Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 48/

• 31 079
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, мили момичета, Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Ще доживеем до събота, не се притеснявайте! Дано рейтингът да тръгне смело нагоре, както беше през лятото и да си гледаме приказката дълго време и с голямо удоволствие!

Кои сериали ще са ни новите конкуренти:

1. "Северна звезда" (Kuzey Yıldızı) е типчна романтична комедия, която изгледах до 10-тия ѝ епизод и се забавлявах много! В нея като главни герои участват Аслихан Гюнер, която играеше Гонджа в "Аси" и Исмаил Демирджи, на който не знаех, че така добре му пасват комедийни роли. В останалият каст са много известни турски комедийни актьори, които се справят перфектно! Нямаше глупотевини, а весели комедийни моменти, свързани със сценария и самобитността на характерите на героите. Учудващо за всички, но този сериал преди пандемията беше стигнал рейтинг до 12%. На мен ми омръзна, защото нямаше развитие на действието, но явно турския зрител има нужда и от порция смях и то в събота. Последната серия е била 39 еп. с рейтинги, както следва:
1. "Северна звезда" (Kuzey Yıldızı) - 39 еп.
телевизия: ShowTV | рейтинг: 7.45% (↑ 0.58%)
AB:               място: 5 | рейтинг: 3.51% (↑ 0.99%)

Дори и след толкова серии трендът е нагоре отново при тях.

За съжаление, обявиха, че има "Коронавирус на сета на "Северна звезда" (Kuzey Yıldızı)" и ще преустановят снимките за една седмица.

2. "Планина от сърца" (Gönül Dağı) - 4 еп.
телевизия: TRT1 | рейтинг: 5.01% (↓ 0.22%)
AB:         място: 4 | рейтинг: 5.00% (↓ 0.12%)

е нов сериал, в който сценария е адаптиран по историите в книгите на Мустафа Чифтчи, описващи живота на малките хора с големи мечти от Анадола. Главните герои се изпълняват от Берк Атан, който харесах от "Дъщерите на Гюнеш", където си партнираше с Бурджу Йозберг - бяха любовна двойка и с Ханде Ерчел, която играеше сестра близначка на Бурджу, в главната женска роля е българката Гюлсюм Али Илхан. Не съм я гледала никъде досега, но е много красива. "В основата на сюжетното развитие в "Планина от сърца" стои Танер (Берк Атан), чиято мечта от малък е да стане пилот. Заедно с двамата си братовчеди Рамазан и Вейсел той ще се впусне в дълъг път по пътя към постигането ѝ, срещайки се и с любовта... ". Бяха спрели снимките и те заради коронавирус. Не съм гледала нищо от този сериал и нямам мнение доколко ще ни е конкуренция.

В събота, 21 ноември, по KanalD започва новият сериал "Грехът на една майка" (Bir Annenin Günahı)!  Идея си нямам какъв ще бъде - най-вероятно драма!
"Грехът на една майка" ще бъде оглавен от Йозге Йозберк, Муса Узунлар, Емре Кънай, Памир Пекин, Мерт Язъджъоулу и Симай Барлас.

Връщам се да ви изчета!
Здравейте момичета Hug
Не знам дали да се радвам или да се притеснявам . Каквото , такова , но не вярвам да занулят сериала . Според мен му дават шанс за по-висок рейтинг .
Що се отнася за конкуренцията - първите 2 са от характерните леко тъпи турски  комедии , но комшуту си ги харесват . Българското момиче съм го гледала пак в такава комедия , за това не разбрах дали има талант , но наистина е много красива . Грехът на майката му четох резюмето - мнооого тежка драма май ще бъде  .
В друг случай бих се ядосала ,че ни пращат в събота , ама сега хората не излизат много . И най-вече дано наистина на някой от хората от Фокс му харесва сериала . Макар и при по-нисък рейтинг си заслужава поне до еп. 30 да изкарат заради международните фенове .
Без футболна конкуренция да се надяваме на поне 6% Grinning

