💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 411
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 390
Този епизод много ми хареса. Тази игра беше интересна. Радвам се, че най-накрая жътварите успяха да прекъснат победите на рибарите. Не, че нещо, ама ми стана скучно само единият отбор да печели. Плюст това Катя напоследък още повече ме дразни.

# 391
  • София

Сезон 2 Епизод 52

Скрит текст:

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
   но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 392
  • София
Любопитно ми е дали Ваня ще отиде за втори път на елиминационен дуел, дали ще и предложат да си купи имунитет или просто Жътварите ще бият и в двете номинационни.

# 393
  • София
Всъщност не знам какво толкова ви подразниха сестрите на пейката, аз съм съгласна с коментарите им. Сигурно и аз съм кобра. Joy
Ваня нещо не ми хареса, то бива подмазване и нагаждачество, ама... И това "Прибираме се вкъщи", "Розите ми са цъфнали" и какво там още беше...

А, да, а пък петимата левенти отишли за дърва, а се въртят на пет квадратни метра и клюкарстват. Дърва не видях да вземе някой.

# 394
Аз пък нищо лошо не видях в поведението на Ваня. Някои хора се дразнят дори когато Ваня диша, така че какво се учудвам. Изкефила се е, че най-накрая печелят. А Катя не се спря да злобее. А Тошето е неприятен и прост, но така и не разбрах с какво толкова вбеси Йоанна, че и Катя покрай нея. Изобщо - двете сестри са гадинки.

# 395
Всъщност не знам какво толкова ви подразниха сестрите на пейката, аз съм съгласна с коментарите им. Сигурно и аз съм кобра. Joy
Ваня нещо не ми хареса, то бива подмазване и нагаждачество, ама... И това "Прибираме се вкъщи", "Розите ми са цъфнали" и какво там още беше...

Най - накрая някой, който споделя мнението ми Joy

Но сериозно, Катя беше права по отношение на това, че Ваня си шушне вече с Тодор, въпреки че постоянното номиниране, интриги и конфликти не са спирали при тях.
Катя беше права и за това, че все пак те са си избрали хора от ловците и точно Катя като капитан тогава отказа да вземе Тодор въпреки исканията на останалите рибари, също така никой от тях не искаше Ваня Grin

# 396
  • London
Йоанна на Екатерина: "Спокойно! След две седмици вече повече няма да го видиш".

МОЛЯ?
Има такъв лаф, когато искаш да кажеш, че скоро няма да виждаш повече някой. Не е буквално.....

Аз не схващам защо Тодор и Катя така не се харесват. Нали се виждат само на игрите, тоест нямат никаква реална представа един за друг в по-сериозен разговор или съжителство.....

Ваня обаче наистина си е Лиса. Нещо му се натегна на Тошко....

# 397
  • Вестерос
Тъкмо гледам.
Според мен рибарите паднаха заради пропуски на мъжете като цяло. Боби, Чудо пропуснаха на вратите.

# 398
И аз да благодаря за новата тема. Гласувах за Милен и Майонезата, но днес втория ме разочарова. И без това се чудех дали да гласувам за него, май ще го махна.
За Борислав и Чудомир не бих гласувала, защото първия се отнесе анти с Ваня, а втория беше анти с Катя. Обединяващото между двамата беше ваденето на нож върху куче на земята, образно казано. Такива, които се правят на много важни когато някой е в слаб момент, печелят от мен обратното на уважение.
За днешния епизод: очаквано спечелиха Жътварите. Беше предначертано, защото вече се променяше статистиката на международния формат. Много пъти се повтаряше, че толкова поредни победи на Рибарите са изключителни в световната статистика, което означаваше.само, че нашите са объркали кастинга и/или манипулациите после. Мое мнение

# 399
  • Вестерос

МОЛЯ?
това го чух и аз, да не би само две седмици да има до края 🤔 колко човека са общо?

# 400
  • София
Много вероятно,да
Прилича на Сървайвърска игра за събиране на кал ?

Баси и некадърниците.
Как може да издават в промото кои ще са капитани. Така утре няма да има интрига кого ще предложат и как ще протекат гласуванията в двете племена.
Не не.
Не са издали капитаните.
Това е по-скоро предположение на базата,че Рибарите няма да посочат Катя след днешното и държание, и на един разговор на масата при Жътварите.
Напротив,аз видях капитана на жътварите,защото всички други бяха в цивилно ,така да се каже облекло.

# 401
  • Вестерос
Леко Кате, ще се задавиш от бяс. Хубави мигли има, не са като твоите. Кобра. ссссссссс
И тази малката намила до нея.
Ваня ли има хубави мигли? 🤣🤣🤣🤣

Тодор каза да целят Катя все едно целят с камъни куче 🤦

# 402

Най - накрая някой, който споделя мнението ми Joy

Но сериозно, Катя беше права по отношение на това, че Ваня си шушне вече с Тодор, въпреки че постоянното номиниране, интриги и конфликти не са спирали при тях.
Катя беше права и за това, че все пак те са си избрали хора от ловците и точно Катя като капитан тогава отказа да вземе Тодор въпреки исканията на останалите рибари, също така никой от тях не искаше Ваня Grin
А, и аз съм за Катя Smirk В началото  не гледах много внимателно, но като се опълчи на Ивайло, защото трябвало да мълчи и да го слуша само защото е мъж  се загледах. Предпочитам хиляда пъти човек като нея, който ще ти каже всичко в очите, отколкото хлъзгавите и мазни хора като Любо и Ваня. За това и харесвах рибарите, там е "Право куме, та в очи", без задкулисни игри и интриги. Катя колкото и да не харесва някого винаги е номинирала на база представяне в игрите, а не на лична основа.

# 403

МОЛЯ?
Има такъв лаф, когато искаш да кажеш, че скоро няма да виждаш повече някой. Не е буквално.....
И аз въобще не ѝ приех думите буквално, даже се зачудих как тук се захванаха за "2 седмици" и почнаха да правят дълги и широки сметки Joy Joy

# 404
  • Вестерос
Четох ви за Йоана и Катя и очаквах някакви скандали пак, а то просто си обсъждаха 🙄

Общи условия

Активация на акаунт