💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 110
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 1 395
  • София
Е да, разбира се, че отиде ли Катя на елиминации, ще дадат игра с пъзел. Ма да видим един ли ще е само или три.
И защо не!? Досега на кого ли не угодиха... полових нареден пъзел, на Ваня-вече игран и... примери бол!

Съвсем друг е въпросът, че според мен във всяка игра трябва да има и пъзел! Именно комплексен играч /за какъвто проповядват Боби и Милен/ трябва да спечели! Сила и ум! Не искам безмозъчен тъпак на финала!

# 1 396
Само от Чудо не се разочаровах, защото нямах очаквания.
😁🤡😁

# 1 397
Всички са глупендери.Рибарите не им се държал Тодор спортсменски с тях,а реално те са същите като него.Две седмици Катерина репликира и се пеят песни и танци сега обратното и са много засегнати бившите ловци.С нищо не са по-добри като отношение мъжете рибари от жътварите и се видя.То даже набедените за глупаци и сексисти по-добре се държат с момичетата в отбора си напоследък от колкото рибарите.Като печелиш е лесно.

# 1 398
Не разбрах, как така след тази игра се определя сигурен финалист? Този, който печели, би трябвало да получи само имунитет за една седмица. Thinking

Защото явно ще обединят двете племена след следващата елиминация идната седмица.
Племето ще е от 10 човека.

Мерси, Diavolo Smiley

Явно в обединеното племе ще има най-много двама рибари и трима жътвари и най-малко петима ловци в такъв случай.

# 1 399
Ето го живото доказателство, че може да учиш в Йейл и да не си особено умен. Йоана дали си дава сметка сега, след предаването, че това е бил моментът да обърне играта поне малко в своя полза и го е пропиляла.

# 1 400
То пък сякаш има какво да се види, каквато е кльощава. Очеизвадно е какво ще стане утре.

# 1 401
Не разбрах, как така след тази игра се определя сигурен финалист? Този, който печели, би трябвало да получи само имунитет за една седмица. Thinking

Защото явно ще обединят двете племена след следващата елиминация идната седмица.
Племето ще е от 10 човека.
Както предположих,тази и следващата седмица отпада по един.
От 30.11 остават 10, всеки ден отпадат по двама, финала в петък 4.12 ще е между двама, с вариант в четвъртък 3.12  да отпадне само един и на финала на 4.12 да са трима.

# 1 402
  • София
Боби започна да рие дъното, от няколко дена е така, но днес бе неговия пик. Милен го следва плътно с тъпотиите си.
Йоанна не е никакъв стратег, а аз чак в Сървайвър я пратих.
Единствено браво на Чудо, че не се подложи на Ловците и да предаде Никито.

# 1 403
  • София
Като гледам останалите мъже в този сезон, започват да ми харесват все повече Юлиан и Веско Панчев от сезон 1... А това никак не е добре...

# 1 404
  • София
Значи хора без никакви ебавки ,много съм ядосан! Много Не е възможно две игри пордред Жътварите да бият и то със малко, и То със малко а тая тъпа Йоана как може да испрати Ники на Номинация как това е възможно е сега като испрати Ники ,ще ревеее за сестра И ама като спазва приятелство с Ловците ТАКА Е !!! Много много се надявам утре Ники да я разгроми тая Катя
.....Ники?
Joy Толкова ли да е неграмотен? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 405
  • Бургас
аз мисля че утре ще победи Екатерина, защото в началото  на съвета за елиминации водещата каза
с кого ще пратите за последен път на елиминация Екатерина

# 1 406
Победилият печели имунитет и няма да го номинират в следващата седмица и следователно остава на финала!

# 1 407
Някой има ли някакъв
Скрит текст:
за победителя утре?

# 1 408
Не ви трябват спойлери за утре - ясно е какво ще стане.

# 1 409
  • София
Е, как ще е ясно какво ще стане? Досега не сме гледали Ники на пъзел, може преди това да натрупа преднина, мъж е все пак. За мен е 50 на 50, хайде все пак ако трябва да залагам 55 на 45 за Катя, защото има опит вече от такива битки и е по-претръпнала.
За мен Ники е по-опасен съперник от Лазаринов.

Общи условия

Активация на акаунт