💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 359
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Тиф,
Скрит текст:
Леко Кате, ще се задавиш от бяс. Хубави мигли има, не са като твоите. Кобра. ссссссссс
И тази малката намила до нея.
Ваня ли има хубави мигли? 🤣🤣🤣🤣

Тодор каза да целят Катя все едно целят с камъни куче 🤦

Уф, ми на мен ми харесват, ама аз и не разбирам много от такива работи. Simple Smile
Не го ли каза Вайс това (но бе брутална простотия мдам)?

# 406
  • Вестерос
Мен са ми много грозни и натруфени тези изкуствени мигли. 😁

Каза го Тодор на Вайс и лъсна отново. Във фб го правят див и щастлив.

# 407
  • София
окс
а нямаше ли преди тази грозна реплика на Тодор и на Вайс някаква изцепка? Защото нали първо Тодор би дузпа на Катя и после Вайс вкара дефакто мачбола?

# 408
  • Sofia
Тя и повечето зрители успя да "убеди" какъв женомразец е Тодор.
Тодор никога не е крил, че си пада сексист. Многократно е споменавал или загатвал, включително – в разговори с Ралица по съвети, че възприема жените, като по-нисшестоящи. На моменти се усещаше, че е в национален ефир, и даваше леко назад, но като цяло, никога не се е старал да прикрива снизхождението си към женския пол. Не е необходимо точно Йоанна да ни убеждава в нещо, което е видимо и с просто око.

Хубави мигли има, не са като твоите.
Много харесвам Ваня, но миглите ѝ са направо отвратителни, гротескни дори. Тотална антиреклама за козметичката, поддържаща визията ѝ (хайде, да кажем, че продължителната липса на достъп до "външния свят" в голяма степен подсилва "ефекта" на некадърно свършената естетическа процедура).
Забелязала съм, че коментарите на Катя винаги са право в целта – някак си успява да напипа слабото място на всеки един участник и точно там да удари. Grinning

Аз не схващам защо Тодор и Катя така не се харесват. Нали се виждат само на игрите, тоест нямат никаква реална представа един за друг в по-сериозен разговор или съжителство.....
В началото на шоуто, никой от останалите участници не предполагаше, че Катя и Йоанна са сестри. Тогава, понеже двете бяха в различни племена, те си уреждаха тайни срещи, на които всяка разказваше на другата как минават дните ѝ. На една от импровизираните сестрински сбирки Йоанна яко беше насолила Тодор пред Катя – че се държи арогантно, че я тормози, че е женомразец и селяндур, че не може да го понася. От онзи момент натам Катя разви неприкрита омраза към Тодор и на някои от следващите битки открито го провокираше вербално.
Освен това, смятам, че Катя си пада феминистка (малко като мен) – мъже, като Тодор, имат способността да я изкарват извън кожата ѝ, дори без да ги познава лично.

# 409
  • София
Като допълнение-След една такава сестринска явка,преди играта на следващия ден -Катерина направи злобен коментар към Тошко,той не реагира.После коментираше защо ли тази (не й знаеше името дори още ) му реагира така.След като го научи(за разлика от Вайс,който до този ден я наричаше оная другата Simple Smile ),започнаха неговите наблюдения,разговори с Йо (уж без камери),нарече я фалшива,а сестра й редовно хранеше.Йо плачеше пред камери,защото Тошко един вид не се досеща,че те са сестри и я коментира пред нея.
Изобщо-извратен сценарий.Тодор е трябвало да бъде злодеят,но той си остана на ниво простакът и не можеше да се доразвие сюжетът-сестрите жертви на това зло Тодор.
На мен репликата му за кучето се бие с репликите от последната седмица за канибали,черепи,човешко месо.
Едно е сигурно-Тодор ще бъде победен от Катя с пъзел.И това ще стане след две седмици.
На нас ни се внушава как го искаме този дуел.Аз лично бих предпочела в пъти повече един дуел между Катя и Йо.

