КГБ = Клуб на Готините Баби - 203

• 53 309
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро на Никулден мили момичета! Да са ни здрави имениците!
  Отдавна не съм писала. Не искам да се оправдавам даже и съм в отпуск но ми едно свито като на повечето от Вас.
  Кари добре завърнал се на най големия внук. Нека си почине малко сред близките си хора.
  Сещам се за Иха,  Марина Влади, Алфея, Арита, за дръжката от Финландия, Жабка и още които не сте писали като мен. Кажете как сте?
:

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 08:22 от дидимити

# 166
  • София
Flowers RoseЧестит имен ден в домовете на Фло и Дидимити,да са честити всички малки и големи именици,да са живи и здрави.
Кари твоето ежедневие много прилича на моето.
Гъбка неуморна си.
Стиснете едни палци...

# 167

Честито на имениците на Фло и Дидимити! С гордост да носят името си живи и здрави,много успешни и обичани!!!

Честито и на всички ,които имат професии свързани с морето! 7 фута под кила и попътен вятър!!!

При мен нищо ново! Вчера се борих с едни дюли и ....на края ми писна та сега се чудя дали да отварям бурканите и да ги доваря още малко,че желето леко редичко.Само ,като погледна в тяхна посока и ми минава мерака.
                                 Шпунц,имаш стиснатите палци от мен!
                                 Весел и щастлив празник !!!

# 168
  • Вила Великула
Шпунц стискам палци.
Честит имен ден на всички които празнуват днес, включително и на мен. Чакам гости-децата за вечеря и ще се постарая да бъде всичко вкусно.

# 169
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПИПИЛОТА, НА НИКОЛА НА ДИДИМИТИ, НА ЗЕТЯ НА ЛУСИ ( ХЕМ НИКОЛАЙ, ХЕМ МОРЯК), ЗЕТЯ МОРЯК НА ТАНИТА, БАНКЕРКИТЕ ЩЕРКИ НА ГЪБКАТА, НА МОИТЕ НИКОЛОВЦИ - ДЯДО И ВНУЧЕ. ВСИЧКИТЕ НИ ИМЕНИЦИ ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, СВЕТИ НИКОЛА ДА ГИ ЗАКРИЛЯ, ДА НОСЯТ ИМЕТО СИ С ГОРДОСТ. НАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ!!!

# 170
Честит имен ден на всички именици.Да са живи и здрави.
Честито и на моята внучка Никол.

Щпунче, гуш !:

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 11:06 от cream_

# 171
  • Кубрат/ Пишурка
Честит имен ден на всички именици от мен и Тони! Честит празник и на моряци и банкери! Да са живи и здрави и св. Никола да ги закриля!
Ние вече сме готови за сядане. Снимка - във фейса по-късно.
Кари, радвам се да те чета. Макар и изморена ти си щастлива баба - всички са около теб! Дано повлечеш крак, че и другите да пишат!

# 172
Честит празник именици,рибари, банкери, моряци и всички подвластни на св. Никола, морето и Нептун! 🧜🏻‍♂️🦈
Бъдете живи и здрави!😊
И нека Златната рибка да е с вас!☺🍀
Честити да са и Никита на Фло, на Дидимити, на Пипи, на нашият зетко с двоен празник, на моряшкят зет на  Танчето ,, на син моряк на Ивелин, на Николчето на Кремче, на банкерките на Гъбка, на Кари и на всички , които имате в семействатс ви!

Наздраве за здравето на празнуващите!

Шарана го изпържих, хапнахме,пихме по едно вино за здраве!
Довечера сме у щерката да отбележим празника на зетко!
Хубав празник момичета!
Прегръщам ви!

# 173
  • София
Честит имен ден на всички именници!
Бъдете здрави и щастливи!

# 174
  • София
Привет, дружки!

Да се запиша и аз в темата, че тя май скоро ще свърши.
Честити имениците - Пипилотке, здрава да си и все така уфатна булка! Никитата на Флото - старши и младши,  на Дидимити либето! Честити зетьове на Луси и Танита! Честита Никол на Кремче!
На всички здраве, здраве и пак здраве! И повече усмивки да има в домовете!

