💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 80 223
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 660
Мъжете рибари коментират, а къде е Чудото. Често липсват играчи май

# 661
  • София
Това момиче защо непрекъснато се катери нагоре? Що за комплекс има?
Този театър беше излишен според мен. Нещо и тя се превъзбуди.

# 662
Лошото на Ваня е че се опитва да се хареса на всеки. Не й се получава,но и не й трябва. Силна е, хитра е - да не се занимава с тия дребни душици. Стискам палци да я видя на финал.

# 663
  • София
Рибарите са вдигнали мерника на Катя. Не знам какво трябва да се случи, за да номинират Лазаринов. Ядрото на Ловците си го пазят, а Чудото им приглася засега.

# 664
  • София
Събрали се четирима "мъжкари", кудкудякат и правят /в завиден синхрон/ коалиционни планове, но съдят съюза между две сестри... Четирима Тошовци! Никаква разлика!
"Четиримата братя с/у двете сестри"... Joy

# 665
  • София
И Боби започна 'мъжкия съвет' с шушу мушу за сестрите, но после не влизал в коалиции. А това, че Милен/Боби/Лазаринов са един глас не коментират?

# 666
Най-правилното за Рибарите е да изтрелят Катя и Йо на битка една срещу друга.
Ако имат една загуба Катя ще е номинирана.
Интересно при втора загуба дали ще посегнат на Йо или ще пуснат последния рибар в лицето на Николай по пързалката.

# 667
https://
Мъжете рибари коментират, а къде е Чудото. Често липсват играчи май
Ти пък! Развалял е стотачка на петолевки в храстите!

# 668
  • София
Или Милен с/у Боби... Joy

# 669
Боби каза стигне ли се до съвет Катя е номинирана а нали знаете традицията ,щом някой каже "стигне ли се" това значи че има 99% утре Рибарите да са на съвет

# 670
  • София

Таман мислех да пусна същото Simple Smile
Но няма да стане според мен. Йоанна им е ценна според мен, а и Ловец. По-скоро ще изгонят Ники.

# 671
Боби не бил влизал в коалиции...хм хм, баш така.

# 672
Ваня дано да може да си купи имунитет на номинациите.
Дано , и аз на това се надявам. Тъкмо да обърка плановете на милите господа в кавички!
Макар, че ми се струва , че е толкова достойна , горда и наивна , че ще откаже имунитет... дано не сглупи така !

Ваня дано да може да си купи имунитет на номинациите.

Може никой да не ѝ го предложи, а и тя има най-много грошове - 350.

Надявам се да следват някаква последователност. Ето и на Тошо дадоха огърлица, затова предполагам, че и на съвета ще предложат имунитет, както миналата седмица. Може евентуално да я предложат на всички и вече който има възможност да наддава...
Ако евентуално и Ваня си купи, и Тодор има, ще е интересно кой от оригиналните жътвари ще номинират.
Но това е доста хипотетично, те могат и да бият 2 пъти, знае ли се.

# 673
Боби не бил влизал в коалиции...хм хм, баш така.

Чакай не разбрах за коя коалиция става на въпрос

# 674
  • София
Ох, Ванчето много елементарни разсъждения вади. Това да докажела, на този да се харесала. Пък поговорки, дръж приятелите си близо, враговете по-близо и т.н.

На светлинни години от Йоанна е в това отношение.

За протокола - не съм фен на нито едната, но Ванчето е по-добре да си мълчи. Даже Джери е по-непринудена и с по-точни коментари.

Общи условия

Активация на акаунт