# 151
Surprise is coming, до събота ще ни глезят Gift Heart

# 152
Момичета, много сте свежи Flowers Hibiscus
Един любим момент
https://www.instagram.com/tv/CHi8nLbJPVC/?igshid=8zb7nx4geyhn

# 153
Хайде да ни поглезят малко, може да пуснат по-подробно първата им нощ в лятната вила, да го видим РоБо колко е мил и нежен в действие... Размечтах се нещо🤭
Отняколко дни се каня да кажа, колко е хубаво, че не използват ситуацията с Корона Вируса в сериала, както са го направили в един български сериал... Можеха спокойно да кажат, че Еда няма да замине за Италия заради вируса... Хубаво е, че има повече позитивизъм, и както каза Барборанка, в тази ужасна година имаме нужда точно от това, романтичен робот, които се опитва да спечели своята фея, нищо че е малко твърдоглав от време на време

# 154
Сърнето е № 1

П.С.
Бразилките са сменили тактиката, "атакуват" местните им канали да закупят 40 - 50 + оригинални сериии  на сериала с предварителен договор. За да не могат продуцентите и Фокс да го спрат в нищото. И се опитват да накарат феновете на съответната страна да направи същото, освен трендовете.

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 20:37 от mi_si

# 155
Стискайте палци турските зрители да загледат в събота нашето дизи и да попаднат под чара му като нас и останалите чуждестранни зрители  , че тези класации  не могат да ни спасят , ако падне рейтинга още Grinning .Тя Хандето си е номер 1 в соц. медии , но това не помогна на последните и проекти . Не мога да ги разбера тези турски зрители . Такива бози харесват ,а колко интересни сериала занулиха заради негледаемост Rage
Човек да не знае какво да очаква Persevere

# 156
Ето новата програма

# 157
  • София
Оф, не мога да не ви споделя нещо, което чета в Инстаграм - пишат, че този ход на Фокс е съвсем умишлен. Понеже продукцията има договори с чуждестранни телевизии за брой епизоди, са сменили деня, за да му осигурят още месец и половина ефирно време и така да си изпълнят договорките. Защото очакват рейтингът да се вдигне поне до 5% в събота, което ги устройва за още месец, месец и нещо. Но ще го излъчват до Нова година, финалът ще е на 25-ти епизод. Освен ако рейтингите не скочат много. Само тогава можели да го продължат и догодина. 🤔 Звучи логично по принцип. Ама не искам да ни спират след Нова година. 😭

Добре де, аз да питам следното - ДЕК също не е с особено висок рейтинг. Стартира есента и все беше след нас, един път ни изпревари с малко и миналата седмица за втори път ни дръпна, пак с не много. Рейтингът му този сезон е около 4% основно, май над 5% не са стигали. Като гледам обаче ТВ8 не са се притеснили. Не чувам никакви слухове за финал и т.н. Защо за някои сериали така, а за други - иначе?! Не разбирам...

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 21:08 от Бърборанка с розови очила

# 158
Ей така ще сме в неделя като видим  рейтинга Wink
като гледам най-гледаният сериал на Фокс е Доктор Чудо с рейтинг 7,86 към момента ,  което за нас не е недостижимо Wink

