И също... четох и че уж , че нашия сериал вече ще се развива в друга посока и много нови моменти и ситуации да очакваме. По думите на Неслихан?

обичам този хумор , който само феновете на дадения сериал могат да разберат

Турция, Испания, Бразилия и Египет - засега. 

Шапка свалям обаче на Стар ТВ за решението да продължат и завършат сериала. Феновете със сигурност са били доволни и благодарни за което. Така се прави! Според мен е страшна глупост да се започват проекти и да се прекратяват в последствие въз основа на рейтинга. Без значение дали на 4-ти епизод или на 24-ти. Трябва да има измислен сценарий от самото начало, филмът да си се заснеме и излъчи според първоначалния замисъл, така зрителите ще са доволни, екипът ще е спокоен. Реклами винаги ще има. Не знам. Тази политика на телевизиите в Турция е ужасна по мое мнение. Толкова много хубави проекти прекратиха. Умаловажават както труда на хората, така и нуждите и предпочитанията на зрителите си. На нас не ни остава нищо друго освен да чакаме и да стискаме палци рейтингът да се вдигне достатъчно, че да продължим и през 2021 г. В противен случай ни остават още 5-6 епизода и бити. 😢 Надявам се наистина в сряда да имаме лайф, с който да успокоят феновете от една страна, а от друга да ги нахъсат да гледат в събота. 😤 Гледам обаче в Инстаграм преобладават коментарите на турски език както под поста в официалната страница на сериала, така и в профилите на Фокс и продуцентската компания. Това значи, че интерес в Турция не липсва. Явно обаче не са тези, които определят рейтинга. Алекс, кажи ми някоя псувня на турски, че съм много ядосана... 🤬 Налбантова, благодаря за поста - усмихна ме, но все още съм чок изнервена. Казах ви аз, че скачам като джинка, баш като Еда, разгневят ли ме...