💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 263
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 735
По-интересно би било имунитетът да струва точно определен брой жълтици и играчите да знаят колко им трябват. И също - от еди кой си етап на играта (пак ясен за всички) да могат да купуват имунитет при определени условия. Много разхвърляно е сега, нека да си пооправят сюжета за 3-ти сезон.

# 736
  • София
Много неща трябва да се променят.
Трябват ясни правила, да се знае кое и как се прилага. Пред нас зрителите. За да не пишем после това откъде дойде или защо сега, а не преди седмица или след седмица. Два сезона подред ние учим в движение регламента.
Трябва им по-добър каст и най-вече да не си личат толкова режисираните сегменти. Финалния монтаж трябва да се подобри драстично, а промотата така да ги правят, че да не се разбира нищо. И последното нещо, което трябва да се пипне е изтичането на информация. Още по-солени глоби и по-строг контрол. Или да се играе финала на живо в някоя гояма зала през Декември. Или някъде в Сандански на открито. Не само големия финал ами последните дуели. Полуфиналите един вид + Финала ако са трима или двама. Но това в краен случай ако не може да се гарантира, че няма да има изтичане на инфо. За всякакви своеволия на играчите или членове на екипа в социалните мрежи страшни глоби. Така никой няма да смее да гъкне и издаде нещо. И за финал да си сменят продуцентите и главния редактор. Когато всичко това се направи, то тогава ще гледаме истински Игри на волята.

# 737
Ако можехме да си избираме продуценти, кой бихте избрали да продуцира Игри на Волята?

# 738
Ако можехме да си избираме продуценти, кой бихте избрали да продуцира Игри на Волята?

Люк Бесон. Без колебание! Ако той е зает, вече бих избирал между Джон Ву (John Woo) и Майкъл Бей Laughing

# 739
За победителят тази година

Скрит текст:
Ако Ваня спечели ИВ, победителите от двата сезона ще бъдат от Карнобат SmileSmiley

# 740
Шонда Раймс или Джон Ву (John Woo) за мен.

# 741
На плуване са зле Чудомир, Катя, май и Милен имаше проблеми. Такива спомени имам. За Лазаринката се чудя как беше. А при Жътварите само Ваня не е добра в това.
Милен няма проблем с плуването.
В може би един от най-зрелищните моменти до момента за мен в сезона Милен в първата си битка за територия като Рибар се изправи срещу Тодор като последен пост в щафетна игра с плуване. Тръгна малко след Тодор, навакса и успя да го изпревари в плувната част на играта и даже успя да стреля с пояса първи, но не успя да вкара и загуби, защото Тодор беше точен още от първия опит. Лазаринов също плува добре.
Милен и Лазаринов имат проблем с лодките и баланса върху тях във водата.

# 742
  • Испания
Подарък, който е получил Владислав

# 743
...А и при Рибарите има повече слаби в плуването.

Само от липсата на Ботев са двойно по-силни!

# 744
Силни или не, днес май падат. Стискам палци да ходят 2 пъти на съвет тази седмица. Но да си призная - и двете племена не ми харесват. Много грозни и лицемерни са ми тези коалиции. Искам вече индивидуална игра от всеки, така че да вземат да се разбързат и да гонят повече хора.

# 745

От 2 месеца хвърча през текст "Спойлер", за да не го прочета случайно, и сега да ми изтипосаш финалиста в прав текст????? Аре малко съобразителност?? Мерси, че ми развали финала! *ахти несъобразителните хора...... вземи си скриий коментара, за да не развалиш удоволствието и на други ........

# 746
  • София
И анкетата показва ,че рибарите събират повече подкрепа, там има кого да си харесаш като участник, при жълтите никой не събира такава, дори и Ванчето.
За мен тая година подбора е по- добър, миналата с компромис подкрепих участник, сега им повече избор.
Това си е мое мнение, но четейки другите мнения , оставям с впечатлението ,че и другите пишещи мислят така.

# 747
Секси са си калните игри, ако състезателките са секси.Wink

Ваня вместо тези баданарки които си е инсталирала, трябва да прибегне до ринопластика. Да не ми скочите, не съм за безразборната пластична хирургия, но при нея естетичния проблем е явен и промяната ще е в полза. Смятам, че носът ѝ е комплекс, дори Ваня да не го признава. Ще ѝ отива едно право носле.

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 10:27 от Cafelate

# 748
Рибарите сигурно събират повече подкрепа откакто взеха някои от Ловците. Преди това като племе бяха тотал щета. Ники и Чудо са готини, но Ники не е от силните играчи, а Чудо много късно се доказа (преди това хич не го забелязвах). На Рибарите в сегашния състав им пречат Лазаринката (защото е много, много зле) и двете усойници. Ако сестрите не бяха на едно място, може би щеше да е по-добре за всички. Аз лично никога не съм харесвала Жътварите, бяха ми безлични, но се оказа, че освен безлични, са и дребни душици. Положението + Тодор и Симона не стана по-добре. Само една Ваня има там, която е силен и кадърен играч (моят фаворит), по-добра от другите, но тя си е малко човекът-племе.
Не съм гледала предишния сезон, хващала съм само отделни моменти и не бях особено впечатлена.
Cafelate - Ваня не си харесва носа, виж това, което Smileys беше качила.

# 749
Аз пък мисля, че кривия нос е чар. Ако си оправи носа ще стане друг човек,но това е друга тема. Нещо ми стана безинтересно на мен. Искам Тодор и Вайс да се махат вече. Просто като видя походката на примата и губя интерес. Тази игра с калта беше супер тъпа

Общи условия

Активация на акаунт