КГБ = Клуб на Готините Баби - 203

• 53 636
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Честити именици! Имам аз една много близка Божанка и всяка година я поздравявам. Тя всяка година ме отсвирва, че била на Коледа на Божик.
Утре обаче си имам именик Йоан. Е, айде, покрай него да мине и рожденият ден на дядо му, да са живи и здрави и двамата. Утре вече церемониално ще има поздравления.
А други ден за Йойо - сатър. Бабин миличък, ще му оперират мъжкото "достойнство"/тъй де, там част от атрибутите/. Уж леко било, ама стискайте палци. А то, "достойнството", едно такова порастналоооо.... Гледай, бабешка работа. Помня го с ей таковка "достойнство", та сега се изненадвам.
Ако ви кажа, че не ме тресе - ще ви излъжа.
Затова да му тегля една молитва и да си лягам.
Хулиганчице, много ти благодаря за Асан! Екстра работа ми свърши!

# 496
  • София
Здравке, лягай и почивай, но без да тъпчеш Черноморец в непривични отвърстия. Щом бабин Мрънч изкара 2 операции там с пълна упойка като беше на 2 месеца и Йоан ще се събуди подобрен. Голям е, разбира нещата и ще ги издържи, няма къде да ходи.
Янке, как си? Как е момата-англичанка с домашното обучение?

# 497
Честито на Йордановците и Йорданките!

Здравче, стискам палци! Всичко ще е наред!
Но съм сигурна, че тебе те е страх поне сто пъти повече, отколкото Йойо.

# 498
Честит Ивановден, мили дружки!
Честит празник на всички  именици в темата и на тези, които имат такива в семействата си!
Честит имен ден на нашата внучка Ивайла!
Честит имен ден на хубавото ни момче, Йойо, на Иван на Римарче и  на всички, че сега не мога да се сетя!
Със здраве ,гордост и чест да си носите името!
Щастие и благоденствие ви пожелавам!  Simple Smile

Здравче, пожелавам всичко да мине безпроблемно при Йойо!Нормално е да се тревожиш, но те са леки операции и бързо ще се възстанови!
Успех! Ще се молим за него!
При нас все още е слънчево и приятно навън.
Като се наобядваме ,мисля да излезна да се разходя, да купя цветя за внучката, че довечера сме у тях.
Хубав , празничен ден , момичета!

# 499
  • София
ИВАНОВДЕН Е!
ДА СА ДЪЛГОЛЕТНИ, ЖИЛАВИ И ЗДРАВИ КАТО ДРЯН ВСИЧКИ С ИМЕТО ИВАН! С ГОРДОСТ ДА СИ НОСЯТ ИМЕНАТА И ВИСОКО ДА РАЗВЯВАТ ЗНАМЕНАТА: НАШ'ТЕ ДРУЖКИ МАМСИ И ИВИ, СЪПРУГЪТ И СИНЪТ НА ИХА, ЩЕРКАТА НА АЙША, СИНОВЕТЕ НА РИМАРЧЕТО, МАЯ И ДИДИМИТИ, ВНУЧКАТА НА ЛУСИ, ВНУЦИТЕ НА БАБА ЗДРАВКА И БАБА ТАНИТА!
Хайде, наздраве, именяци!!!

Имах пропуск, та се коригирах. Simple Smile

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 14:59 от Flo 51

# 500
  • Кубрат/ Пишурка
Честит празник на всички именици! Да са здрави и късметлии! Да са горди с името си! От кал да си - Иван да си!
Здравче, ще стискам палци!
Днес, нали е св. Парастас - излизам след малко да плащам сметки.

# 501
ИВАНОВДЕН Е!
ДА СА ДЪЛГОЛЕТНИ, ЖИЛАВИ И ЗДРАВИ КАТО ДРЯН ВСИЧКИ С ИМЕТО ИВАН! С ГОРДОСТ ДА СИ НОСЯТ ИМЕНАТА И ВИСОКО ДА РАЗВЯВАТ ЗНАМЕНАТ: НАШ'ТЕ ДРУЖКИ МАМСИ И ИВИ, СЪПРУГЪТ И СИНЪТ НА ИХА, ЩЕРКАТА НА АЙША, СИНОВЕТЕ НА РИМАРЧЕТО, МАЯ И ДИДИМИТИ, ВНУЧКАТА НА ЛУСИ, ВНУЧЕТО НА БАБА ЗДРАВКА!
Хайде, наздраве, именяци!!!

Освен и аз да се присъеденя към поздравите  за всички изброени Ивановци.
Да са честити, да с здрави и името им да се споменава с гордост.

