💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 110
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 1 425
За мен утре печели Катя. Йоана реве щото не е спечелила предимство като съюзник. Обединението ще е в понеделник. Ралица почти го каза.
А имунитет се печели на капитанска битка. Няма логика да се даде имунитет на оцелял от елиминация.
Е как, бе Ейприл, Ваня го спечели на елиминацията, Тодор също, като ридаха с Владко Grinning

# 1 426
Аз не разбирам защо смятате че Йо е постъпила глупаво. Според мен постъпи доста умно. Запази си защитата от ловците и номинира по рухналия психически демотивиран Николай.
Нищо не е запазила. Ако сестра й вземе имунитет за другата седмица на пангара са тя и Чудомир. Ако загубят два пъти това ще е дуела другия петък.

# 1 427
Интересно, ако следващата седмица Жътварите загубят и двете номинационни битки, дали ще пратят Тодор срещу Ваня. Или пък ако Рибарите ги загубят и двете, дали ще изпратят Йоанна срещу Чудомир.

# 1 428
Интересно, ако следващата седмица Жътварите загубят и двете номинационни битки, дали ще пратят Тодор срещу Ваня. Или пък ако Рибарите ги загубят и двете, дали ще изпратят Йоанна срещу Чудомир.
Може и Вайс да е единия.. А и все още не сме видели предателството на Джери, за което е казал (естествено, може и чак в обединеното племе да е) Simple Smile

# 1 429
Аз не успях да гледам, но мъжът ми (бивш плувец) твърди, че Лазаринов вобще не е плувал добре...
И моят също.

# 1 430
  • София
Аз не разбирам защо смятате че Йо е постъпила глупаво. Според мен постъпи доста умно. Запази си защитата от ловците и номинира по рухналия психически демотивиран Николай.
Дреме им на ловците за лоялността и! Ще и отрежат главата, като едното нищо!

# 1 431
  • София

Защото злобата у Бобето най-накрая се разразява и като нищо ще се опита да й резне главата преди финала. Нейният глас вече няма да им е толкова нужен, ако отпадне Ники, докато сестрите като два гласа стават все по-голяма заплаха. Не случайно Боби започна с настройването срещу Йоанна от сега. Не че и другият път е лесен. Но можеше да прояви смелост, а не да играе на "сигурно" с отбор, който я е отхвърлил и ще я резне при първа възможност.

# 1 432
В момента и двете племена имат по девет проведени съвета Simple Smile
Почти съм сигурен, че и двете племена ще завършат игрите с по десет Simple Smile
Залагам за 1:1 следващата седмица.

Тодор и Ваня имат грошове, за да се откупят.
Чудо и Йо нямат.

Залагам на двубой между Вайс и Чудо следващата седмица.

# 1 433
За мен утре печели Катя. Йоана реве щото не е спечелила предимство като съюзник. Обединението ще е в понеделник. Ралица почти го каза.
А имунитет се печели на капитанска битка. Няма логика да се даде имунитет на оцелял от елиминация.
Е как, бе Ейприл, Ваня го спечели на елиминацията, Тодор също, като ридаха с Владко Grinning

Мерси. Явно много ми е присърце тоя сезон. 👍
Май само чакам да видя кой е победителя.

# 1 434
  • София
Ами да сравним Джери с 80 % от връстниците и. Много от тях са откровено неграмотни. Сричат докато четат, а писането е мисия невъзможна.
Но щом толкова ви дразни детето, сипвайте.
Изобщо не ѝ "сипвам" на Джералдин, коментирам показаните знания по история. Това да сравняваш някого с човек, който не може да чете и срича, и на този фон да го представиш като интелигентен, не го прави такъв. На практика показа повече знания от Златка Димитрова и Лора Караджова по време на техните риалити изяви, но това в никакъв случай не я прави интелигентна.

Джери вчера не искаше да претоварва Ваня с исторически данни и искаше да ѝ нахвърля само най-важното. Това имаше предвид, когато казваше на Любо, че останалото е маловажно. Мисля, че беше очевидно. Хубаво е да има градивна критика, но нека е градивна. И аз не харесвам играта на Ваня, но не бих се хванала да я обиждам за носа, например.
Аз не обиждам Джералдин, казвам, че знанията, които показа, са знания, които е нормално да има и не са признак на интелигентност в случая. Сравнението на нечии знания по история с нечий нос е неуместно.

# 1 435
Оф 10 човека в обединеното племе...ами много са. Аз ако решавам, гоня ги наред и оставям 5-6 човека.
Утре Ники ще отпадне, но не знам кой ще е другата седмица. Ако е Жътвар - Вайс. Ако е Рибар - там ми е неясно.

# 1 436
Ама Ралица какви ги приказва??? Не ми се пише даже...

# 1 437
И двубой между Йо и Тодор

# 1 438
  • Вестерос
Тъкмо гледам битката.

Видях във фб, че Майонезата е номиниран, както очаквах и ви писах по-рано, че няма да я Йоана.

Обаче съм бясна! Фикусът пак мина тънко! А той им загуби играта!!

Оф 10 човека в обединеното племе...ами много са. Аз ако решавам, гоня ги наред и оставям 5-6 човека.
Утре Ники ще отпадне, но не знам кой ще е другата седмица. Ако е Жътвар - Вайс. Ако е Рибар - там ми е неясно.
Ето и това съм познала за десетте човека.
Все едно аз съм им писала сценария.

# 1 439
  • Сред мелниците
Мъжете при рибарите  за мен вече са аут. Барабар с Милен. Отивам да си изтрия гласа за него като фаворит.
Остава ми да си избера една от жените.
На този етап - Катя.

Общи условия

Активация на акаунт