# 410
окс
а нямаше ли преди тази грозна реплика на Тодор и на Вайс някаква изцепка? Защото нали първо Тодор би дузпа на Катя и после Вайс вкара дефакто мачбола?
Не,нямаше изцепка на Вайс.
Ето думите на Тодор към Вайс преди мачбола:
ахахахаха
ХвърГай силнУ, се Иедно кучИтата целиЖ

# 411
Аз пък не харесвам хора, които си съставят мнение за даден човек само от думите на някой друг - както в случая Катя за Тодор. А чак и да го намрази - това за мен е вече нелепо. Дразнят ме много и разни диви феминистки, а сестрите приличат точно на такива. Тодор е сексист - факт. Дразнещо е - факт. Но те вместо да си играят играта, тръгнали да му обръщат специално внимание. Това си е направо жалко - на Тодор не му дреме за тях и така и не видях да се държи толкова гадно с Йоанна (колкото с Ваня да речем). А вече ни стана ясно, че Тошо е лошият герой и съм сигурна, че ако е имало случаи, в които да е бил брутален с Йоанна (че да има за какво тя да го мрази), нямаше да ни ги спестят. Разбирам, че двенките не се радват на простотията на Тошо, но това не е причина за омраза - поне за мен, според моите възприятия. Затова отдавна ми писна от драмите, цирковете и обясненията на сестрите. На моменти имам чувството, че се държат така сякаш те определят сценария и какво ще се случва. Това ми е адски противно.

# 412
  • London
Оу неее аз определено не искам сценарий.... Предпочитам Тодор да не пада на пъзел и да няма сестрински дуел, но нещата да са натурални.

# 413
  • София
Това че Тодор ще отпадне от Катя или Йо на пъзел го предрекохме още преди 2, 3 седмици. По-вероятно е от Катя. Дано не стане така, защото ще има прекалено много съвпадения вече.
Все едно гледаме сериал и познаваме как еди кой си ще е убиеца или как еди кой си ще се събере с онзи, а бебето е на този, а не на онзи и т.н.
Прави ми впечатление, че този сезон е крещящо режисиран или ако не, то много некадърно монтиран и поднесен на публиката.
Миналия сезон също имаше гафове, но нямаше чак такива фрапантни неща. Или актьорите бяха по-добри, не знам...

# 414
  • София
Ааа,ти ще кажеш.Катя ще натрие носа на проклетия Тодор с пъзел,щото иначе няма с какво и ще има огромна масова радост,тя ще танцува накрая и ще прави реверанси Simple Smile
Като гледам целият фейсбук за този ден живее,подготвен е вече.После какво ще правим с Катя-не знам.
Така де-доброто ще победи.

# 415
Прави ми впечатление, че този сезон е крещящо режисиран или ако не, то много некадърно монтиран и поднесен на публиката.
Миналия сезон също имаше гафове, но нямаше чак такива фрапантни неща. Или актьорите бяха по-добри, не знам...
И двете е.
И на фона на режисурата и бездарието на монтажистите се губи до голяма степен по-добрия каст тази година.

Ааа,ти ще кажеш.Катя ще натрие носа на проклетия Тодор с пъзел,щото иначе няма с какво и ще има огромна масова радост,тя ще танцува накрая и ще прави реверанси Simple Smile
Аз залагам на Йо да разпише отпусното на Тодор, след което да загуби от сестра си Simple Smile
За да е истинска сапунката.

# 416
  • София
Тези мигли страшно я загрозяват. Иде ми да ѝ мина лицето с едно тампонче и да се освежи. И интересно как е още с тях, в резиденцията ли пак ѝ ги направиха.

# 417
  • London
И двете е.
И на фона на режисурата и бездарието на монтажистите се губи до голяма степен по-добрия каст тази година.

Аз залагам на Йо да разпише отпусното на Тодор, след което да загуби от сестра си Simple Smile
За да е истинска сапунката.
Аз пък мисля, че Катя не би оставила Йо да загуби от нея. Почти съм сигурна, че ще се откаже.... За да продължи малката.

А Ваня защо реално ги носи тия мигли? Уж е мъжкарана пък лепнала 5 см мигли....

# 418
Някои се впечатляват от миглите на Ваня, аз пък имам чувството, че Катя изкара цялото предаване с едни гащи. Нечистоплътно ми се струва това момиче.
Бай дъ уей, нещо друго ми направи впечатление в епизода - на 2-3 пъти Ники (не знам дали беше само той) спомена нещо от рода на това как било добре, че Катя и Тодор не са в едно племе. Или наистина ни подготвят за пленяването на Катя, или аз твърде много разсъждавам над всяка една дума Grinning

# 419
  • Sofia
Тези мигли страшно я загрозяват. Иде ми да ѝ мина лицето с едно тампонче и да се освежи. И интересно как е още с тях, в резиденцията ли пак ѝ ги направиха.
Аз се чудя с кой акъл тръгваш в такъв тип предаване и преди това си слагаш мигли.
А миглите още първия месец по едно време бяха  тука има,тука няма.После  се сгъстиха. Mr. Green Та така...

Общи условия

Активация на акаунт