💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 404
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 495
Победителите да са достойни, да са борбени, навремето нали така беше...

За кое време говорим? Аз още си спомням как Тодор Славков спечели ВИП Брадър след като на финала беше пиян на кирка и не знаеше къде се намира. За малко да покаже "малкия Тошко" на живо в ефир пред всички зрители и тръгна да пали колата (наградата) в студиото.

В един от сървайвър-ите спечели Георги Кехайов само защото участниците не харесваха Ива Пранджева.

# 496
Ясно, че всичко е режисирано, както винаги е било във всяко риалити. Навремето от първия ББ една особа Стойка беше разказвала, че са се опитали да я изкарат мързелива, поспалана, а тя е чистила и разтребвала много, но в едни 5 Мин за деня е дремала на дивана и те винаги това са показвали, защото нейният образ трябва да бъде такъв пред зрителя. Катя може да е супер личност и петте минути, в които рейджва, да са тези, които ние виждаме. Николай да яде, Тодор да простее и прочие. Това ни е ясно, от 24 часово поведение се подбира такова, каквото трябва да видим. Но ми е тъпо, че публиката е разнообразна, има деца, подрастващи, всякакви...И те гледат “идолите” си и предаването им проповядва грешни идеали- признават се грешни пъзели, лансират се селяни и женомразци, тъпчат се жени, заголват се бедра в сутрешни предавания и т.н. и т.н. Когато се гради образ пред публиката, то поне да е някакъв стойностен. Победителите да са достойни, да са борбени, навремето нали така беше...
Напълно съм съгласна с всичко! Но това за пъзелите кога е било? Изпуснала съм.

# 497
  • London
Може.... така ми се счу на мен.

# 498
Аз не намирам логика в това Боби да говори за Ваня. Може би Йоанна нещо му се лигави и опитва да го манипулира и той й се е издразнил. Може и да е за Катя. Човек не знае с тези двете усойници.

# 499
Ще прочистя ушите за довечера. Ни сладичка, нито слабичка ми е Йоаннка, та ще видим.Smiley

# 500
  • Sofia
Напълно съм съгласна с всичко! Но това за пъзелите кога е било? Изпуснала съм.

Скандалът с пъзелите го коментираме вече пети ден. Grinning Не знам как си "изпуснала".

# 501

За кое време говорим? Аз още си спомням как Тодор Славков спечели ВИП Брадър след като на финала беше пиян на кирка и не знаеше къде се намира. За малко да покаже "малкия Тошко" на живо в ефир пред всички зрители и тръгна да пали колата (наградата) в студиото.

В един от сървайвър-ите спечели Георги Кехайов само защото участниците не харесваха Ива Пранджева.
В сървайвър специално това си е много печеливша стратегия и често използвана - да си на финал с някой който журито не понася.

# 502
  • IT
А точно в този Сървайвър до трето място добута една участничка, която през цялото време беше тип Лазаринов.

# 503
  • Испания
Четирима познати и един непознат

Какво да каже човек!

# 504
  • Варна/Амстердам
Аууу, Станимира прилича на певица от зората на поп-фолка.😝

# 505

Скрит текст:
За Добрин все повече ме съмнява, че дори живее заедно с Радостина. Да не просто да са си били на гости, когато съфорумката ги е видяла? Г-н Панчев и Алекс посетиха почти всичките си съотборници вече.

Още от миналия сезон си мислех, че този профил на Добрин е фейк. Чак толкова неграмотен и вманиачен може ли да е някой?

Скрит текст:
А клиповете с премятанията кой ги прави.
Абсолютно си е толкова вманиачен, ограничен и неграмотен. Сега вече обиден и на целия български народ, че не го е последвал и осъществил идеите Му.

# 506
  • София
Бен Гън,
да, разбрах те. Ми не е логично според мен. Няма как Тодор да вземе 4 точки. Да, подавача има предимство, но не е голямо. 60 на 40, ок. Ама все пак е сам и си зависи от него. Ако направи аут и се стигне до дузпа, то биещия дузпата има 80 на 20 предимство.
Но все пак е сам и е логично да вземе 1 точка. Понеже е ясно, че си решил да го направиш по-скоро твоя начин, то си мисля, че най-логично е да се даде по 0.5 точки за двамата, които имат заслуга за пробив. Т.е. Тодор би трябвало да има 2.5 точки (1+0.5+0.5+0.5).
Любо си остава с 3 точки, Милен също.
Абе разбираш ме мисля. 1 точка за рунд, който е спечелен от участник, който сам е изработил всичките точки. А тези с пробивите с поделено участие по 0.5 точки.

Simple Smile

# 507

За кое време говорим?

