💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 385
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 375
Много вероятно,да
Прилича на Сървайвърска игра за събиране на кал ?

Баси и некадърниците.
Как може да издават в промото кои ще са капитани. Така утре няма да има интрига кого ще предложат и как ще протекат гласуванията в двете племена.
Не не.
Не са издали капитаните.
Това е по-скоро предположение на базата,че Рибарите няма да посочат Катя след днешното и държание, и на един разговор на масата при Жътварите.

# 376
Абе хора струва ли ви се че лазеринов или саботира или така са му казали да играе ,не е възможно  толкова слабо да играе и да мята а тоя Тодор много ме дразни иска спортментсвто ,което не дава и иска да получи от Рибарите е няма как и да ги видим утре като са толкова мъже какво ще изберат жълтици или предимство айде де да ги видим много ме дразнят те Жътвари

# 377
  • София
Капитанските дуели са важни защото могат да дадат предимство в игра за номинация, а виждаме, че това е важно. Но да, епизода във вторник е най-скучен, защото няма отбора игра или такава за елиминация.
Но аз просто продължавам да се удивлявам на некадърието на монтажистите в промотата. Хората ще гледат даден епизод и без да има промо. Колко му е в промото да не дадат кадър от играта, защото ще издадат пола на участниците? Ама не, част от дуела трябва да фигурира, все едно публиката не знае, че всеки ден има игра.
Никога няма да се оправим.

п.п. Ааа, Бен Гън, окс. Връщам си думите назад тогаз Simple Smile

# 378
До финалната седмица, в която трябва да влязат 8 човека остават само две седмици. За тия дни трябва да отпаднат 5 участника. Кога ще се случи, вече нямам търпение. Толкова плява има да се чисти.

# 379
  • София
Много ме нервира този лаптоп днес.
Само ми прекъсва нова на живо и не можах да видя повечето
 от епизода, и за черешка и промо не можах да видя!
Но така или иначе капитанските битки са МЕГА, АДСКИ скучни! Дори безмислени..., поне за мен.

Не е от лаптопа ти. Предполагам, че натоварването на сайта по време на ИГРИТЕ е много голямо, защото само тогава забива излъчването.

# 380
Абе, баш издаване в промото си беше.
Само Ваня беше с екипа, а при Рибарите - Йоанна сякаш тръгваше, но за нея може да е подвеждащо.

# 381
  • Испания
Ивана го е публикувала, но друг е правил колажа. Та и се смее доволно.

# 382
  • София
Джери е много симпатична като пусне косите. Дано не се сплита повече така, да не казвам като какво.

Шон Пол?

# 383
  • Испания
Николай на Екатерина

Александър и Любомир на живо: https://www.instagram.com/ahdimitrov/live/

Любомир в момента е в Словакия. Работи по проект. Ще е там около 3 месеца.

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 22:54 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 384
  • Англия
Милен и Борислав/Чудомир на финалите с Любо подгласник, като представянето на Милен е доста по-добро от на останалите в тоя списък. 

Брао, 1-8, не са чак толкоз зле Жътварите.

Играта беше meh.. не успях да се нахъсам, имало е игри където съм викал все едно гледам футбол. Пък и бързо се загуби интригата. То се и очакваше Любо като хандбалист да натежи тука. Той беше и длъжник на племето миналата седмица, така че се радвам, че се представи добре днес.

Ваня хич не ме кефи вече. Като цяло грознички сцени на злобарщина и ниско ниво от участващите в тях. Йоанна правилно направи обощението за простащината, колкото и превзето да звучи. Убий простака с мълчание, като му падаш на нивото само му захранваш простотията.

# 385
  • София
Единственото с което да ги е подразнила Ваня беше ехидното кикотене в края, като подгласяне на Тошковия психарски смях.
Иначе преди това на словесната престрелка между Катя и Ваня, Ваня бе правата. Първо Катя започна всичко с нейна реплика и какво е очаквала, че няма да срешне отговор ли? И е права Ваня, че ренесанса за Рибарите започна с идването на Ловците. Не е излъгала нещо. И оригиналните рибари са добри играчи, просто с новата кръв им дойде нова сила и сякаш се преродиха. Нищо невярно няма.

# 386
Лазаринов гей ли е? Мн безполезен играч!
Какво общо със сексуалната ориентация на човек има това какъв атлет и състезател е ?

# 387
Прави ми впечатление, че жътварите и ловците нещо майсторят на реката, винаги остават по нещо - часовник, душ, въдица...Само рибарите, нищо не правят, освен да се карат, да коментират и да клюкарстват, не съм ги видяла да правят друго.

Как си личи, че всичко е режисирано. Голяма злоба между Катя и Ваня в предаването, а навън са приятелки, сами си го казаха. Ивана също каза, че като напуснала за първи път се почувствала свободна и че нямало кой да й казва какво да говори

# 388
Аз Милен винаги си го смятам за Ловец, никога за Рибар.
Йоанна: ''Още не му е дошло времето на Тошко''
Защо тък? Защото сценария казва, че тя или Катя ще го отстранят на пъзел ли?

Нали знаеш,  че в предаването са само медиуми и пророци.Щом така казват,  значи е така:)

# 389
  • София
Йоанна - Тодор и Ваня много ми паднаха в очите.
Катя - Че те кога са ти били високо в очите?!
Joy

Общи условия

Активация на акаунт