# 159
Kissing Heart Привет отново, сладки! Много сте развълнувани заради промяната, но не трябва да има тревоги! Пустия глупав рейтинг ни държи под напрежение, но за сега все ще си го има ... Добре сте разузнали за конкурентите в събота, но пак казвам, не си го слагайте ... Искам да споделя за Ранобудна птичка, беше ме завладял, гледах го с интерес, но може би трябва да скрия написаното.
Скрит текст:
Animal Chicken Птичката я изгледах най вече заради двойката ГГ, а още повече заради Джан, който е 100% набор на моя син - ден, месец, година. Приличат си много не само по външност, но и като темперамент, разбирания ... скорпиончета, това е. Интересно, че в темите на РП се коментираше повече самият сценарий, сцените, имаше много информация за артистите в реала. Това за рейтинги, класации и притеснения нямам спомени. Имаше преместване на деня, не си спомням кога го даваха, мисля вторник отначало, после отиде в събота. Но общата схема беше, че сериалчето направи два сезона, между тях имаше 2-3 седмици почивка, скок във времето 1 година  и втори сезон, с  финал след 59 големи серии. Сценарият го забързаха накрая и историята приключи буквално за две серии. Но много ясно пролича в последните епизоди, че артистите са били наясно с прибързания финал и сякаш това се отрази на играта им.  Не зная какво точно се случи - рейтинг, сценарий или нещо друго. Но не съм критерий, с който да се съобразите, защото има доза пристрастие. Като цяло сюжетът за мен беше много интересен, отлично пресъздаден най вече от ГГ, с желаната от всички фенове химия между двойката. Сериозно се коментираше с факти, че Джан и Демет са станали двойка в реала след 20-та  серия. Може и така да е било, бяха също като нашите Керем и Ханде, по анкетите и награждаванията много ясно се виждаше невероятната химия и свойско отношение. Официално не си признаха, но си личеше. Веднага след края на епизода явно нещо неприятно се случи, защото прекратиха всякакви отношения. Дори наскоро и двамата посетиха Италия заради фурора, който  предизвика сериала, но Джан отиде едната седмица, а Демет следващата. Между другото, артиста, който играе Алптекин в нашия сериал, беше баща на ГГ Джан Дивит и имаше подобна роля като тук, но поне в РП помогна на сина си да се събере с любимата. Като цяло сценария беше интересен, играта на екипа - много добра и ако не беше пълнежа със сцени от махалата, доста досадни на моменти, бих казала, отличен сериал. Умерено приятен хумор за разведряване на тежките моменти. Ако не сте го гледали, може да се пробвате, ще ви хареса като романтична комедия, има много красиви и смислени моменти, вълнуваща любов, както и тук. Ако ви стане досадно, мишката ще помага. Но си заслужава заради прекрасната любовна  история, отлично представена от Джан и Демет, с много химия. Написах много, ще бъде досадно, ако не сте го гледали. Трябва да се гледа, а не да се разказва. Доколкото разбрах, сега по ТВ дават 2 сериала с Джан Яман, но са дублаж и не искам да натоварвам сетивата си. Птичката е с името Свободен дух, а другият аз го гледах като Сърдечни работи.

Gift Heart Мили момичета, още веднъж да кажа, не приемайте преместването с отрицателен знак. Нека си оползотворим празната седмица, да я напълним със смисъл, както ние си знаем, да направим преговор на сериите от първата до сега - все нещо може да сме пропуснали, въпреки, че гледаме на сцените с електронен микроскоп. Аз вече дадох старт с малко коментар по първа и втора серия. Нека продължим, ще открием скрити погледи или прозрения и няма да усетим как е минала седмицата. Ако искате разнообразие, казах ви за РП, за мен си заслужава, въпреки че някой не харесват Джан Яман. Но за мен този сериал е най силната му изява, играе превъзходно. За да се приеме нещо, трябва да го опознаеш и тогава става интересно и завладява.

Heartpulse Прекрасно се справяте с въпроси от анкетата, даже Преводачките са започнали атаката. Браво, момичета, никой да не излезе насреща ви! А останалите не трябва да се отпускаме, да се загледаме внимателно в сериите и няма начин да не открием нещо интересно за анализ и дискусии.

Blush Ох, пак ми стана едно топло, уютно, като знам, че ще имам отново сърдечни вълнения с вас покрай Сърничката и Робота.  Най много съжалявам, че ще чакаме чак до събота заради нашата дилема Сърна или кокошка. Отново се смея ...

