КГБ = Клуб на Готините Баби - 203

• 53 312
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЗДРАВКИНОТО МОМИЧЕ. НЕКА Е БЛАГОСЛОВЕНО!

ЧЕСТИТ 8-МИ ДЕКЕМВРИ! НА БИВШИТЕ СТУДЕНТИ ПОЖЕЛАВАМ ДА СИ СПОМНЯТ С УМИЛЕНИЕ И ВЪЛНЕНИЕ ОТМИНАЛИТЕ ПРАЗНИЦИ, НА НАСТОЯЩИТЕ СТУДЕНТИ ПОЖЕЛАВАМ КЪСМЕТ И УСПЕХИ  В ПРЕДСТОЯЩАТА СЕСИЯ. ЗАЩО НЕ И БАЛ С МАСКИ? НАЗДРАВЕеееееее!

# 196
Днес времето при нас е мрачно и не съм излизала да пия кафе.
Голямата щерка ми се обади притеснена.
В края на лятото правиха ремонт на апартамента си.Наново изграждаха комина , който е за детската стая и спалнята. Те се отопляват с климатици, но съседите над тях трета година са с камина и при ниско налягане от процепи на комина им излизаше дим. Жилището е тухлено. Нашето блокче е като тяхното-ЖСК, имам съседи с камини на дърва и никой не се е оплакал.  Връща дим, но само в  апартамент им.
Снощи пак миришело на дим в спалнята, детската и коридора в апартамента на щерката, притеснява се за децата, че дишят (CO 2).
Не само средства, ами и голямо неудобство си е ремонта. Децата повече от месец бяха при нас.
Успокоявам я, а и на мен ми се сви сърцето. Всичко е новичко и чистичко и отново да се кърти, сега димът не излизал от комина,ами от тавана......оплаках се/

# 197

Честит имен ден на Анитата, живи и здрави, зъкриляни и щастливи!И всички останали, че е закрилница на семейството Света Ана.
Креми, явно проблемът е при камината , ама всички да къртят,да ги помолят да спрат камината, или да са си пробвали по топлото, то   за яд...Моите в София имат два пречиствателя, не става иначе, от въздуха навън и  алергии  и болести други се хващат, малки деца искат много неща.Правили сладки заедно като се влудяват затворени, не могли всичките да изядат, имати  за днес.
Аз да почвам сладките, че не остана време ,да не се помотвам.

# 198
Привет девойки, с малко закъснение,но от сърце да пожелая на Здравкината Дора здраве, здраве и пак здраве, останалото лесно ще го постигне.
Честит имен ден и на днешните именици. Да са здрави, щастливи. И весел празник, доколкото е възможно при днешните ограничения.
Абе всички да сме живи и здрави да се радваме на хората които обичаме и да се освободим най сетне от тозипроблем в световен мааб.
Лека вечер и прегръдки за всички, без изключения

# 199
Добро утро момичета!
Хайде да пием кафенцето!

На патерици да са честити щерките на Здравинка и Клечицата - Теди рожденичка, Ани именичка! Щастливи, обичани, благословени да са!

Честит празник- Ханука, на Кари!
Здраве, щастие и благоденствие в дома ви!
Кари, ако не се лъжа, нали от днес ви започва празника?
Кремче, това, което пишеш за комина на дъщерята ти е крайно неприятно. Може би има проблеми комина. Дано да се намери решение.
При мен нищо интересно .
Мотая се из къщи.Няколко дни не съм излизала навън
Днес времето пак неприятно, но пък вече ми е коледно, украса , лампички светят,създавам си уют
Внука днес приключва семестъра и излизат във ваканция.
Въобще не искат да учат онлайн.Омръзна им затворени в къщи.
Ще дойдат малко да постоят у нас ,да сменят обстановката.
Започнахте ли коледната подготовка?
Тази година ,ще направя ванилови рогчета и баклава. От ЛИДЛ купих медени сладки с фондан и разни цветни бисквитки.
Всички се пазят от сладки и тестени изделия.
Та това е при мен.
Хубав, приятен ден !
Прегръщам ви!

