💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 79 034
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 1 380
  • София
Кадърът с циврещата Йоана беше умишлено подвеждащ, убедена съм.  Катя ще остане.

# 1 381
Ееее, не така. Пъзели имаше във всики номинационни до момента.

# 1 382
Вече може да сме сигурни и спокойни, че един мозък не е изтекъл от България.
Важното е да е протекъл на запад! Още един пирон в гнилия капитализъм!

# 1 383
Значи хора без никакви ебавки ,много съм ядосан! Много Не е възможно две игри пордред Жътварите да бият и то със малко, и То със малко а тая тъпа Йоана как може да испрати Ники на Номинация как това е възможно е сега като испрати Ники ,ще ревеее за сестра И ама като спазва приятелство с Ловците ТАКА Е !!! Много много се надявам утре Ники да я разгроми тая Катя

# 1 384
  • IT
Боби показа рога, нещо настъпаха и Ники.
Йоана постъпи глупаво, според мен

# 1 385
  • София
Жалко, но Ники май ще замине утре, с този пъзел накрая... Не разбирам защо и Йоана реши да пази Лазаринов.

# 1 386
  • София
Е те  го дадоха пъзела, 3 d кубчето което Венци нареди миналата година.
Според мен Катя ще го глътне Ники.

# 1 387
Не разбрах, как така след тази игра се определя сигурен финалист? Този, който печели, би трябвало да получи само имунитет за една седмица. Thinking
Може би под "финалист" са имали предвид, че ще отиде в обединеното племе..

пп. Или играчът си е купил и допълнителен имунитет направо за финала Grinning Joy

# 1 388
Ники утре е аут според мен. Дано! Боби и Ники Майонезата големи злобари.

# 1 389
Ами ...
Глупави играчи са. Много глупави. Стратегия НУЛА.
каква стратегия, те са отишли в шоуто да се обичат

# 1 390
  • София
Не разбрах, как така след тази игра се определя сигурен финалист? Този, който печели, би трябвало да получи само имунитет за една седмица. Thinking

Защото явно ще обединят двете племена след следващата елиминация идната седмица.
Племето ще е от 10 човека.

# 1 391
Много разочарования днес за мен персонално от социалната игра и стратегията на играчите.
От почти всички съм разочарован.
От Милен,Боби и Лазаринов - че не опитаха да ударят систърс.
От Йо - че пропусна възможност за контрол върху племето, пращайки Лазаринов на дуел. Отделно цената на победата на Екатерина щеше да е 200 пари и сигурно място във финалните десет.

Само от Чудо не се разочаровах, защото нямах очаквания.

# 1 392
Аз искам Ники да остане утре. Най-сетне да се сложи край на тия лиготии, на тия сестрински любови, емоции, сълзи и сополи. За мен лично, с напускането на Катя играта ще стане по-интересна.

# 1 393
Най-после ще падне заветното бюстие! Добре, че е Димо!

# 1 394
  • София
Значи хора без никакви ебавки ,много съм ядосан! Много Не е възможно две игри пордред Жътварите да бият и то със малко, и То със малко а тая тъпа Йоана как може да испрати Ники на Номинация как това е възможно е сега като испрати Ники ,ще ревеее за сестра И ама като спазва приятелство с Ловците ТАКА Е !!! Много много се надявам утре Ники да я разгроми тая Катя

.....Ники?

Общи условия

Активация на акаунт