КГБ = Клуб на Готините Баби - 203

• 53 373
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Честит рожден ден, Римарче!

Аз се подготвям за посрещане на децата.

# 316
МИЛО РИМАРЧЕ, бъде ни много здрава и честита! Здрава, здрава, здрава най-вече! Дечурлигата само да те радват. Ти си мъжко момиче, ще се оправиш с всичко.

Абе девойки, чувате ли, че откъм Англий се задавало ново ковид-чудо? Е аман де! Ай сиктир!

# 317
  • София
Здравке, нормално и очаквано е за мене мутирането на вируса.
Изобретиха /може би/ ваксина за единия, друг настъпва.
Много сме в тази част на земята, време е да ни разчистят....
А в Ухан си живеят живота и купонясват.

# 318
Здравче, не ми се иска да казвам, че всичко е до късмет или каквото ти е писано. Трябва да се пазим доколкото можем.
 Преди месец наше приятелско семейство имаше  положителен тест за короновирус.
Жената е с наднормено тегло, диабет, хипертония и хроничен бронхит,съпругът без заболявания и от години не е боледувал.
Той разви бронхопневмония и беше на болнично лечение, а жената загуби само обоняние.

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 06:50 от cream_

# 319
Римарче, честит рожден ден!

# 320
Утешителното е, че ваксината Пфайзер/Байонтех борела 19 щама на вируса. Та се предполага, че между тях е и този, суперприлепчивият английският. Аз ще се ваксинирам час по-скоро. Смятам да прередя бат Бойко - да си чака реда, след "порастнали" и хронично болни като мен.
Новото заключване сега ми е малко по-тежичко от предишното, навярно понеже съм сам-сама. Децата са си у тях. Предишният път зетко/ №2/ не ги искаше понеже се бяха върнали от Испания на самия ръб на испанското първо заключване. И него го беше страх - за него си, разбира се, по мъжки.
Аз писах ли ви, че милата ми щерка го изкара - болна, та болна - само със загуба на вкус и обоняние за 4 дена. Не можеше да се начуди в първия момент.
А зетко № 1 го изкара 1 седмица с голям зор, висока Т, пълно безсилие, болки и каквото там ви дойде на ум. А е здрав като бик, всяка сутрин търчи по 1 час и какво ли още не.
Много коварна гадинка, ей!
И с тези по-скоро несериозно-иронични разсъждения, в съпровод на нац.химн, тържествено се отправям към прегръдките на креватчето ми.

# 321
Ето съм! Снощи последна, днес първа. Ура! Рапортувам, че отивам да донакупя разни драболийки. Дидиа, чакам от теб да ми обадиш на ушенце от къде закупи руските коледни дреболийки.

# 322
  • Варна
Привет, мацки!  Hands Wave

Над Варна плътни, сиви облаци, няма да можем да видим Витлеемската звезда!
Ужасно съжалявам! Ще се надявам на астрономите!
В интервю преди години си спомням, как Елисавета Багряна каза, че два пъти в живота си е видяла звездата, просто и завиждам!!!
След малко ще изляза да погледна пак, ама надали! 
Направо си се нервя на късмета!
Ако си пожелая нещо, дали ще се брои без да я видя???   Nerd  Flowers Four Leaf Clover  Sparkling Heart

Момичета, дано където сте, да е небето ясно, да я видите!  Hands Thumbsup

Лека вечер!  Nerd

# 323
И при нас плътни облациии.
Ни една звездичка няма.
Жалко.

Днес напазаруват.
Замесих тестото за ванилови не лунички или ,както им казват в Чехия роклички.
Отлежава до утре в хладилника.
Направих два щолена.
Сега си варя сладко от един портокал😃,че ще ми трябва за един  коледен кекс.
После вечеря и всеки със заниманията си.

# 324
  • София
И в София е така. От вчера мрачно, сиво и облачно.

# 325
  • София
Ако не виждате Витлеемската звезда, то е защото се показвала само на влъхвите. А не на балконските любителки. Laughing  За съжаление е мрачно и над цяла София. Облаците ги пускат комунистите и лично Путин, нали знаете? Wink

Танче, пожелай се нещо, ама само да е едно! И аз искам само едно нещо и си го пожелавам! А Господ, казват, отчитал и добрите намерения.

Готови ли сте за кулинарни подвизи, момичета? Или ще го раздавате по-лежерно? Аз имах да докупувам дребни неща за салатки, ама и утре е ден. Иначе у нас имам всичко и няма да ходя нигде по магазини. За два дни в тесен семеен кръг - ще се справим.

Желая  ви да сте здрави, а на болните - скорошно оздравяване!

# 326
Танитка, Багряна е видяла Халеевата комета, която също е на определени периоди.  Последните 2 появявания са през   1910 г. и 1986 г.. Следващото появяване ще е през 2061 г.

Да похваля себе си, че  направих една точена  сладка баница с орехи с половин доза продукти и съм подготвила тиква и кисело  зеле утре да направя тиквеник и зелник, ама само с един пакет кори за двете неща, защото иначе ще си ги ям до след Нова година. Малко от всичко, за да им е сладко.   С две думи, напредвам с подготовката.

Как такова съвпадение? Тъкмо излезе ваксина за короната и хоп-нов щам! Вече почвам да вярвам в някои теории за появата на гадта. И защо в Англия? Защо пълно зтаваряне на Англия за другите страни?   Дали не е,защото излезе от ЕС?!  Чудя си се.   Стигам и аз до заключението  на  Маринка, че най-вероятно Русия и Путин са "виновни". Другите са "радетели" за световен мир, напредък и равенство  между всички народи.

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 00:02 от K.A.G.

# 327
  • София
☕Добро утро във вторник! ☕
❤Заедно с кафето да стоплим и сърцето!

# 328
  • в малка спретната къщурка
Добро утро!
Ранобудна Римар, много хубаво пожелание си ни направила.Благодаря ти!
Каг, моите разсъждения  за мутанта са същите. И само ни облъчват с ваксината и ползата и. А дали е така?
Днес почивам. Първо ще посрещна техниците от Виваком, за да сменят приемниците на ТВ и след това ще изляза да похарча някой лев. За празниците още нищо не съм подготвила, но Фенчо е на диета и няма смисъл от приготвяне на нещо, което няма да се яде. Пред вас ще призная, че официално и аз спазвам режима, но само пред него. Иначе си хапвам тайно и други неща. Ами, не мога да удържа. Срам, срам, срам, но не голям.Laughing
Лек, приятен и усмихнат ден!

# 329
  • София
Много пазарувате и готвите, че цял ден никой няма. Аз се наработих 2 дни и понеже и се събуждах в 4ч. се надявам поне 6ч. да спя тази вечер.

Общи условия

Активация на акаунт