Ох, за малко по-отминали времена Simple Smile и не визирам конкретно българските невероятни риалитита. Аз като бях дете идолите бяха Сталоун, Шварценегер и техните герои, също така разни образи като капитан Планета, Супермен Simple Smile в никакъв случай не сравнявам световните идоли с българските, а по-скоро идеализирането на грешни фигури и качества. На децата не можеш да обясниш защо един селяк е възхваляван и печели нагласени битки. Те виждат - той печели, ако искаш и ти да печелиш, бъди като него

# 508
Бен Гън,
да, разбрах те. Ми не е логично според мен. Няма как Тодор да вземе 4 точки. Да, подавача има предимство, но не е голямо. 60 на 40, ок. Ама все пак е сам и си зависи от него. Ако направи аут и се стигне до дузпа, то биещия дузпата има 80 на 20 предимство.
Но все пак е сам и е логично да вземе 1 точка. Понеже е ясно, че си решил да го направиш по-скоро твоя начин, то си мисля, че най-логично е да се даде по 0.5 точки за двамата, които имат заслуга за пробив. Т.е. Тодор би трябвало да има 2.5 точки (1+0.5+0.5+0.5).
Любо си остава с 3 точки, Милен също.
Абе разбираш ме мисля. 1 точка за рунд, който е спечелен от участник, който сам е изработил всичките точки. А тези с пробивите с поделено участие по 0.5 точки.

Simple Smile
Премислих го и съм съгласен с теб.
Всеки рунд е една точка,ако е пробив е поделена.
Иначе става много "тежка" играта за класирането.

Ето редакцията в основната статистика
Скрит текст:
Видоизменен лакрос,топката се вкарва в игра от катапулт в поле отстоящо на 75метра. При топка в аут отбора посрещач получава право на изпълнение на наказателен удар с ръка.

Жътвари - Рибари
Рунд 1 - Любомир - Боби/Николай 1:0 ( 1:0 АС, 2:0 спасена дузпа бита от Боби, 3-0 АС )
Рунд 2 - Вайс/Ваня - Милен 1:1 ( 0:1 АС, 0:2 АС, 0:3 спасена дузпа бита от Вайс )
Рунд 3 - Тодор - Лазаринов/Чудомир 2:1 ( 1:0 спасена дузпа бита от Лазаринов, 1:1 вкарана дузпа от Чудомир, 2:1 АС, 3:1 спасена дузпа бита от Лазаринов )
Рунд 4 - Любомир/Джералдин - Боби 2:2 ( 0:1 греда на Любомир от дузпа, 0:2 спасена дузпа бита от Джералдин, 0:3 АС )
Рунд 5 - Вайс - Милен/Екатерина 3:2 ( 1:0 АС, 2:0 спасена дузпа бита от Милен, 3:0 АС )
Рунд 6 - Любомир/Тодор - Лазаринов 4:2 ( 1:0 улавяне на Любомир, 2:0 улавяне на Любомир, 2:1 АС, 3:1 улавяне на Любомир )
Рунд 7 - Ваня - Йоана/Николай 5:2 ( 1:0 ас, 1:1 вкарана дузпа от Николай, 1:2 улавяне на Николай, 2-2 АС, 3-2 АС )
Рунд 8 - Вайс/Тодор - Николай 6:2 ( 1:0 улавяне на Тодор, 1:1 АС, 1:2 АС, 2:2 вкарана дузпа от Тодор, 3:2 вкарана дузпа от Вайс )
Рунд 9 - Джералдин - Милен/Боби 6:3 ( 0:1 вкарана дузпа от Милен,1:1 дузпа в аут от Боби, 1:2 улавяне на Милен, 1:3 Улавяне на Милен )
Рунд 10 - Ваня/Джералдин - Чудомир 6:4 ( 1:0 вкарана дузпа от Ваня, 1:1 АС, 1-2 спасена дузпа бита от Джералдин, 1:3 спасена дузпа бита от Ваня )
Рунд 11 - Любомир - Чудомир/Йоана 7:4 ( 1:0 АС, 2:0 дузпа бита от Чудомир в аут, 3:0 спасена дузпа бита от Йоана )
Рунд 12 - Вайс/Тодор - Екатерина 8:4 ( 0:1 АС, 1:1 вкарана дузпа от Тодор, 1:2 АС, 2:2 улавяне на Тодор, 3:2 вкарана дузпа от Вайс)

Точки за индивидуалното класиране:
2.5 точки - Тодор ( 4р,2.5м), Любомир (4р,3.0м)
2.0 точки - Вайс (4р,2.5м)
1.5 точки - Милен (3р,2.0м), Боби (3р,2.0м)
1.0 точка - Ваня(3р,2.0м), Чудомир(3р,2.0м)
0 точки - Николай (3р,2.0м),Джералдин(3р,2.0м)Лазаринов(2р,1.5м),Екатерина(2р,1.5м),Йоана(2р,1м)

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 17:58 от Bengun

# 509

Общи условия

Активация на акаунт