При мен абсолютна проза, както повечето се "хвалите". Занимавам се с ученика основно по български език и литература, нали е кандидат-гимназист, разхождам се, когато успея, а в момента съм на тема коледни бисквити. Аз пека - те ядат. Момчетата, де. Laughing Ама, нека има дух, коледна светлинка. А иначе любимото ми занимание е вечер - с книжка с ръка. Заредила съм се с книги един камион - поръчах си много, нали сега е и Коледния панаир, макар и виртуален, има го. Само живот и здраве да има - ще ги чета и ще им се насаждавам. Та туй, накратко. Време за друго няма. Къс е денят все още - нищо, че се увеличи току-що с ечемичено зрънце.

И макар и да нямам именици у дома, спазвам традицията и ще приготвя за вечеря ципура на фурна, пълнена с чесънче, лимонче и копър. А към нея салатка от цвекло и царевица, кисело зеле с червено пиперче, лучник. Ракийка и домашно винце, представете си приготвено от мен - от трънки. Става за пиене, харесва се. Simple Smile Е, прекалих с умалителните, ама ползвам ги умишлено.

Хайде, че логореята ме хвана. НАЗДРАВЕ, НАЗДРАВЕ, НИКОЛЧОВЦИ И НИКОЛИНКИ!

ШНУНЦИ, СТИСНАТИ СИЛНО ПАЛЦИ! ПРЕГРЪДКА! Heartpulse

И по традиция стихотворение.

ЧИЧО СТОЯН
НИКУЛДЕН

Намаляха доста
коледните пости.
Щом като Никулден
е дошел на гости —
сички да здрависа,
не само с шарана,
но и със покривка
бяла изтъкана,
да покрие вредом
лекичко земята
и от студ да пази
в нея семената
на цветя, на жито
и трева зелена,
та когато дойде
пролетта засмена,
та да я отмахне
със ръце си чисти
и постели свойте
губери цветисти!

# 175
Честито на всички, които днес имат повод за празнуване именици-Нинка, съпрузи,зетьове, синове,дъщери, внуци, внучки, моряци, банкери, вкл.и аз, както разбирам
Честито и на Бургас!.
Живи, здрави с поглед напред към по хубави и спокойни времена за тях и аз всички ни!
[/i

# 176
Честит Никулден на всички!   
Честит празник на всички с името на св. Никола и неговите производни! Наздраве за тяхно здраве!

Ние  изпразнувахме на обяд   на вилата на сина и и снахата. Отбелязахме именните дни на внучката и на свата едновременно. Сватята беше напълнила шаран, снахата беше опекла пиле и направила торта. Аз се събудих в 11. 03. и имах един  час да се приготвя за тръгването. Планираната баница гюл-бюрек остана за друг път.
Хубава вечер! Сега малко почивка и след две седмици , дай Боже, пак да споделяме празнични вълнения!.

# 177
Честито на всички празнуващи  и от мен,живот и  здраве и благоденствие на всеки!
Малко бях заета , и без риба минахме, но бе добро изкарване.

# 178
  • в малка спретната къщурка
ЧЕСТИТ НИКУЛДЕН!
Честит празник  Пипилота!
Честит празник в семействата на Фло, Дидимити, Луси, Танита, Добито, Кремче, Каг!
Честито на банкерите!
Нека сте здрави и щастливи с имениците си! Весел празник и Наздраве!
Аз имах гости вчера и днес. Отбелязахме празника днес с риба и ги изпратихме след това. Ошетах в къщи и сега отмарям, че утре ще съм работна.

# 179
Честит празник Никулден!
Честити да са имениците на Фло,Дидимити,Кремчи,КАГ!
Честит имен ден на Пипи!
Честит празник в семействата на Танчето,Луска,Доби!

Честит празник на банкерите!

Ако съм пропуснала - паздравявам ги от сърце!
За всички много здраве и късмет!

Благодаря за поздравите към щерките ( само голямата е банкерка,а малката се вихри из правосъдните дебри),но щом е поздрав е добре дошъл 😍😍

И ние спазихме традицията.Пълнения шаран стана чудесен.Щом и аз хапнах.Трушийка от новата (жив пробиотик 😊),винце и т.н.

Ето го 😊

Напълних пак по традиция кутии,тенджерки и тави и си изпратихме гостите по живо, по здраво.

И аз като Фури вече отмарям.

Приятна и спокойна нощ за всички ни.

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 20:19 от Gabkata

Общи условия

Активация на акаунт