Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 48/

• 30 589
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
Значи аз тази събота нямам нищо планувано и ще се постарая така да остане и съм на линия за всякакъв вид бой с рейтинги,  FOX, продуценти и т.н... и най-вече за "бой" с прекрасния поглед на РоБо🤭
Бърборанке, не сваляй очилата, моля теееее, не обичам и аз такива промени, но ако ще е за добро, за да продължи приказката за Роботчо и Феята и след Нова Година, ще се примиря🤷‍♀️

# 136
Ох, събота , събота, децата са при баба си , а аз съм сама с всички налични  телефони и таблети Joy ще мога спокойно да гледам и да ви чета Heart Eyes

Бюрсин Фокс не са ни подценили, правят ни услуга в случая даже. Решили са да прекратят Феникс, но тъй като държи рейтинг 4 не могат и нарочно го бутат в сряда , знаят че ще падне сигурно на 2 Joy и ще имат  основание да го спрат Joy

П.п. аз оздравях вече , настинка е било , пожеланията ви са помогнали Kissing Heart

# 137
  • Кърджали
То е важно феновете в Турция да седнат и да го гледат. Силно се надявам че ще се отрази добре на рейтинга тази смяна. Шт, приберете си сълзите, ще ревем...от щастие когато Романтичния Робот и Феята се съберат най-накрая.

# 138
Роботеса Фея се наричала тази, иначе ако е сърната с робот, името е готово - Бамби-бот 😂

# 139
  • София
mi_si, Thebursin и nrgmama, благодаря ви! Hug Думите ви наистина ми действат добре, успокояват ме някак си, точно от това имам нужда в момента, защото в мен бушуват най-различни отрицателни емоции - гняв, раздразнение, тъга, апатия, отчаяние... Първо, наистина сме сериалът на 2020 г. - позитивен, романтичен, забавен, различен, красив и оригинален. Ние сме всичко в позитивен смисъл, което 2020 не беше, но се надяваме 2021 да бъде. Защото с тази пандемия разбрахме колко гаден и самотен може да бъде животът, та всички ние имаме нужда от розови очила, затова само да посмеят да ми спрат розовия сериал!!! Второ, не 10%, ами 20 искам да чукнем в събота. Заслужаваме го! Искам такъв рейтинг да имаме, че да се изкачим на първо място сред сериалите на Фокс - да видим тогава как ще ни спрат, мама им ш’ и*а! Много се ядосах, извинете ме! Innocent Kissing Heart Трето, надявам се феновете така да се активизират, че целият каст и крю да усетят подкрепата, която имат - не само в Турция, ами международната. Фокс - също. Да видят какво значи да сме на първо място в събота по всички показатели. Бебе Болат и аз чакам - роботче, ако е момче, фея, ако е момиче. Но знаем, че Серкан е и магьосник, а Еда е и сърничка, та... знае ли човек какво чудо на чудесата ще им се пръкне. Най-сладкото бебе на света ще е обаче! Ай, дано да доживеем тези дни и наистина си пожелавам минимум успеха на “Ранобудна птичка” по брой епизоди!!! Heart

# 140
Да сядат да гледат, че ако отида хич няма да им хареса😒
mikipoli радвам се, че е било само настинка💐
Роботеса Фея звучи точно🤣🤣🤣
Редактирам се..
аз РП го загледах някъде към средата, не съм се  връщала да гледам първите епизоди, но към финала вече ми беше супер скучен.. За сметка на това изгледах всички 69 епизода на Любов под наем и трябва да си призная, че даже няколко пъти, адски много ми хареса и се надявам сега да Почукай на вратата ми , да почука в сърцата на много хора, така че наистина да се задържи дълго на екран😍Естествено без да се разводнява прекалено много

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 19:57 от Thebursin

# 141
Бърборанке, спокойно няма да ни мръднат скоро Wink Направиха ни услуга Flowers Hibiscus
(Не мога да открия оригиналния текст, Алекс да му хвърли едно око, но продължавам да го търся)
По спомен и с Гугъл преводач - "Наследник/наследничка на собствениците на канал Фокс е бил/била голям фен на сериала и дума не давал/давала да се спомене за сваляне на сериала от ефир. Така както казват арабите "събота е наша ще правим каквото искаме, докогато искаме".

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 19:59 от mi_si

# 142
  • Кърджали
Бамби-Бот ми хареса. 👍👍👍
Дори си го представям как ще изглежда... 😜😜😜
Mi_si не съм попаднала на такава информация, но аз освен официалните канали ( на сериала, Фокс и продуцентите) други не следя. А да, и на някои от актьорите

# 143
  • София
Роботеса Фея и БамбиБот - епично!!! Joy Благодаря ти, Налбантова. Kissing Heart Предлагам терапия за повдигане на настроението - който иска, да постне своите предложения за имена на децата на Еда и Серкан (за момче и за момиче). Ето от мен: ако е момиче - Фея Бамбина, ако е момче - Болатин Робот Маг. Sweat Smile

# 144
  • Плевен / София
Ох, събота , събота, децата са при баба си , а аз съм сама с всички налични  телефони и таблети Joy ще мога спокойно да гледам и да ви чета Heart Eyes

Бюрсин Фокс не са ни подценили, правят ни услуга в случая даже. Решили са да прекратят Феникс, но тъй като държи рейтинг 4 не могат и нарочно го бутат в сряда , знаят че ще падне сигурно на 2 Joy и ще имат  основание да го спрат Joy

П.п. аз оздравях вече , настинка е било , пожеланията ви са помогнали Kissing Heart
Това си е добра вест....до къде стигнахме обаче...да се радваме на "обикновена" настинка....
Скрит текст:
Снощи с триста зора и два отрицателни теста за Ковид са приели майката на моя колежка с двустранна пневмония.....е това е страшното...Забравихме, че не се боледува само от Ковид

# 145
Бамби-Бот ми хареса. 👍👍👍
Дори си го представям как ще изглежда... 😜😜😜
Mi_si не съм попаднала на такава информация, но аз освен официалните канали ( на сериала, Фокс и продуцентите) други не следя. А да, и на някои от актьорите
Ако ми попадне пак, ще го постна тук, да му хвърлиш едно око Simple Smile , че сега в Туитър е лудница

# 146
Хиля се като идиот в момента на предложенията за имена🤦‍♀️ Добре че още съм сама вкъщи, че иначе ще кажат, че тотално съм изплискала легена🤦‍♀️
Между другото тази новина постигна пълна карантина за Онаядетонетрябвадаяспоменаваме... Откакто излезе новината, че ни местят забравихме Кокошка или Сърна има под душа и всичко останало към момента🤪

# 147
Рейтингът в събота Wink

# 148
Роботеса Фея и БамбиБот - епично!!! Joy Благодаря ти, Налбантова. Kissing Heart Предлагам терапия за повдигане на настроението - който иска, да постне своите предложения за имена на децата на Еда и Серкан (за момче и за момиче). Ето от мен: ако е момиче - Фея Бамбина, ако е момче - Болатин Робот Маг. Sweat Smile
Вие сте един път просто. Пак се смея с глас. Супер оригинални предложения за джуниър Болатчето давате. Аз не мога да измисля нищо сега, но ще си се смея от душа на вашите оригинални идеи.

# 149
От туитър, извинявам се, че превежда на испански, но така съм го настроила.
Въпросът : Админ, предполагам , че ще може да ни дадеш някакви изненади до събота ?
А подуцентите отговарят :  разбира се Heart

Гости
Скрит текст:
така е , пълен ужас е по болниците,  да не ти се налага да  ходиш в болница за каквото и да е!

Общи условия

Активация на акаунт