КГБ = Клуб на Готините Баби - 203

• 53 638
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Здравче, аз също не мога да помогна, но намерих вицове.
Харесаха ми и реших да ги споделя.

Асан, баща на 12 деца си купил презарватив.
Вижда го жена му и казва:
- Децата гладни, а той украса за х*я си взел!?

Хасан се оплаква на приятел:
- Говори се, че искат да махат буквата \"х\" от азбуката! Ами сега!
- Вай, Асане, верно бе! Как ще пишем \"хасфалт\"?

Айше пита Асан:
- Аз в кой нужник да вляза - в М или Ж?
- Как си проста жена, ма, Айше?! Ти си в М, щот си мадам, а аз в Ж, щот съм жентълмен!

# 481
супеееер, Кремче!

# 482
  • София
Седнал Асан да си почине и му казали - ставай, че работа ни чака. Асан рекъл, чакайте малко и Асан е ора.
Същото е и с яденето - и Асан е ора.
Нарицателно...

# 483
  • София
Дружки, направихте ли си мълчана вода? Все още има време.

# 484
Че аз млъквам ли да стане мълчана водата?
Все едно и също правя, имаше една песен...

# 485
  • София
Дружки, направихте ли си мълчана вода? Все още има време.

Да, не пропускам от много години.

# 486
Добро утро.
Хубав ден е днес, да са честити празнуващите  и близките им, и на близките  им близките....
Не знам честитих ли новата година, но не пречи пак да кажа да е мирна и да сме здрави....
По въпроса за Асан съм пас - употребявам го израза но не знам първоизточника му ...
По въпроса със мълчаната вода пак съм пас, никога не съм правила...
По кулинарни въпроси съм много пас Simple Smile - на принципа на

Скрит текст:
Не готвиш, не подреждаш, не переш –
не ми е нужна тиха домакиня!
Надявам се за днес да избереш
онази рокля във небесно синьо,
обувките на белите цветя
и сребърните гривни от Мароко…
Сложи червило. Идва пролетта.
Прекрасна си! Направо си жестока!
Аз искам да се перча като лъв
със своята излъскана лъвица!
За другите мъже да бъдеш стръв,
но да си само моя!
Хубавица!
Такава те желая. Не с парцал.
Мъжете нямат нужда от слугиня.
Бъди красива! Всичко бих ти дал!
Но, моля те, не ставай домакиня!
  съм Simple Smile Туй то. Simple Smile
Традициите не са това, което са Simple Smile
Възмутена съм днес от мъжкото хоро в Калофер, много съм възмутена ...., но кой ли ме пита...
Не се вписвам много в приказките тук,  но пък и такива хора -

Ееее,  толкова неща мислих да ви казвам, а ми изскочиха от бившата руса главица...
Останете си със здраве Simple Smile
До другото писане...Simple Smile

# 487
Аз да питам за Мълчаната вода, за първи път правих, но съм сложила 2 литра вода снощи ( не съобразих че трябва да я пия) Задължително ли е да се изпие всичката ?

# 488
ЧЕСТИТО БОГОЯВЛЕНИЕ!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ И НА ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТЕ ТАКИВА В СЕМЕЙСТВАТА !
 БЪДЕТЕ ЗДРАВИ ,СИЛНИ И БЛАГОСЛОВЕНИ !
 ВЕСЕЛ ПРАЗНИК !

Кръщение Господне - Богоявление - Йордановден
Нека Божието благословение бъде
над теб и твоя дом...!АМИН...!

Изчетох ви и много се смях на вицовете ви!
Хубчев, аз имам фраер от много години го ползвам за всичко каквото се сетя. От когато го имам, само Дени имаше, та питах нея за някои неща, какво да правя Сега има много форуми,пети, има клипове.Тази година си купих и друг, макар ,че старият си работи, но започна да пуши, явно от мазнините, които са се натрупали, а не мога да ги изчистя, че са на недостъпни места. Експерименирай, пробвай каквото се сетиш На по течните неща, ползвай кухненска хартия или алуминиево фолио.
За днес имам ядене и ще си продължа да гледам сериали .Захванах се да гледам "Короната" - английски, за кралската династия, за живота на Елизабет.Много хубав филм. Препоръчвам ви го.Четири сезона са по 10 епизода, като всеки е по 1 час.

Отговарям за мълчаната вода на No fear .
Сутринта си измиваш очите, отпиваш от нея, даваш и другите в семейството да пият и да си измият очите, напръскваш си къщата и с останалата вода, може да си полееш цветята.
Хубав ден, момиу!
Прегръщам ви!

# 489
  • София
Аз знам за водата - да се поръси къщата с нея за добро. Също съм чела - да се остави в стъклена бутилка и да се пръска болен. Нещо като светена вода. А и 1.5 - 2 л. е нормално да се изпият за 1 ден, но не наведнъж.
Добър ден и да са живи и здрави днешните именици Данчета и Божовци! Да си носят с гордост името!
Клечи, какво те възмути хорото? Те хората са си така - бутат се, не вярват на вируси. Ние нали не сме там - те да си отговарят за постъпките. Като ги гледах по тв. - повечето се бяха сгряли и дезинфекцирали вътрешно.
Слънчево е и излизам.

# 490
Благодаря! За съжаление нямам цветя.Имам райграсче в двора, но някак да я изсипя в земята, не ми харесва като идея и не го чувстам правилно.
Аз си пия над 2литра вода даже на ден, но понеже тази е от чешмата и престоя, не знсм дали е добре да я пия.А това да се дава на други от семейството да пият сега го чувам.Понеже като четох за ритуалу изрично пишеше , че ритуала е само за теб самия и е грешно да се иска за друг човек, това дали не се отнася и за пиенето на водата ?

# 491
Защо мълчаната вода да е само за теб?
По тази логика, другите от семейството и те ако искат, трябва всеки да си слага за него вода.
Аз това съм чела и това знам от години и така си го правя, както съм писала.
В крайна сметка, всеки да си го прави така, както го чувства,стига да е с вяра, а не по задължение.

# 492
Аз забравих за мълчана вода, но днес ходих на църква и си взех светена вода. Мисля, че е със същото действие.

Честит Празник на всички, здраве на имениците!

# 493
  • София
Честито Богоявление! Честит Йордановден! Да са здрави и силни имениците.

Забравих да кажа, че и мен вицовете ме разсмяха.

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 19:37 от Flo 51

# 494
  • София
Фло да е толкова лаконична ?
Честити именниците. Здраве е пак здраве пожелавам !

Общи условия

Активация на акаунт