И при нас от няколко дни дъъъъълго вали дъжд, за малко поспре и после пак започне.......

Неприятно време! Никога не съм я харесвала зимата, дори когато е имало сняг, или например когато на млади години съм си купила красиви ботуши на висок ток или ново кожено палто..... помните ги ония рунтавите!
Сега ако се накипря с такива ботуши, сигурно още като слизам по стълбите ще се пребия!!!
Малеееей, човек като няма работа, какви си ги мисли и представя!

От два дни ме боли яко кръста и тазовите кости, ДС ме маже с едно мазило, язък му за парите 18 лева го купих, сложила съм си и магнитен вълнен пояс ли е, колан ли е.....
Имам два купени от представяния на такива продукти, но ФАЙДА ЙОК!
Дано да е от времето, че иначе ще е зле! Превърнала съм се май в барометър!
От Ивановден започнах една диета, най-после и аз, все съм си гладна и крива, раздразнителна!
Докога ще издържа не се знае, имам опит в тази работа- докато си се наям, както си знам!

Само дето се мъча, ДС как пък едно кило не сложи върху себе си, той яде, аз дебелея!
Идва ми да се гръмна или да отида на Луната, там ще тежа 60 килограма! Кеф!

Лека !

!
Къде сте момичета? Спите ли в това лошо време?

Отзад на терасата на щерката голяяяма дървена къщичка за едно цяло съседско семейство - две моми и татю им, майката отвреме навреме идва да похапне. А междувременно още няколко Ружа, Миро, Живо, Страхи и нам какви си идват на обяд. Рай ви казвам!