КГБ = Клуб на Готините Баби - 203

• 53 625
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Ами и аз да се включа, нищо , че  не съм в списъка на привиканите. . все две три минути ще ме "издържите""
За тук какво да ви кажа. Днес при всичките строги мерки и изолация и ваксинирвания,за денонощие са открити почти 10,000 нови болни или заразени.
Аз съм си в къщи.Не излизам.добре че къщата е голяма да не чуствам клаустрофобия, че то вече писва. А навън днес е 27 гр.
Децата са на зум учение, ама това си ечиста проба "мижи да те лажем"
Две пропиляни години от живота на всички.
 Дано да са само две Hands PrayHands PrayHands PrayТака ми се пътува
Нейсе, живи  и здрави да сме всички само

# 541
  • София
Кари, по-често се явявай. Ще те издържим, защо не?
Защо става така при вас? Тук във всички Корона интервюта на медицински специалисти все ви дават за пример как бързо ваксинирате и всичко е затворено, под контрол. Тук бройките намаляха, не защото няма болни. Просто хората спряха да се  тестват. Кашлят си кротко и си ходят навсякъде болни.

# 542
  • София
Привет, красавици!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ТАНУ И ТАНИТКА! ДА СТЕ ЗДРАВИ,МИЛИ МОМИЧЕТА. ДРУГОТО ЩЕ СИ ГО ПОДРЕДИТЕ. НАПЪЛНЕТЕ ЧАШИТЕ И НАЗДРАВЕ!!!

# 543
Танчета мили безценни, да ви се слави името! И вие барабар с него!
Толкова сте мили, толкова сте сладки всичките! При нас с операцията работата се оказа по-дебела. Е, изписаха ни вече. Пишем се, че уж сме добре. Йойо, де. 10-сантиметров разрез, горкият. Изкарах 3 дена в Токуда на някаква разкладушка на земята. Бабини кокали да са здрави. Детенце да се оправя.

Сега искам да спя като човек в моето легло. Гуш на всички!

# 544
Здравчо, мислих ви, наистина е важно да се оправя детето, макар децата израстват болките бълзо, си е премеждие.Дано  е кадърно направено и да няма проблем нататък.Поздрави за вас с Йо Йо, герои сте.

# 545
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Здравейте! Добро утро!
Всички спинкате вече , но да се обадя.
Фло , при нас сняг няма , само голям студ.
По планините на около 100-200 км. имаше снегове и студ -34Т
Тук при нас около 4-6 градуса през деня и около -2 до1 през ноща.
Необичаен студ е за тук , но вече е малко по човешко от вчера , има - няма около обяд е 10-12Т
Иначе цяла Испания е на това дередже , но центалната част е ужас.
Ма да не ги мислим , ще се оправят , а и от неделя вечерта всичко е изчистено , пътищата са сухи ,
само около кварталните улички сега почистват и оправят след бурята.
Всичко е наред , страшно няма , държава има.
Иначе се порадваха на снега , изкараха ски и шейни , но не трая радостта много ,
че имаше заповед всички вкъщи , да не забравят за короната. хахаха
Тук са много послушни и спазват. Та така.
Здравче , бързо възстановяване на ЙоЙо.
Лека нощ на спящите! И аз лягам вече , че 12.30 ч. стана.

# 546
  • Варна
Фло, три дни не е спрял дъждът!  Отврат! Не знам по центъра какво е положението, но аз гледам Варна от високо и при нас вода не се задържа. Но като гледам новините!!!

Пипилота, Маринка, Фло и Здравунка, благодаря за поздравите! Много здраве и късмет в домовете ви!  Flowers Four Leaf Clover

Здравче, бързо възстановяване на Йо-йо! Предай му поздрави и пожелания за бързо оздравяване от бабите в КГБ-то!  Flowers Four Leaf Clover

Лека нощ, девойки!   Nerd

# 547
Добро утроооо! Нямам време за кафе да ви сервирам,че сед 5 минути излитам.
                    Фло,ранна съм днес и направо все още спя.При това съм бясна,че отново прецакаха децата.Аз съм на тръстиката с 25 и никакъв проблем няма,а за големите направо ми иде да убия някой.Съсипват ги с този затвор.Имам и седмокласник,осмокласник и 12 клас ,а преподаването е голА вода.То е много гот да си седиш у дома ,нищо да не вършиш ,като хората и да си взимаш заплатата,че и добавки за нет и ОЕСР. Smiling Imp
                   Здравунке,бързо възстановяване на Йойо.Скоро да забрави това премеждие.
                   На Танчетата честити да са със задна дата,здраве,късмет и пак здраве!
                   Спокоен ден,че излитам на метлата. Yum

# 548
  • Кубрат/ Пишурка
Добро утро и от мен!
Не съм се обаждала, но то при мен е едно и също. Вчера ходих до центъра, че не бях плащала нищо и добре, че излязох. Тази сутрин сме покрити пак със сняг и продължава да вали. Хич не е за излизане. Диде, напълно съм съгласна с теб за обучението. Както пише и Кари направо си е мижи да те лажем.
Здравче, дано бързо се възстанови Йойо!