# 200
Мили момичета! Чак сега влизам в темата. БЛА-ГО-ДА-РЯ за честитките и благопожеланията ви за момиченцето ми. Така ме трогнахте. Направо ми потекоха сълзите и сега си подсмърчам като ученичка, бърша нос и ви благославям!
Да ви се връщат десетократно вашите благословии!

# 201
Значи, милички, бърсах аз нос, очи и какво ли още не от затрогване. И докато бърсах - тресна ме чук по кратуната.
Леглото ми е пълно с креватни дървеници! Някой виждал ли е такова чудо?!? Голям ужас ли е?
Пада ми се, като съм майка Тереза и прибрах един клошар да го изпера и изкъпя. Пътьом го помолих да ми оправи матрака на леглото.
Майчицееее...
Здравкини работи.

# 202
Леле ,сигурна ли си че са дървеници, хабер си нямам как се борят.
Но аз мислих за молци , а се оказаха плодни мушички от една забравена туршия с динчета в делва, нали все да има и като хукнат по света остава.Изхвърлих и се реши проблемът без нафталини.

Ама си и ти, че прибираш който ти падне и мен в това число, ама къпи ни първо бе жена....

# 203
Не ми се карайте, моля ви! Митко си ни е кварталният клошар, ние си го гледаме. А той ни прави разни дребни услуги. Живее в едно мазе само с един умивалник. До скоро май и ток нямаше. Представяте ли си каква мизерия?!? Как да не го съжалиш! Обаче, май всъщност да си клошар - това е призвание. Тези хора май сами си избират този начин на съществуване. Чувала съм за милионери, избрали по своя воля да бъдат клошари. Моят Митко е висока класа - много чете, знае езици, припечелва като актьор. Ето ви го, левият: 

https://www.youtube.com/watch?v=4Hg3QLQjOKU

# 204
Артист бе...аз другия искам, този дребен много, не е внушителен.
Едно време една вдовица млада, имаше гадже, смотан един ,вика като го изкъпеш, знайш ли какъв беличък готин мъж става от него....та и аз ще къпя....майтап.

# 205
Здравче не я мисли, тичай и купувай спрей против насекоми. Изпираш всичко и ще се оправи.
Направила си добро и сега ще изядеш л@йно.Аз също мисля, че това е личен избор и им харесва да са клошари. Наскоро по нашата кабелна програма гледах новини и се говореше за временно жилище за бездомни и имало малко желаещи.
Съжалила си го, не се ядосвай, отворила си си работа и не се притеснявай сега има препарати.
Едно време имахме дървена решетка и не видях дървен молец, имаше на пода ситен прах от дървото.

# 206
Това по дърветата няма оправяне.Какво ли не мазах ,варих, само не съм горила.Тези живинки са издръжливи с десетилетия.

# 207
  • София
БОРЯНЧИЦЕ, с тази една единствена думичка накрая "майтап", развали цялата магия от къпането. Точно започнах да си представям как става тая работа...Ма спри да се майтапиш, моля ти се!

# 208
Викаш да го къпя направо...без майтап.
Не ми прилича вече, ако махна едни 20 години може да стане.

# 209
  • София
БОРЯНЧИЦЕ, да не би да има възрастови изисквания за теляци, та искаш да свалиш поне 20 години? Stuck Out Tongue Winking Eye
Спомних си, как като бяхме малки с брат ми, от време навреме ни водеха в Панчарвеската минерална баня. Още първия път той ме пита: И при вас жените ли телякът е висок, слаб, с мустаци? Joy
Хайде, стига съм се халосвала. Отивам да чета и после лека нощ деца.
Лека нощ и на вас и да не забравите да сънувате нещо хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт