Бърборанке, не сваляй очилата, моля теееее, не обичам и аз такива промени, но ако ще е за добро, за да продължи приказката за Роботчо и Феята и след Нова Година, ще се примиря🤷♀️
ще мога спокойно да гледам и да ви чета
и ще имат основание да го спрат 
Думите ви наистина ми действат добре, успокояват ме някак си, точно от това имам нужда в момента, защото в мен бушуват най-различни отрицателни емоции - гняв, раздразнение, тъга, апатия, отчаяние... Първо, наистина сме сериалът на 2020 г. - позитивен, романтичен, забавен, различен, красив и оригинален. Ние сме всичко в позитивен смисъл, което 2020 не беше, но се надяваме 2021 да бъде. Защото с тази пандемия разбрахме колко гаден и самотен може да бъде животът, та всички ние имаме нужда от розови очила, затова само да посмеят да ми спрат розовия сериал!!! Второ, не 10%, ами 20 искам да чукнем в събота. Заслужаваме го! Искам такъв рейтинг да имаме, че да се изкачим на първо място сред сериалите на Фокс - да видим тогава как ще ни спрат, мама им ш’ и*а! Много се ядосах, извинете ме!
Трето, надявам се феновете така да се активизират, че целият каст и крю да усетят подкрепата, която имат - не само в Турция, ами международната. Фокс - също. Да видят какво значи да сме на първо място в събота по всички показатели. Бебе Болат и аз чакам - роботче, ако е момче, фея, ако е момиче. Но знаем, че Серкан е и магьосник, а Еда е и сърничка, та... знае ли човек какво чудо на чудесата ще им се пръкне. Най-сладкото бебе на света ще е обаче! Ай, дано да доживеем тези дни и наистина си пожелавам минимум успеха на “Ранобудна птичка” по брой епизоди!!!
Направиха ни услуга 
Благодаря ти, Налбантова.
Предлагам терапия за повдигане на настроението - който иска, да постне своите предложения за имена на децата на Еда и Серкан (за момче и за момиче). Ето от мен: ако е момиче - Фея Бамбина, ако е момче - Болатин Робот Маг.
ще мога спокойно да гледам и да ви чета
и ще имат основание да го спрат 

, че сега в Туитър е лудница 
Благодаря ти, Налбантова.
Предлагам терапия за повдигане на настроението - който иска, да постне своите предложения за имена на децата на Еда и Серкан (за момче и за момиче). Ето от мен: ако е момиче - Фея Бамбина, ако е момче - Болатин Робот Маг. 
Пак се смея с глас.