КГБ = Клуб на Готините Баби - 203

• 53 365
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Привет, красавици!
Тези дни минавам все на бегом, но тичам по задачи. С подаръците съм готова. Само за малкото паяче ( момченцето на племеника) не съм взела играчка, но тези дни и това ще свърша. Днес ще украсявам елхата. И на 100 години да съм, това занимание винаги ми е много приятно.
Вчера ходихме с гаджето до Хоум макс. Реших да поръчам в он-лайн магазина им две сокоизстисквачки. Дадох заявка и започнах да чакам - нищо. А мина седмица. Развъртях телефони и ми казаха, че понеже имали много заявки, може моята да са я пропуснали. Та отидохме до магазина и си ги взех от там. Колетчето за Виена също пътува. Подаръците ми са опаковани, готови са. Дядо Коледа ги е сложил вече в чувала. Grinning
Хайде на обяд, че е време, а после пак по задачи.
ТАНЧЕ, надявам се, да не забравя други ден да гледам небето. Дано да е чисто.
Кой прекрачи днес прага ви пръв?

# 301
  • София
Да нареча за Игнажден!
Първи гост в дома ви да е ЗДРАВЕТО!
Втори гост да е КЪСМЕТА!
Трети гост да е ЛЮБОВТА!
Благополучие и берекет за всички!

# 302
Flowers Four Leaf CloverSparkling HeartВсичките вие, прекрасни мои приятелки, сте ми великолепните полазници на днешния ден! А то в тези ковид-времена всички са се сврели в миша дупка и не смеят да си прекрачат прага. Никой не го е мислил това и насън в предишните времена...
Шпунци, ти си една разкошна полазница! От твоите уста - в Божиите уши.
Като ви гледам - само мога да ви ръкопляскам. Повечето готови с всичко, с подаръците най-вече.
Дидиа, обади, моля те, от къде точно взе по коледному декорираните нещица за внучетата ни. Мното ми се иска да купя за моите и за приятелски дечица. Ама тия твоите гърла ненаситни - не можеш ги изхрани. Нека лапат! Специални поздрави на ТМ, помня го с много добро.
Нинка, дай отчет как изкара? Да се порадваме с теб.
Яне, не помня вече в коя мрежа честитих на милото ти дете. Ако теб, бабо геройска, съм изпуснала - извинявай! Ето, тук те гушкам с много обич!
Днес цял следобед и цяла вечер висях на лаф-моабет в едно кафене с приятел и приятелка. Голям смях падна. Ама да не чуе Теодора, че веднага ще ми се развика - страх я е от ковид и никъде не ме пуска. А пък кафенето отваря тайно само заради нас тримата - украсено, нагласено, свещи, щорите пуснати, коледна музика. Ако някой понечи да влезе - стопанка му препречва пътя - "Частно парти! Имам рожден ден!"
Хайде, милички! До Коледа останаха само още 4 дена!
Flowers Deciduous Tree

# 303
Добро утро момичета!
Да пием по едно неделно кафенце!

Игнажден беше преместен вчера, но аз си го почитам и днес!

Останаха още четири дни до Коледа!
Всяка една от нас се подготвя с пълна пара.
Аз направих
 баклавата и сладки"Ангелски очи".
Сега си пия кафето, а малко по-късно ще слезем всички от входа да си почистим двора от падналите листа.
Сега видях ,че Римар има рожден ден.
Честита да си Римарче,  здрава, много щастлива и обичана от близки и приятели!

Пожелавам, всички да сме здрави, с радост да посрещнем Рождество Христово!
Хубав, спорен и спокоен ден на всички!
Прегръщам ви!

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 09:10 от lusi60

# 304
  • София
Добро утро!
Луси, аз също си знам Игнажден днес. Чудя се как преди 2015 г. на църквата не и е пречило когато се пада в неделя, а сега решиха да го местят. За днес съм планирала да си украся елхичката.
Здравке, Теодора няма да те чуе, но може да те прочете тук. Не забравяй, че има регистрация и често ползва сайта. Имаш 24 ч. да си редактираш поста и да избегнеш скандала.
Римар, честит рожден ден с пожелания за здраве и интересни пътешествия!

# 305
  • София
Честит рожден ден Римар,желая ти здраве и много късмет.Flowers Tulip

# 306
  • София
Благодаря за поздравленията. Да ви почерпя виртуално с това, което съм приготвила за децата.

# 307
  • София
РИМАРЧЕ, ВЕРНО ДРУГАРЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ЗДРАВА И УСМИХНАТА. ЖЕЛАЯ ТИ СПОКОЙНИ БЪДНИНИ.
Добре си се приготвила за децата си. Много вкусища. Интересно решение - коктейлни хапки. Супер!

Днес добре си поспах. Отпочинала съм и съм готова за кулинарни подвизи. Елхата украсих вчера. Днес ще направя баклавата и сладките линцер. Ще пробваме и зелето дали е готово за капамата.

Макар и виртуално, гушкам ви. Хайде на работа. Blush

# 308

Честит рожден ден Римарче с вкусен букет, да си подсладиш живота през следващата година!
Много оригинална почерпка си приготвила, чудя се дали да взема идеята по празниците..

# 309
Честит рожден ден Римарче
Да си здрава!
Да си спокойна и щастлива!

Трапезата е страхотна!
Както казва Борянчица, можем да си краднем идейки!

# 310
  • Варна
Римарче, честит рожден ден!  Kissing Heart
Бъди здрава, късметлийка и паралийка!  Flowers Four Leaf Clover
Наздраве!  Champagne

# 311
Здравейте
Загубих ви дирите по много причини, но за мен това си е бабешката ни къщичка и все ме тегли насам....

Та - Честит рожден ден, Римарчик! Здрава да си  за всичко друго все дойде време....

Честит отминали рождени дни и на Пипилотка и Анжелка на Янчето!
Пожелания за здраве и много хубави моменти[!/b]

Ако по някаква причина не вляза скоро - приемете моите пожелания за топли, споделени, и усмихнати Коледни и Новогодишни празници!

# 312
Римар, тези цветя са за теб с пожелание за здраве и хубав рожден ден!

# 313
  • Кубрат/ Пишурка
Римарче, честит рожден ден! Здраве и късмет! И дано мине тази пандемия, че да подновиш пътешествията си в хубави места!

# 314
  • София
Клечке, как сте с ТМ? Дойдохте ли в София? Ако имаш време -  свикай среща. Все ще се явят  желаещи, надявам се.
Янке,  сега ми излезе покана за приятелство с тебе във ФБ. Нали си бяхме дружки, какво стана, ти ли си новата кандидат-приятелка?

Общи условия

Активация на акаунт