имам чувството че говорят на някакъв чужд език. Напрягам се да ги разбера.

# 768
Аз не разбирам Тодор като говори никога... почти никога не хващам и една дума от речта му 🙄
Рецитира готово подадени изречения. От там и неспособността му са произнесе множество думи при монолозите пред камера

# 769
Тодор сигурно възпитава децата си да целят уличните кучета с камъни - "ПОХВАЛНО"!!! Hands Clap
Страшен примат, на когото и почитателите са същите.

# 770
  • София
Е,то ако сме честни и рибарите от една седмица говорят за черепи,скалпове,човешко месо,канибали.
Има и доста рецитиране пред камери.Адски се впечатлих мисля,че Веско миналата година разказваше,че тези монолози ги снимат с ...телефон Simple Smile

# 771
Рецитира готово подадени изречения. От там и неспособността му са произнесе множество думи при монолозите пред камера

То и при спонтанните диалози не му се получава. Говоренето /общуването/ не е привична дейност за първобитните "алфа мъжкари".

# 772
Тодор сигурно възпитава децата си да целят уличните кучета с камъни - "ПОХВАЛНО"!!! Hands Clap
Един от участниците спасява простреляно улично куче, а друг ги "цели"...Казано е - "По делата им ще ги познаеш". Съмнявам се, че   Тодор все още има фенове.

# 773
На времето дебилните приятелчета на Тодор разхождаха питбулите си без повод. Имах инцидент една вечер, когато такъв ми скочи и грабна хамбургер от ръката ми. Не знам как не си хапна и ръката ми. Всичко пред празния поглед на един арменец от бияческата им групировка. Бялата ми рокля беше в кал, а аз името си забравих от шок.
Разбирам мнението на някои, че се интересуват само от показаното по телевизора. Но бургазлии не можем просто да "забравим"  Рижите.

# 774
  • London
Нещо не схващам къде е казвал Тодор, че цели с камъни училични кучета? В предаването или някъде из инстаграм?

От коментари за криви носове и тн..... хората заприличват на чучела след пластична хирургия. Дано момичето не тръгне да се ''разкрасява''.

# 775
  • Варна
Това за носа, ако не знаетв, погледнете Преслава преди и след 😃 За мен чарът и тотално изчезна!

# 776
Скрит текст:
Нещо не схващам къде е казвал Тодор, че цели с камъни училични кучета? В предаването или някъде из инстаграм?

От коментари за криви носове и тн..... хората заприличват на чучела след пластична хирургия. Дано момичето не тръгне да се ''разкрасява''.
Скрит текст:
окс
а нямаше ли преди тази грозна реплика на Тодор и на Вайс някаква изцепка? Защото нали първо Тодор би дузпа на Катя и после Вайс вкара дефакто мачбола?
Не,нямаше изцепка на Вайс.
Ето думите на Тодор към Вайс преди мачбола:
ахахахаха
ХвърГай силнУ, се Иедно кучИтата целиЖ

# 777
  • София
Племето изпрати Ваня, а според Тодор тя върти схеми. Логика!

Вие търсите логика в Тошко;) Да не е защитил диктутура по логика,  че я търсите в него;)
Ооо, има си собствена логика Тоше... да очерня по всякакъв начин всеки, за когото мисли, че го застрашава да грабне победата.
А тук има наченки да го мислят за голям актьор, който използва подадени му реплики от екипа!
В интерес на истината имаше и такъв момент, когато рязко се "досети" за двете сестри... по-жалко актьорско изпълнение не е имало. Не играе! Той си е автентичен п.....к и селска хитърка, която прилага всяка хитрост, за да изплува!
Всъщност като състезател има доста качества и вместо да заема мозъчето си с мисли за конспирации, най-вероятно щеше да е един от наистина най-силните! Дори бих могла да му симпатизирам.

# 778
Добата нали щеше да учи за астроном?  Май само лаф-мохабет.

Да не е за нещо друго... Астроном , който твърди,че луната е куха...

# 779
Ваня започва да ме дразни с това мазнене към Тодор. Уж не го харесва но в първите епизоди когато ги беше излъгал, за някакви елиминации тя първа или втора мусе хвърли да го прегръща.Не казвам, че трябва да е вълк единак, но някак цялата дъндания срещу Тодор и после да му приглася ми не е ок.

Общи условия

Активация на акаунт