Бай, за сега, може после пак, ако ме провокирате с нещо! Kiss

# 160
  • Пришълец
Уникални сте! И аз като Мики ”обичам този хумор , който само феновете на дадения сериал могат да разберат”:smiles: Всички възможни комбинации сте дали за имена на още нероденото отроче, моите предложения са твърде скучни на фона на вашите - РоБолат и Севда. Второто интересна закачка беше на Айдан с Еда, голям майтап ще е ако в самия сериал някога пак се присетят за него, символично е някак. Не се разбирам с турския хич, но смисъла мисля, че е любов или нещо подобно...

# 161
  • София
    Ни в клин ,ни в ръкав ще ви споделя нещо за Мело . Ей ,това девойче до сега ми беше абсолютно безинтересно ,но след като вчера започнах да гледам сериала от начало вече съм на друго мнение .Има нейни реплики ,който ми изпълниха душичката Heart Eyes

Еда Болат ...Ех ,да го доживеем този момент Hug
И съответно визирайки Серкан Болат ,смятам ,че всички ще се съгласим с нея Grinning

Sezariya, включвам се отново в темата по повод този твой пост от днес! Образът на героинята Мело наистина даде няколко много оригинални мисли/изречения, които дадоха заявка за един интересен образ, верен приятел и съмишленик на главната ни героиня Еда! С развитието на образа й обаче, поне за мен се получи точно обратното! Показват едно момиче, което е меко казано лековато и вятърничево! След издънката й с Каан, за когото тя реши, че е лудо влюбен в нея, не са показали нищо, което да даде облик на характера й, освен два факта: 1) Изключително бързо и необосновано се привързва към всеки, попаднал в нейната житейска орбита; 2) При всеки възможен случай търси мъж, в който да се влюби и да си представя щастливо бъдеще с него! Случаят с Каан го разкри пред приятелките си, защото истината блесна грозно пред очите й, а не защото тя реши, че Еда й  e толкова ценна и скъпа приятелка, че е време да й разкаже за срещите си с Каан! Като написах необоснована привързаност имам предвид буквално залепването й към Серкановата приятелка от детството! Последният й "герой" е Ефе, когото търси с поглед при всяко посещение в офиса!

И вероятно нямаше да напиша този пост, ако не беше едно нейно изречение от еп. 18, което буквално ме разочарова напълно от образа на героинята! Имам предвид това:

Да чуеш такова изречение от приятелка, на която си дала подслон, с която се познавате от деца, с която делиш радости и скърби, която знае всичко за личния ти живот, включително и ролята на Серкан и неговата приятелка от деството в живота на Еда?! Изумена съм! Самата Еда я изгледа изумена! Аз лично, не бих искала да имам такава приятелка до себе си!

Хубава вечер момичета! Кошерът се успокоява и се усеща и чува само приятно жужене!

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 23:03 от nrgmama

# 162
  • In the light side of the Moon!
И такаа, очакваното се случи!
Момичета стегнете се, за добро ще е! Да, сряда ще ни липсва, но пък можем да си измислим с какво да я запълним, пък и ще свикнем.
Събота за мен е по-удобен ден и ще мога да гледам с вас, иначе само четях и чаках някой да пусне някоя картинка.
Сега ще имат няколко дни екстра, за да наваксат и изпипат нещата.

Някой беше споменавал преди, че ако се гледа от приложението на фокс, рейтинга се отчита.......
Сигурно ли е това? Да сваляме приложенията и да подпомагаме с каквото можем!

# 163
  • Кърджали
Аз по принцип го гледам от приложението на Фокс, но дали отчита нещо като рейтинг не знам. Просто ми е по-удобно да гледам от телефона и да ви пиша от компютъра.
Сега поне с тия дни бонус ще имат време да наваксат със снимките и да си поемат и те глътка въздух.

# 164
Минавам да кажа, че изгледахме епизод 18 току-що.
После /по-късно днес/ ще мина да разкажа впечатленията си!

Общи условия

Активация на акаунт