💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 77 902
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 2 025
При мен след единадесета седмица:
S Tier - Ваня, Милен
A Tier - Джералдин, Йоана, Екатерина, Вайс, Боби
B Tier - Чудомир, Тодор, Любомир
C Tier - Лазаринов

Инфо от десета седмица
Скрит текст:
При мен след края на десета седмица:
S Tier - Ваня, Милен,Боби
A Tier - Джералдин, Любомир,Йоана,Екатерина
B Tier - Чудомир, Вайс, Тодор
C Tier - Лазаринов, Николай

# 2 026
Виждам доста въпроси защо Ники не се е отказал още преди битката, като е искал да си тръгне от цирка? Според мен са го натиснали да играе, но просто след излагацията с неговите разместени дъски, с които за мен беше видимо невъзможно да захванеш гайката, не му издържаха нервите. Няма как да знаем какво е ставало преди битката, какво са си говорили. Но допускам, че той още там е искал да се отказва и да си ходи, но не са му позволили.
А аз пък искам да попитам - според вас ако продукцията бяха с чиста съвест и резила беше на Николай нямаше ли директно да кажат - "Добре, отказа се. Екатерина е победител." Ама не - те му позволиха да се върне и да доиграва, само и само да има нещо като битка, та да не лъсне пълния им провал.
И още няколко въпроса - наистина ли беше честно битката за предимство между Чудо(бивш футболист със слабост пъзели) и Йоанна(царицата на пъзелите според водещите) да е пъзел? Да, тежки части бяха, ама нямаше трасе като при Елена и Лазаринов, та Йо да се озори твърде много. Изненадата беше, че тя се провали. Другото си беше план.
После редно ли беше след като Катя каза, че знае как се нарежда куба, а Ники, че няма идея, да дават право на подсказване? Просто да бяха казали - мина един час - няма победител и толкова. Ама не, Димо обещаваше предимство, което си заслужава. Кога последно имаше такова? Ами да - когато вързаха веригите на Ивайло след победата на инженера Любо над футболиста Чудо на пъзел! Съвпадение? Кой знае какво му бяха подготвили на Никито като тяга, та да е съвсем сигурно, че ще падне. Той още там издивя каво видя какво се случва.
Вече след това за дъските на Ники и Катя достатъчно се коментира, както и за липсата на змейка и т.н. Имаше си един сценарий, Николай отказа да участва в него и беше публично заклеймен!
Не отричам, че Ники се прояви като простак много пъти. Беше влязъл като клоуна на шоуто съзнателно. Съгласил се е, не ми е жал за него. Обаче всеки трябва да има някакъв шанс да се бори честно на арената. А не да те правят баш на пълна маймуна. Затова ме изкефи много снощи, че се разбунтува срещу пародията, която гледаме от седмици!

# 2 027
  • София
Скрит текст:
Виждам доста въпроси защо Ники не се е отказал още преди битката, като е искал да си тръгне от цирка? Според мен са го натиснали да играе, но просто след излагацията с неговите разместени дъски, с които за мен беше видимо невъзможно да захванеш гайката, не му издържаха нервите. Няма как да знаем какво е ставало преди битката, какво са си говорили. Но допускам, че той още там е искал да се отказва и да си ходи, но не са му позволили.
А аз пък искам да попитам - според вас ако продукцията бяха с чиста съвест и резила беше на Николай нямаше ли директно да кажат - "Добре, отказа се. Екатерина е победител." Ама не - те му позволиха да се върне и да доиграва, само и само да има нещо като битка, та да не лъсне пълния им провал.
И още няколко въпроса - наистина ли беше честно битката за предимство между Чудо(бивш футболист със слабост пъзели) и Йоанна(царицата на пъзелите според водещите) да е пъзел? Да, тежки части бяха, ама нямаше трасе като при Елена и Лазаринов, та Йо да се озори твърде много. Изненадата беше, че тя се провали. Другото си беше план.
После редно ли беше след като Катя каза, че знае как се нарежда куба, а Ники, че няма идея, да дават право на подсказване? Просто да бяха казали - мина един час - няма победител и толкова. Ама не, Димо обещаваше предимство, което си заслужава. Кога последно имаше такова? Ами да - когато вързаха веригите на Ивайло след победата на инженера Любо над футболиста Чудо на пъзел! Съвпадение? Кой знае какво му бяха подготвили на Никито като тяга, та да е съвсем сигурно, че ще падне. Той още там издивя каво видя какво се случва.
Вече след това за дъските на Ники и Катя достатъчно се коментира, както и за липсата на змейка и т.н. Имаше си един сценарий, Николай отказа да участва в него и беше публично заклеймен!
Не отричам, че Ники се прояви като простак много пъти. Беше влязъл като клоуна на шоуто съзнателно. Съгласил се е, не ми е жал за него. Обаче всеки трябва да има някакъв шанс да се бори честно на арената. А не да те правят баш на пълна маймуна. Затова ме изкефи много снощи, че се разбунтува срещу пародията, която гледаме от седмици!

