💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 318
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 480
Добрин TrollfaceTrollfaceTrollface
Скрит текст:

# 481
Добрин нали не е изхарчил награта още? Да вземе да си купи буквар.

# 482
  • Sofia
Що ще рече: "Опитах се да ги направя по образователни."? Joy

# 483
И тъй като тази година не успяха да ''утепат'' повечето участници, предлагам в следващия сезон да има изпитания от рода на висене с една ръка от висока скала. Продължава този, който оцелее (буквално). Бърже-бърже ще останат достатъчно участници за 1 племе.
Е, то не им трябваше да се мъчат.. Участниците напуснаха сами. Head Band
Тази година - Пламен, Иван, Мая, Ивана.
Ако помня правилно, миналата напуснаха само - Йоана, Георгиос и Атанас - двама, от които заради контузия. За Йоанна не помня причината.

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 14:35 от DebSs

# 484
Ако капитанският дуел е женски, рибарите трябва да пратят Лазаринов!

# 485
Според мен пък Катето не подбира - жени, мъже, всички мрази. Колкото и да се опитва продукцията да ни влияе, личи си, че Катя е злобна. А двечките със сестра й имат точно надменно поведение.
Промото за днешния епизод ми беше много странно. Боби май нещо се е подразнил на Йоанна, а Тошо се лигави.

# 486
  • София
Добрин TrollfaceTrollfaceTrollface
Скрит текст:

Не виждам нещо смешно или "тролско" в отговорите на Добрин, логиката му е същата, каквато и при влизането му в шоуто миналата година.

# 487
Аз нищо не разбрах от промото. Някъде има ли го, където може да се гледа?

# 488
Аз нищо не разбрах от промото. Някъде има ли го, където може да се гледа?
https://nova.bg/accents/view/2020/11/16/305736/%D0%B6%D1%8A%D1%8 … 1%80%D0%B8%D1%8F/

# 489
Какво казва Боби, не се разбира?
Аз съм много "сладичка" или "слабичка"? Smiley

# 490
Ясно, че всичко е режисирано, както винаги е било във всяко риалити. Навремето от първия ББ една особа Стойка беше разказвала, че са се опитали да я изкарат мързелива, поспалана, а тя е чистила и разтребвала много, но в едни 5 Мин за деня е дремала на дивана и те винаги това са показвали, защото нейният образ трябва да бъде такъв пред зрителя. Катя може да е супер личност и петте минути, в които рейджва, да са тези, които ние виждаме. Николай да яде, Тодор да простее и прочие. Това ни е ясно, от 24 часово поведение се подбира такова, каквото трябва да видим. Но ми е тъпо, че публиката е разнообразна, има деца, подрастващи, всякакви...И те гледат “идолите” си и предаването им проповядва грешни идеали- признават се грешни пъзели, лансират се селяни и женомразци, тъпчат се жени, заголват се бедра в сутрешни предавания и т.н. и т.н. Когато се гради образ пред публиката, то поне да е някакъв стойностен. Победителите да са достойни, да са борбени, навремето нали така беше...

# 491
Той коментира нещо, което е казала Йоана (или някоя друга, но даваха кадри на Йоана докато го казваше).

По-скоро сладичка казва. Може и тя да пробва стратегията на Ваня, ама без частта с преструването.

Скрит текст:
За Добрин все повече ме съмнява, че дори живее заедно с Радостина. Да не просто да са си били на гости, когато съфорумката ги е видяла? Г-н Панчев и Алекс посетиха почти всичките си съотборници вече.

Още от миналия сезон си мислех, че този профил на Добрин е фейк. Чак толкова неграмотен и вманиачен може ли да е някой?

# 492
Мисля, че думите на Боби в промото са за Ваня. Нещо се е обяснявал за опитите й в началото да го вкара в стратегии и т.н. Не вярвам да има нещо общо с Йоанна, кадрите в промотата винаги са подвеждащи.

# 493
  • London
Казва сладичък.... тоест давайки Йоанна става ясно, че му е казала ''Ти си толкова сладичък'' обаче той не се е вързал и казва ''Сладичък ама не тъпичък''.... общо взето това.

Никак не ми се виждат натурални разговорите и интервютата....

# 494
Кат, Боби казва "Аз съм много сладичка. Ти си много сладичка, ама аз не съм толкова тъпичък."

Общи условия

Активация на акаунт