КГБ = Клуб на Готините Баби - 203

• 53 310
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, милички!
ЧЕСТИТ НИКУЛДЕН! Какъв хубав празник!
Не знам вече в коя мрежа на кого по какъв начин съм честитила. Камбанният звън го пратих най-рано, сещайки се първом за Нинка, за Дидимити и момченце, за момчетата на Флоранс! Живи да са!
Признавам, после ме подсетихте и за другите ни скъпи именици: в семействата на Луси, Танита, Добито, Кремче, Каг!
Ехааа, от монитора ми замириса на рибка ей по тая късна доба! Аз се проявих с чорба от шаран и авокадо пълнено с риба тон - мммм! Дори аз мога да изям 2 половинки, дето риба не близвам за цяр.
Маринка, и за мен най-любимата част от деня ми е този час, когато се скатавам с книжката под юргана. С голям кеф четех Г.Господинов /с него хич не се погаждам по принцип/ "Времеубежище". Обаче към средата става страшно. Снощи ми беше страшно. Та сега ще се скатая малко несмело.

Лека нощ и до утре!

# 181
Честит Никулден на всички - именяците, банкерите, моряците и техните семейства. Честит и на всички останали!

# 182
  • Варна
Среднощен привет и от мен!

Да са ни живи и здрави всички Николовци и Нинка в темата, всички моряци и банкерки!  Champagne
Здраве и късмет във семействата ни! Св.Николай да ни пази всички!  Flowers Four Leaf Clover
Благодаря за поздравите към нашия зет-моряк! Дай Боже!  Anchor  Boat  Ship

Шпунци, стиснати палци и от мен!  Flowers Four Leaf Clover

И аз някалко дни не бях "баш тамам"! Нямах температура, но имах болки тук-там, носа ми течеше, понакашлях!
Явно съм настинала и нали съм с алергия пих чайчета с мед и лимон и стоях на топло. Тази сутрин се събудих изпотена вир-вода, чак плика на завивката ми бе мокър, но пък ми е по-добре.

Елхата я украсих вчера, лампички, борчета и звездички мигат...... да се виждат и усещат наближаващите празници! Flowers Evergreen Tree
Сняг нямаме и надали ще навали, но аз и без зима мога, стига ми пролет и лято да има по два пъти в годината!  Nature Snowman  Ski

Днес бяхме на греена ракийка, туршийка, пържено филе от акула, солен паламуд, картофена салата и св.винен кебап, че ДС не е много-много по рибата, но за адет хапва.  Grinning
Бори  привечер се прибра от Холандия, близнаците го чакаха на летището, а баба му стоеше на терасата и нали виждам Варна от край до край, от далече посрещнах самолета. Гаджето и тя била там.
Сега ще чакам кога ще намери време да дойде да го видим с дядо му, че с тези ограничения и страх от пандемия, не настоявам. Добре, че са телефоните! Нямал карантина, дано всичко да е на ШЕСТ!  Flowers Four Leaf Clover

Лека нощ и сладки сънища!

# 183
  • София
Благодаря ви, момичета за хубавите пожелания в дядовата ръкавичка и по телефона.  Макар и в редуциран състав изкарахме весел Никулден. Сладичка много ни забавлява. Бива я за веселби и лакардии.
Харесвам дните след празник. Макар изпратените кутии и тави, все остава храна за дояждане. Та и днес е така. От сутринта съм в леглото с книжка. Мислим след обяд малко да се разходим, колкото и да е неприятно на вън.
Сетила съм се за съседката АЙША. До кога ли ще гостува на децата си?
ФУРИЙКЕ, обеща и си изпълни обещанието. Радвам ти се. Heart Eyes
ДЕНИ, добре си е дошъл войникът. На мен бързо ми се стори, че мина времето, но за вас едва ли е така. Радвайте му се, глезете го. А сега от тук на къде?
ЗДРАВЧЕ, изуми ме с кулинарните си шедьоври. Браво. Hands Clap
ТАНИТКА, пази се. Явно ДС те е отвил онази нощ. Stuck Out Tongue Winking Eye
ТАНУ, как си?
ГРЕТИ, с компания е весело.
ГЪБКЕ, помързелувай си, полага ти се.
РИМАРЧЕ, много си лаконична. Simple Smile
БОРЯНЧИЦЕ, празник е винаги, когато на човек му е добре. Поздрави на колегата.
КРЕМЧЕ, макар и със закъснение, да ви е здравичка внучката Никол, да ви весели.
МАРИНКА, добре си се запасила с книжки - за цялата зима.
ЛУСИ, не се и съмнявам, че сте изкарали чудесно с щерката и внуците.
Похапнахме, сега ще се стягаме за малка разходка.

