💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 448
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 360
  • Испания
Тц, тц, тц!

# 361
Катя е супер неуравновесена.
Много тежка за съжителство.

# 362
Катя и Йоанна са отвратителни, искам ги аут. Ужасни са, ужасни. Умни са, но прогнили и двете.

На "височайшите" особи Ванчето и Тодор им паднали в очите. Малее...
Ами ще ме прощават двете "умници" с пъзелите, но те двете подпалиха огъня.

# 363
  • Варна/Лондон
Стана каквото стана, ама от тая тъпа игра го очаквах да паднат Рибарите. Загубата я преживях, но цвиленето на Жребецин ще ми докара безсъние, натам върви работата.

# 364
Сестрите разиграват етюд "Две змии съскат на пейка". Хем са толкова различни, хем са толкова еднакво дребнави и злобни.
Джери е много симпатична като пусне косите. Дано не се сплита повече така, да не казвам като какво.

# 365
Утре Ваня срещу Йоанна. Simple Smile

# 366
  • София

В смисъл, това е капитанския дуел ли, защото четях тук и се разсеях и само слушах на фон промото?

# 367
Много вероятно,да
Прилича на Сървайвърска игра за събиране на кал ?

# 368
Тодор и Вайс са ми като опосумите от "Ледена епоха". Като добавим и Ники като Сид бая ми станаха асоциациите Joy
Но беше прав Тошко, че Катя злобата и я провали. Така се изсили с последния изстрел, че го прати аут. Безкрайно е злобна Катя, таи го в себе си и нон стоп избухва. Такива хора не могат да бъдат щастливи.
Лазаринов и Джери бяха много зле в тази игра. А тя като цяло ми беше скучна. Но се радвам, че жътварите се върнаха на резиденцията. А Ники се раздели с майонезата Joy

# 369
Нали Рибарите бяха 'мноу зле чуек', защото взеха предимство миналите седмици?! Сега Жътварите се кефят как и те ще вземат. Много ясно, че ще вземат, но защо трябваше да плямпат тези приказки?

# 370
  • София
Много вероятно,да
Това игра за събиране на кал ли ще е ?

Баси и некадърниците.
Как може да издават в промото кои ще са капитани. Така утре няма да има интрига кого ще предложат и как ще протекат гласуванията в двете племена.

# 371
Много ме нервира този лаптоп днес.
Само ми прекъсва нова на живо и не можах да видя повечето
 от епизода, и за черешка и промо не можах да видя!
Но така или иначе капитанските битки са МЕГА, АДСКИ скучни! Дори безмислени..., поне за мен.

# 372
  • Варна/Лондон
То е ясно, че Рибари ще си сърбат попарата в един момент, като цял сезон ловците бутат червото Лазаринов. То пък как в една игра не блесна! Първоначално се губеше, като бяха повече и участниците, ама сега няма накъде. А Тодор с чалмата... къде не мога да го гледам, къде това ми е кулминацията. 

Да бе, толкова да ме дразни това момче! Димо вика:"- И Лазаринов спасява! '' - ама не, просто Тодор не вкара. 😁

# 373
  • Испания
borislav_lazarov_coach

Днешната битка беше супер забавна!
Върна ме назад в годините, когато играехме народна топка.
Отиваме на реката, но това е играта. Има победители, има и загубили. Важното е да се забавляваме ❤️
И едно голямо браво на жътварите! Днес бяха безкомпромисни!

vaischo

Като те пръснат 8 пъти подред е време да промениш нещо. Излязохме като отбор и бяхме готови на всичко за победа. Резултата е на показ.✌🏿

chudomir_grigorov

Ейййййй пак сме на енергоспестяващ режим... 🤣🤣🤣

# 374
Аз пропуснах малко от промото, но сякаш не спойлнаха кои ще са капитани. Стори ми се, че Боби нещо се нервира на Йоанна или не?

Общи условия

Активация на акаунт