Здравейте и честит празник!
Все още не е заваляло, да използваме хубавото временце.
Спокоен ден и до скоро.

# 502
  • в сърцата на любимите ми хора
Благодаря за хубавите пожелания! Почерпете се за мое здраве. Дано скоро да можем да го направим и на живо.
На всички, които празнуват днес, от сърце желая много здраве и спокойствие!

Аз съм в принудителна "командировка" със зетко и бебка при мама. Не знам до кога, надявам се да е най-късно до края на февруари. Останалата част от групата е в София. И това ще мине, здраве да е само!

# 503
  • София
Честити да са Мамси,Ивелин,синовете на Римар,Мая,Дидимити,съпруга и сина на Иха, дъщерята на Айша, Йо йо,Ивайла,близнака Иван на Танита...Здраве и късмет.

# 504
Честито на всички именици вчерашни и днешни! Да са живи и здрави,с гордост да носят имената си и всичко хубаво да е винаги с тях!
            Здравче, стискам палци всичко при Йойо да мине бързо и лесно.Само да ти кажа,че докато оперираха Ран ние се изприщихме от притеснение в коридора.Докато излезе от упоийката място не можехме да си намерим.Така,че притесненията и страховете са за нас,а децата бързо и лесно се възстановяват.

# 505
Честит имен ден на имениците и семействата им.
Дъщерята на Айша, Йо йо,Ивайла,близнака Иван на Танита, Мамси,Ивелин,синовете на Римар,Мая,Дидимити,съпруга и сина на Иха.
Много здраве и късмет на всички.

Здравче и от мен имаш палци, всичко да е успешно и да минава.
Вчера с най-добрата си приятелка се разхождахме с часове и днес не ми се излиза.
Сготвих яхния,  спържих и риба, ще има и за утре.
Излежавам се и си казвам- " Много е хубаво да си пенсионер!"
Събуждам се към 6ч. и пак заспивам, а преди.... ставане, обличане, гримиране ( по-леко , но продължавам и сега да се гримирам).Сега дрехите ми са само няколко" ката", пера и пак същите...най- удобните.Под дивана имам в торби зимни дрехи, но не ги извадих тази есен. Ботушите ми са още на тавана, ползвам два чифта боти А пък рокли имам сигурно над десет. Кога ли ще ги облека? Ами никога вече. Ако ходя да замествам колежки само тогава може да ги обличам.......( все още ми липсва " фръц, фръц")

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 20:51 от cream_

# 506
Честит имен ден на всички празнуващи днес в къщичката ни!
Носете си с гордост името!
Най-българското име!🍀
Наздраве!🥃🥃

Здравче, драсни как е Йойо.

Кремчи, ами пак си се фръцкай 😀.
Обличай си дрешките като ходиш на разходка.
Аз вече пет години и кусур съм в къщи,но това не ми пречи всеки ден да се гримирам.Спирала,червило,парфюм.
Ами тъй де.Като сме в къщи като парцаливки ли да ходим 😀
Ей така за собствено самочувствие!

Днес прибрах украсите коледни.
Наредих си другите.
Ей така си мина денят,а за вечеря нямам нищооо.
Трябва да импровизирам😀😉

# 507
HeartpulseHeartpulseHeartpulseМамси мила, теб те прегръщам за днешния празник най-напред! Господ сили да ти дава! И много здраве и рахат! В кой край на света те е отвял дългът в момента? Аз нали имам големи паузи в четенето и включването, та малко не съм в час... Не ми го взимай навътре.
В сърцето си ми, да знаеш. Поздрави и на цялата ти челяд, най-много на моя любимец Алекс. Hearts
Отивам да си сипя нещо в самотията и в тревогата ми. И да събера сили за всички други свидни благопожелания. cocktail:

# 508
  • София
Благодаря за поздравите и пожеланията към Ани. Предадени са, тя също благодари много. Довечера се почерпете кой каквото пие за нейно здраве.   
:beer  Champagne  Hamburger Pizza Cake
Креми, защо да не си носиш дрехите? То и аз навън ходя с  2 -3 поли, само блузите сменям.
Но пък имам доста палта, редувам ги. Към всяко имам и маска в тон.
Здравке, какво става с Йойо? Мина ли операцията?
Янке, как е Анжелка?  Справят ли се английските учители с ДО?

# 509
Да тропнем по едно хорце сега за здравето на Иви от Варна, на Ивайла на Луси, на Иван на Римарчето, на Иван на Танитка, Ихините Ивановци!
От здраве и радост да не се куртулисат!
Ако пропускам някого - от Австриеца е.

Общи условия

Активация на акаунт