КГБ = Клуб на Готините Баби - 203

• 53 287
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Момичета,днес Вики стана на 14г. Черпя за нейно здраве.Да е жива и здрава,да е щастлива и да постига мечтите си!

Тортата е направена от Жоро,/с онлайн помощ от Софи/но не знам как да кача снимка.Оригинала е този,който ви поднасям.Майстора много се стара и дори прави репетиция,цял месец ядат торти.Тази сутрин рожденичката ме събуди с плач.Вчера с майка си са купували подарък за РД и на едни дънки не са махнали защитния таг против кражба.И аз  бях най-удобна да потърси помощ от мен,защото там всички още спят,а аз в Бг съм с един час напред и вече съм будна.Е,пак се наложи да чака баща си.Вече е дама и се радва на дрехи.

# 106
Честита ви рожденичка, Яжке! Да е здрава и да се радва на най-прекрасните години, които ѝ предстоят!

# 107
Яжка, честит рожден ден на Вики!
Пожелавам й да е здрава,  щастлива, обичана, с много късмет и успехи в живота !
Винаги да е вашата радост и гордост!

Много красива и стилна торта!
Браво на майстора!
Благодаря за почерпката Яжка!

Фло, имала си радост и пак ще имаш.
Да живи и здрави ,все да ви радват!
Златни ръчички имаш.Поздравления  за благотворителността ти! Сърце голямо имаш!
 Heart Heart  Heart

Хубава. и спокойна вечер, момичета!

# 108
Честита да ви е рожденичката Яжке!
Здрава и щастлива да е!🍀🌼🌺🌸🏵️🎈🎈🎂

И в крайна сметка какво стана с дънките?

Имам подобен случай преди години в един квартален магазин.
Пазарувах си,минавам на касата,събирам си торбите ,тръгвам и алармата писна.
Връщам се и си мисля,ме има нещо немаркирано от касиерката.
Вадим всички пазарлъци,маркиране наново.Тръгвам -аларма.
Връщам се и отварям доброволно дамската чанта.
За по-сигурно я изсипвам (досрамя ме какво ли не мъкна в нея😁)
Нищооо.
Продавочките ме познават от години.
Тръгвам -пак аларма.
Казаха -тръгвай .Нещо се шашка системата ни.
Да ама неее.
Прибирам се в къщи и реших да си подредя чантата,че там нахвърлях всичко .
И забелязвам,че на едната ми преграда платът се е скъсал има дупка.
Бръкнах в дупката и намерих вътре една бисквитка Милка с немахнат таг.Просто не се сетих даже кога съм я купувала и кога ли е изпаднала там.
За малко да стана за резил заради една дупка😁😊
Та така .

# 109
  • Вила Великула
Яжка, това е месеца на нашите Виктории. И моята стана на 5 на 25 ноември. Да са ни много здрави и да ни радват с успехите си.

# 110
  • София
Яжке, Пипи, да са ви живи и здрави Викитата!
За свирене на аларми - не се впечатлявам. Не се връщам, не показвам къде какво имам - те са магазин, да се оправят и да си пазят стоките.  Често в Лидл има прИмоция на уиски и ние си купуваме. Пищяла е аларма на изхода -  дядката охрана търчи по мене и проверява. Явно му беше омръзнало и веднъж спомена, че нарочно не ги размаркирали и оставяли да пищят. Имало врътка между касиерите и техни близки да маркират по-евтиното. \после имало липси на скъпи питета.  Ми да се оправят - аз като съм на улицата да гонят Михаля.  Също преди време пищеше в магазин за дрехи - като хрътки се спуснаха след мене продавачките. Аз си знам - яке, купувано в същата верига, но при Ани и там не са го размаркирали. Ама ги поизпотих на метри извън магазина им. Хич не се притеснявам, техен проблем е.
Фло, аз също като КАГ бих се метнала на колата. То си е разнообразие да пътувате, да видиш морето и то тебе. Защо да не се възползвам. Това  плетене за бездомните, докато нашия живот отминава  - и дали те заслужават труда ... Да не продължавам, че ще си изпрося доживотен бан.

# 111
  • София
Айша, много харесвам публикациите ти, но тази последната просто ме втрещи. И за магазините и за бездомните... спирам.

# 112
Честито на Вика, 14 са сериозна заявка за порастване.
Да цени стойностни неща, материални  и духовни, да е едно радостно момиче  и  по петите и да  върви щастието.
Малкото Вики си представям какво е на 5, сладуранка.Щастливо детство!

# 113
  • София
Хули, какво те втрещи чак?
Ами бездомните все са разни пияндури, не само неуспели, но и не направили и малък опит да успеят в живота. Как се губи имот и се орязват отношения с близки роднини? Защо ти,  аз и децата ни не сме там? И не, няма как да ни се случи - разумни сме, работим и се оправяме колкото можем. Живота ни е научил да се борим, не да чакаме.  Писала съм и преди - миналата зима около блока ни се беше настанил някакъв бездомник. Имаше и репортажи за него - как четял книги и говорел хубаво. Но се пропил, развел и семейството му някъде към Добрич го изпъдило. Решил да легне в задния ни вход и да чака на помощи - мъж на 50, як и здрав. От общината го бяха пременили с шал и шапка - ми той си секнеше носа в шала, ходеше вмирисан, просеше 1 лв уж за хляб, но истински хляб и манджа не приемаше и така.  Има ли смисъл да топлиш подобно същество?
За магазините - като свири аларма те да се оправят. Не бих се връщала и не бих си вадила покупки и лични вещи за да доказвам, че не съм крадла. Персонала на магазина си знае, че в системата има бъгове - да се оправят. Пазарувам редовно и малко неща, нося ги в малка торбичка. Но да ме дърпат и преглеждат - няма да стане. Има си изисквания и възможности за работата на частната охранителна фирма. Всяко претърсване на багажа е извън правомощията им.

# 114
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСНАЛАТА ВНУЧКА ВИКТОРИЯ НА БАБА ЯЖКА! ДА РАСТЕ ЗДРАВА И ВЕСЕЛА, ДА Я ОЧАКВА ХУБАВА МЛАДОСТ. ДА Е РАДОСТТА И ГОРДОСТТА НА ВСИЧКИ. ПОЗДРАВИ ОТ МЕН.Flowers Hibiscus

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЪКРОВИЩЕТО ВИКИ, НА БАБА ПИПИЛОТА. ДА Е ЗДРАВА И ПАЛАВА, ДА РЕЦИТИРА И ТАНЦУВА, ДА РАДВА МАМА И ТАТКО, БАБА И ДЯДО. Animal Beetle

# 115
  • София
Blushпо добре късно,отколкото никога. Честити да са Викитата,малката кукла и голямата хубавица. Гъбката да има много поводи за радост и скоро да стане баба на внучета.
НА ФЛО И НИКОЛА,ДА СА ДЪЛГИ ГОДИНИ ЗАЕДНО!

# 116
Яжка и Пипи,  честит рожден ден на внучките ви ! Да са весели и щастливи и много да ви радват.

Чакам да ми донесат дом. мляко, да го сваря и ще излизам на разходка и до магазин за дюбели. ММ да си сложи печката на стената. Чудя се какво да й сложа, че котката да не се качва отново на нея.ММ предлага отгоре да сложим алуминиево фолио, дано я плаши.
Като се прибера ще подквася млякото.
Правя си кефир и само аз си го пия, ММ не иска и да го опита.
През седмицата вземам два литра мляко и в събота или неделя ми носи жената още 4л. Не всичкото е за кисело, оставям за юфка, макарони на фурна, кремчета.
Лек и спокоен ден !

# 117
  • София
Я да видя какви ги вършите днес? Май мързелувате.
Като гледам, само КРЕМЧЕТО работи. Blush
ШПУНЦИ, благодаря за пожеланието! Hug
Днес правих желе от дюли. Мисля, че стана хубаво.
Моите пътешественици се прибраха, сега си имаме Сладичка.

Понеже не сте се втурнали да пишете в темата, та да добавя.
Пиша по молба на ЯЖКА. Лапчо нещо се е разсърдил и не ще да мъцне. Благодари ви за пожеланията към Вики.
Изкарали са весело вчерашния празник. Поканила си е три приятелки. Похапнали са по две парчета торта - много хубава е била.
Хайде, приятна ви вечер.

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 20:20 от Flo 51

# 118
  • Кубрат/ Пишурка
Хайде и аз по вечерно време да се обадя и да честитя празника в семействата на Яжка и Пипи! Да са живи и здрави рожденичките им и много щастливи!

# 119
Ехоооо, къде сте сладурки,снега да не ви затрупа?  Simple Smile
Честит ви Андреев ден!
Честито на всички които имате именици!

При нас днес цял ден вали дъжд. Много неприятно е времето.
Следобед изведнъж ми хрумна да направя домашен хляб и то взе, че стана.
Ето го , да ви почерпя топъл с чубричка. Simple Smile

Фло, имаш си момиченце.Порадвайте се сега, гушкайте се!
Кремче, преди години и аз се бях запалила по този кефир,  но ми омръзна и го зарязах.
Лека и спокойна вечер дружки!
Прегръщам ви!

Общи условия

Активация на акаунт