Позволиха му да се върне, защото основното в петъшния епизод е елиминационният двубой. Нали трябва да си запълнят епизода с нещо? Отказал се участник и липса за двубой е скучно не само за Катя, но и за зрителите.

А след като битката е толкова нагласена и предимството никой не го знае предварително, тоест може да е много голямо или никакво, според както им е изгодно, какво толкова значение има тази битка? На последната такава, Йо беше срещу Николай и Николай имаше явно физическо предимство.

Продукцията си има начини да влияе на развоя на събитията и със сигурност го прави, но някои от теориите тук са абсурдни и непоследователни с фактите.

# 2 028
  • София
Сега гледам на повторение снощния епизод: Николай се ядоса и то с право, след като Димо даде възможност за подсказване - беше ясно, че той няма да може да подскаже на Чудомир, а Катя - която през цялото време даваше вид, че може да го нареди - ще бъде сриозна помощ за Йоана. Абсолютно нечестно и тенденциозно подпиране на Катя.

# 2 029
Скрит текст:
Скрит текст:

Част от обединеното племе са Тодор , Ваня ,  Вайс , Йоанна и Екатерина

Тодор пада от една от сестрите , а победителят на формата  е Вайс или Екатерина .
Това твои предположения ли са?

# 2 030
Скрит текст:
Скрит текст:

Част от обединеното племе са Тодор , Ваня ,  Вайс , Йоанна и Екатерина

Тодор пада от една от сестрите , а победителят на формата  е Вайс или Екатерина .
Това твои предположения ли са?

Познат на баща ми му каза .

# 2 031
  • София
Първо битката на Лазаринката е елиминация, тук само за предимство, второ Катя реално не и подсказа как да сглоби пъзела, а само какво да търси като логика и какво да говорим след като Тодор подсказваше на Вайс, как да нареди пъзела, пък тук някак не беше разрешено.

# 2 032
  • Вестерос
Не мога да разбера защо някои са така настървени срещу Катя и Йоана. Освен, че са сестри, за това ли? Че то във всяко предаване е имало роднини. Е и?
Още повече, че и двете като играчи СЕ справят. Не са някакви фикуси, които да ги носят на гръб другите.
Да, може да има Катя кофти характер, а Йоана да си мисли, че прави интриги, но всички си имат негативи. Включително и вие, и аз. Rolling Eyes

# 2 033
  • Вестерос
В ретроспекцията с играта на Лазаринов и нареждания от него куб ми се строи, че единия ред картинки беше еднакъв. Т.е. логиката на Екатерина за 9 различни картинки на всяка страна може и да не е вярна. Но няма как да разберем.

Когато Йоана и Николай играха като подкрепящи номинираните и подхвърляха 3 топки върху едни бесилки, Николай имаше височинно превъзходство, но височините на гредите за двамата беше еднакво. Не си спомням Николай да е блеснал запомнящо в някоя игра с действие, само с лаври от генетика ли беше казал, съдбата му беше предизвестена.
До всички, които твърдят, че Николай се е отказал, защото му е писнало от продукцията или защото е видял, че играта е направена, за да победи Екатерина, да ми отговорят на 1 въпрос - защо Майонезко не се отказа преди играта, ако му е писнало от сценарии и защо Майонезко не се отказа като научи каква е играта и като видя че "пасва" перфектно на Катя, ами поигра там някви 5 минути да види накъде отиват нещата и тогава реши да се прави, че е над нещата Grinning

Ето само две доказателства, НО не, трябва всичко да е нагласено и най-добрият играч Николай, как беше по неговите думи "Хитът на сезона", се е отказал само защото не му се участва в циркове. Айде бе!

И ще ми идват новорегистрирали се да ни начукат канчетата колко сме зле и как ни били манипулирали. Плийзз Joy

Аз съм 100% сигурна, че ако беше някой друг, а не Катя и Майонезата беше извъртял същият номер, нямаше да има въобще такива коментари! Понякога е хубаво да си преглътнеш хейта, дразненето или каквото и да е там и да видиш нещата.

Хич не съм за Йоана и Катя за победители. предпочитам Милен, колкото и да се издъни последните седмици като човек и мислене. Може би втори вариант ми е Ваня, въпреки че за мен тя прави много повече интриги от Йоана и има нещо в нея, което не ме кефи.

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 12:20 от Tiffany А

# 2 034
Ами жалко е, че Катя е умна, а е толкова кофти характер (според мен). А Йоана се прави на много голям стратег, върти непрекъснато някакви схеми с този-онзи (главно със сестра си, разбира се), ама като не й излязат сметките циври като бебе. Нещо не можа да преглътне факта, че не може да нареди всички пъзели на света. Ами сори, очевидно не си Айнщайн, какво да се прави... А за скандалите между тях нямам думи, така сме се държали ние с брат ми, ама на 10 годинки. Сериозно, не знам как може възрастни хора да правят такива панаири. Дано да е режисирано.

# 2 035
  • Вестерос
Скрит текст:
Първо битката на Лазаринката е елиминация, тук само за предимство, второ Катя реално не и подсказа как да сглоби пъзела, а само какво да търси като логика и какво да говорим след като Тодор подсказваше на Вайс, как да нареди пъзела, пък тук някак не беше разрешено.
Което реално е хипер тъпо. като погледнеш излиза, че точно Табуретков е тиканият играч! Без наказания като шмекерува, със сгрешен пъзел, с подсказване на ВайсЧО.

п.п. НА Иван Ангелов май му изчезнаха коментарите и затова МОИТЕ са един след друг!! Да се вземе предвид,

# 2 036
Предните страници някои хора пуснаха линкове към колумбийския вариант на предаването. Я гледайте какви огромни трасета им изграждат, какви реквизити ползват, какви игри има!!! Само като ги сравня с нашите и направо ми се плаче. Тук се слага една змейка, един палет на 50 метра във водата, няколко допълнителни платформи, 2-3 топки, 4-5 пъзела и сме готови.

Не знам какъв бюджет имат колумбийците, ама са го направили впечатляващо!

# 2 037
  • София
Тифани, аз и миналата година си спомням ,че имаше някакъв дето уж беше участвал във снимането, после и неговите коментари изчезнаха, не съм сигурна дали ако си изтриеш профила изчезват коментарите.
Нещо ги дострашава да не последват санкции от продукцията.

# 2 038
  • София
Като ги гледам в инста Ники и Катя колко са нахилени и двамата, комплект.
Пък тук нека има дразги, хей така за спорта.

# 2 039
Тоя пък Тошко, откъде е сигурен, че тези девойки нямат нежни души и не плачат Simple Smile
Спред теб Йоана нежна душа ли има? Не мисля. По-скоро огромно его и неумение да губи.

Общи условия

Активация на акаунт