💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 77 922
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 1 965
Играта беше направена за Екатерина. Защо Ники да участва в този цирк?! Не искаше да играе по свирката на продукцията, за което евала! Беше ясно, че все на някой от участниците няма да му издържат нервите.

# 1 966
  • Вестерос
Като се откажеш си оставаш отказалият се, предалият се и до там. Всичко друго са извинение и алабализми.

Защо да е направена за Екатерина?
Той беше по-бърз от нея в началото и мисля си, че ако беше продължил поне до пъзелът щеше да доминира той. + пъзелът беше хипер елементарен!

# 1 967
  • Sunshine state
Тез двечките ми убиха желанието да коментирам.. Прави са мъжете в племето - едната защитава другата и така до безкрай. Много неприятна история и аз също бих била демотивирана и подразнена от тия сестрински истории. Не ми е ясно как събраха толкова фенове точно те, ама здраве да е.

# 1 968
Като се откажеш си оставаш отказалият се, предалият се и до там. Всичко друго са извинение и алабализми.

Не е така, просто не искаш да им играеш по свирката. Аз лично бих се отказал, ако играта ме прави на маймуна, парите не са ми стимул!

# 1 969
Ники и Катя много си отиват така един до друг на снимки.
Аз искам включване от Джем със забавно описание на последните събития Grinning

# 1 970
Жалкото е, че този сезон кастингът бе далеч по-успешен от миналия и има доста комплексни и силни играчи. А сценаристите три месеца ни занимават с малоумните сестрински драми и така ги добутаха до финал. Simple Smile

# 1 971
  • София
А защо змейката я нямаше,всъщност тя забави близначката миналата година,че Веско компенсира,поведе и я победи.
Гледам втори дуел на Катя и все нещо гнило има,монтажът е странен.
Когато беше с Алекс не дадоха финала на пъзела в един кадър,а всеки -поотделно,че и фотофиниш.
Хайде,тя не е казала -готова съм,но Димо къде е-всеки път го чуваме как изкрещява-и край!

Мили хора,ако ми дадете видео на Агонцеви,ще съм ви страшно благодарна! Аз никога не съм се смяла,както тогава,имах го на отметка ,но много устройства смених и го търсех,и го няма.

# 1 972
# 1 973
Тоя пък Тошко, откъде е сигурен, че тези девойки нямат нежни души и не плачат Simple Smile

# 1 974
Не знам, но имам чувството, че Тошко е по-ядосан отколкото Ники.Joy

# 1 975
  • София
Аз разбирам защо се отказа Николай, от една страна му писна, от друга от много време вече си го каза ясно, че откакто са с ловците и играят и едно в едно, вижда, че е по-слаб от другите мъже. Постигна си максимумът за себе си, можеше да остане още седмица.

# 1 976
  • София
Ами рибарите са си виновни-можеха със сигурност да ни спестят едната сестра,но не-Ники трябваше.
Допускам,че нямат право и на това...

# 1 977
Ами рибарите са си виновни-можеха със сигурност да ни спестят едната сестра,но не-Ники трябваше.
Допускам,че нямат право и на това...

Двете трябва да са на номинация, само тогава има шанс да си тръгне една от тях. Тогава цялата игра да им е пъзел с 1001 елемента, типично по техен стил Grinning

# 1 978
IvanAndreev, разбирам възмущението ти, но ПРЕДИ да започнат игрите, участниците са получили договор. Четат го и ако им изнася - подписват. Преди да го подпишат, нямат никакви ангажименти, освен ако от продукцията не държат някого от семействата им за заложник. А ако държат, то става едно криминално, договора вече няма правна сила и т.н и т.н....
Тези неустойки явно са записани в договора и също са известни. Ама не ти харесват? Ами не подписваш. Не виждам смисъл да се напъваш да ни обясняваш какъв пич е Мазното само защото е имал смелостта да не играе по свирката на Тъпаревите. Сериозно??? Може и да е голям сладур, ама в случая не си изпълнява поетите задължения и това не е ОК. Ние сме зрители и можем да си позволим да коментираме актьорската игра. Актьорите БИ ТРЯБВАЛО да следват сценария - така са се съгласили още в началото.
Извън формата явно всички са съвсем различни и нямат нищо общо с ролите, които са им раздали. Но ние гледаме сериала ИВ и “дъвчем“ него.

# 1 979
Може да е имало побутване за Катя не го отричам. Обаче цялата сценка изиграна от Майонезата е смешна. Достойно беше да си довърши дуела,или да си тръгне сам за чий бяха тия драми?
А да се правят срхвнения между Влади и Майонезения е несериозно.

Общи условия

Активация на акаунт