# 184
  • София
Ееее, Фло  !!!
Кам байрактарката ? Обидена и огорчена съм, не ме отбеляза...

# 185
Отбелязвам те веднага.
Аз си починах, идва сняг и така ще е от сега нататък - в почивки.Едното ядене се иска, и нови гащи, че ще отеснеят тези.Напролет отново навън.Вярвам, че ще има и топли дни, за сега малките не планират идване, ще видим тези празници какви ще са отдалеч.
Дядо Коледа къде да оставя подаръците и той не знае.
Аз не съм слушала и подарък няма да ми донесе.
Изморила се бях два дни, сега съм добре, но пък си струваше умората ,прекарахме хубаво с едни гости от далеч, не са внуците, приятели едни с децата и.на колегата на Фло.Преди пет години са идвали, а ми се струваше че скоро, как върви времето...

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 22:00 от Бор_яна

# 186
Ехооо! Днес обикаляхме с Йойо за подаръци за мама, която утре е рожденичка. Понамерихме нещо. Но зор с тези затворени магазини. Детето се притесни, на баба й се скапа окончателно кръстът и кракът, та едвам се надигам от леглото. Мъкааа. Купена е задължителната коледна звезда. Пощадиха ме, та не купувах онази перверзия - веганската торта.
Мъртва съм, девойки. Възглавницата зове. Да знаете къде се продават резервни батерии за баби?

# 187
  • Кубрат/ Пишурка
Добро утроо!
Честит празник на всички студенти - бивши и настоящи! Здраве и леко учене! Това е един от най - хубавите празници за бъдещите професионалисти. Сигурно всички имате чудесни спомени от този ден!
При нас пак е снежно и студено. Няма да се излиза. Утре уж да е слънчево - тогава!

# 188
# 189
Здравейте

Снощи по късна доба четох, днес още не смогвам, но идвам за малко че преполовихме деня.

Идвам
с мнооого важна мисия -
Честит рожден ден на едно слънчево момиче - дъщеричката на баба Здравка и майчицата на красавеца Йойо.
Пожелавам и здраве и много хубави моменти с близките и хора!
Да следва пътя си и щастието да е с нея!

Знам каква радост е празника на децата ни и за нас, майките, затова много прегръдки и за Здравчето- Мравчето и весел празник!

Честит празник на всички бивши, настоящи и бъдещи студенти!
Да се учат за да сполучат, да са здрави и щастливи!

Хубав ден на всички ни!

# 190

Честит празник на Теди и Здравчо, здраве и светли дни!
Честито на студентите, нямам честта да празнувам, но нека настоящи, будещи и минали по пътя на студентството имат приятни мигове днес!

# 191
Честит рожден ден на щерката на Здравчето.
 Нека късметът я закриля, много здраве и щастие!

Днес при нас е слънчево и приятно времето.
Сутринта сготвих гювеч и с една приятелка излезнахме на разходка. Не си броя крачките, много бяха. Всеки ден ходя на фитнес уредите, ама днес ме домързя, щото разходката ми дойде достатъчно.
После опаковах подаръците за внуци, щерки и зетьове.Остана само за ММ. Намислила съм му подарък и скоро ще му го купя. Дано се съберем за Коледа.

После ме извика съседка да пием кафе. Много рано ми се приспива  и затова пия късно кафе.
ММ на шега ми вика, че трябвало да започвам да плета чорапи, нЪл съм пенсионерка, че сега като я няма вече майка му няма кой да плете. Аз мога да плета и съм плела и блодирах, пък сега ужасно ме мързи. То няма и какво да плета. На село има една дузина оплетени чорапи останали от майка ми и два пъти повече от неговата майка.Ехе, от моите няма нужда.
Хубава вечер на всички!

# 192
Честита да е щерчицата ти Здравче!
Здрава и с късмет да върви напред!
Да и се сбъдват мечтите!🍀🌸🌼🌺🎈🎈🎂🍷🍷

Днес бях фирма Василка 😁
Прахосмукачка,бърсалка,паяжини,прозорци-первазите само 😁, щорите и т.н.
Изпрах завесите,смених килима в дневната.
Поразместих разни неща тук-там.
Утре живот и здраве - украсата.

Яне ,при вас сняг ,а при нас пролет.

Вчера ходихме в Чирпан.Платихме сметки,накупихме лекарствата,
прежда на свекървата, календари и каквото поръчаха,заредихме им бутилкиге с газ .
Те си пазаруват из кварталните магазини,но има неща от други места,та пазарувах по списък.
После в Ст.Загора на бегом и се прибрахме.
Днес правих супа пиле.
За довечера ММ ще си дообира шарана,а аз каквото даде хладилника .

Кремчи, аз не мога да плета чопапи.
Не,че друго плета,но ако захвана се справям до някъде.Особено ако гледам клипче как се плете.Но мерак нямам🤔😁

# 193
  • Вила Великула
Здравче, да е здрава и усмихната дъщеричката.

Последна редакция: вт, 08 дек 2020, 21:53 от pipilota6

# 194
  • София
Здраве и щастие за Теди Здравкина!
Честит 8-ми декември! Какви спомени имам от тогава само,сега ме натъжава.

Общи условия

Активация на акаунт