Люси, върнах се назад да видя какъв е този кредит на Креми, не че съм по кредитите, те трябва да се връщат, аз съм по муфтата, ама няма.
То кефир било...аз си правя, да обера останалото по буркана ,че то народя днес много придиря и не обира.Да не става зян.
Питката ми довтасва, след малко я слагам в печката, имам свинско с ориз ,отметнах и днес деня, сега го приготвих ,че така написано излиза да е от вчера ,но го извадих, за питката да направя температура на печката докато втаса за втори път или трети и е.
Фло, момчетата като отраснат не искат гушкане ,но сега имаш подходящ обект, хем момиченце, хем мъничко още, то има и добро в тези карантини и локдауни, то било нокдаун но с л.
Яне, няма да те забравим, ама пиши, откак нямаш кафене не си редовна, а сверявах с теб часовника.Или датите ,дните , то се радвам месеца да знам, годината е незабравима и ще я помня дълго.
Хваля се, покрихме оранжерията и я насадих, почти де, че март се скубе и идват домати.Лепят се найлоните по вратите, та голямата не е направена ,нито Лайлон има дет викат децата, нито е удобно сега да лепя, не влиза в къщи, вратата, та като пекне навън ,нали влизам от едната малка врата.Каза сина , обеща и изпълни.Откак изчистих сламата на кравите си мечтая, ама нямаше изпълнител.Трябва да го черпя.
Отивам да пека питка.Нали си имам розички на картинка - поздравче с розичка!
Посмях се от сърце.....

Нали сме си едно семейство, да си знаем кой какви ги е вършил. Ако пък и някоя друга баба ти отстъпи за ползване своя дядо, хептен веселба ще настане. Трима не е като двама - по-забавно ще е. Спирам, че много ми се развихри фантазията