# 549
  • София
Привет, привет, красавици!
тази сутрин ме бройте в четата на ранобудните булки. Наспах се, свежарка съм. Изпих си кафето с желе от дюли, вместо захар. Добре беше. Сега си пийвам липово чайче. Още от снощи бях решила какво ще готвя и така ми е много лесно. Направих винен кебап, за гарнитура ризи бизи, за десерт - парфе. Обхванал ме е ентусиазЪма. Сега малко почивка, на раздумка с вас, после обяд и на тръстиката.
ЖАБКЕ, радвам се, че ни разказа каква е хавата при вас. Друго си е като получим инфо от първа ръка. За вашите ширини и дължини не е типично такова време, нали?
А какво ли е при ВИВИАН? Сигурно сняг до пояс, че и повече.
При моите приятели в Русия си е нормално Т -20. Казват, че "воздух пахнет прекрасно", а снегът е до коляно. И така до пролетта, да не кажа до лятото. Simple Smile
При КАРИ като изключим короната, Т си е супер. Ние само можем да си мечтаем за такава Т. Дръж се, паднат ли ограниченията грабвай куфара и смело напред.
ЯНЧЕ, стой си на топличко и се занимавай с нещо приятно. Как е Анжи?
ДИДИА, разбирам, че сме в различна смяна. Кога ли ще се видим за по едно кафе? Усещате ли колко ми се е приискало да ви видя?
ТАНИТКА, добре сте вие на високото. Да му мислят хората дето са на морското равнище. Не питам как се чувстваш без любимия ти хор и без пенсионерския клуб. И това ще минеееее.
БОРЯНЧИЦЕ, спокойна съм и за теб! А и като не си сама...Друго си е.
ПИПИЛОТА, а какво е положението във ваше село?
ЗДРАВЧЕ, измъчила си се, но нали все пак е минало. Дано юначето бързо да се възстанови, та и бабино сърце да се отпусне.
АЛФЕЯааааааа...
Хайде стига за днес.
Приятен обяд, приятна почивка. HugKissing HeartHeart

# 550
Уф, по принцип съм човек оптимист и винаги се старая да виждам пълната половина на чашата, но...Досега правих количество хамбургери и след като ги опаковах поотделно и във фризера седнах малко да почина пред ТВъо. Тамън включиха интервю с един доктор. Има вече близо два милиона имунизирани, половината от тях вече и втори път, но междувременно само в последните две денонощия са установени ПО около 10 х заразени или болни. И лекара казва единственото нещо което мога да кажа че знам, е че НЕ знам. Заразата се разпостранява заради мутациите, а се оказва че вече са повече от две. А за пътуване ваксинираните два пъти ще получат зелен паспорт който ще им дава право да пътуват, да посещават ресторанти, кино, театър, сватби и други масови събития. Моята възрастова група вече получиха и втората , а аз още се назландисвам. От неделя могат да се ваксинират и 50 плюс годишните
.Такава е ситуацията общо иначе суперите са пълни, моловете затворени, най доходната професия сега е доставчиците. Ако не искаш да готвиш поръчваш и ти доставят, да отидеш сам да вземеш е забранено. Ма какво съм се раздрънкала като и другаде е така.
Здравче бързо възстановяване Йойо
Всички бъдете здрави

# 551
Кари,и аз слушах един професор,ама излезе,че полза от ваксината никаква.Първо - преболедувалите изграждат по-стабилен имунитет отколкото ваксинираните.Второ - за да се постигне минимума във ваксинирането трябват около 550 дни при положение,че се ваксинират по 10 000 на ден.Да ,ама след определените дни започва ре-ваксината и стават по 20 000 на ден и отиде та се не видя.За сега са ваксинирани около 12 - 13000 човека.При това имунитет около 8 месеца и излиза,че първите ваксинирани ще са готови без имунитет още преди да са ваксинирани всички останали.И колелото се завърта отново.След година и преболедувалите губят имунитета и при това никой нищо не знае дали ще е точно така.Човекът каза,че е трябвало да затворят в строг режим всички над 60 г,а останалите да си ходят на работа,у-ще и т.н. Така след 40 дни е можело да се пуснат и старите защото младите ще са изградили имунитет и те боледуват по-леко.Сега затваряне-отваряне без мисъл и разум върти епидемията в нови вълни при всяко отваряне.При това ни съсипаха децата и образованието им ,за здравето им не ми се мисли даже.При дистанционното обучение първият решил класното при изпращане получава верните отговори и веднага ги препраща на тези,дето още не са успели да решат задачите или тестовете.Така 6-ци много,но знания - никакви или в краен случай елементарни.Учителите изпаднали в ужас,че ще трябва да се върнат присъствено,а сега шапка на тояга у дома на топло и без грижи за децата ,се чудят как да ги тормозят ,а преподаването на кота 0.Само да видите някой урок и ще разберете колко от тях нямат дори елементарни знания за работа с технически средства и то не само старите,а и младите учители.Питах Неда за една учителка и обяснявам,че е млада и ентусиазирана.Получих пренебрежителен поглад и отговор "ти защо си мислиш,че като е млада е умна".За какво говорим изобщо,като даже и имената им не е научила.Пълна скръб и разруха е всичко в тази скапана държава.

# 552
  • София
МИЛА ДРУЖКЕ, НЕША! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН. ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ И БЕЗОБЛАЧНИ БЪДНИНИ, ДА СЕ РАДВАШ НА СКЪПИТЕ СИ ХОРА, ДА ИЗПЪЛВАШ ДНИТЕ СИ СЪС СМИСЪЛ И ДОБРИ ДЕЛА. НАЗДРАВЕ!

# 553
  • София
Неша, и тук честит рожден ден! Да си здрава и да имаш много срещи с деца и внуци по света!
Какво правите всички докато се спотайвате?
Аз въпреки студа и днес не пропуснах ходенето.
Днес видях ретро-трамвая и се качих за няколко спирки.
Ако на някого му е интересно - в неделя също ще пътува. Това дочух от разговор на ватмана с познат. Може би в сайта Софиятрафик ще има маршрут и часове на движение.
Сега си готвим деконструирани зелеви сарми или сърми.
Ми както и да се пише е вкусно.

# 554
  • София
Айшя, я пак ? Сподели рецептата, защото нищо не ми говори.

Общи условия

Активация на акаунт