Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 48/

• 30 532
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Значи аз четох от Вас, че Феникс ше го приключват заради плачевните му рейтинги, а в същото време заема почетното място на нашето сериалче? Искат и нашия сериал ли да последва съдбата на Феникс?! Бясна съм!
И също... четох и че уж , че нашия сериал вече ще се развива в друга посока и много нови моменти и ситуации да очакваме. По думите на Неслихан?

# 121
Туитър се активизира Wink
"Çarşamba gitti ama Cumartesi burda
Сряда я няма, но събота е тук"

# 122
Важното е Serkan ve Eda burda😍 Другото не е важно, дали сряда или събота, не е важно. Само да не окалпазат сериала ни с някоя глупост в сценария, чееее💪💪💪

# 123
От Туитър: И нас са сложили в съобщението за смяната на деня на сериала.
#SenÇalKapımı yeni bölüm CUMARTESI/SABADO/SATURDAY FOX’ta
Turquía/Qatar: 20:00 pm
Bulgaria: 19:00 pm
 España/Italia: 18:00 pm
Reino Unido: 17:00 pm
Argentina/Brasil/Chile/Uruguay/Paraguay: 14:00 pm
Venezuela: 13:00 pm
Perú/Colombia/Ecuador/EEUU/Panamá: 12:00 pm
México/Costa Rica/Guatemala: 11:00 am

Официално от продуцентите:
#SenÇalKapımı için her Cumartesi FOX’ta buluşmaya hazır mıyız?
"Готови ли сме да се срещаме във FOX всяка събота за # SenÇalKapım?" - с гугъл преводач

# 124
Туитър се активизира Wink
"Çarşamba gitti ama Cumartesi burda
Сряда я няма, но събота е тук"

Уникално Joy Hug обичам този хумор , който само феновете на дадения сериал могат да разберат Wink

# 125
И започнахме да влизаме в трендовете Simple Smile

Как се движи новата  конкуренция в соц. мрежи, спрямо нас

Simple Smile
Най-споделяната снимка през последния час

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 18:58 от mi_si

# 126
Бърборанке, заради теб се разрових, защото нямах спомен вече, но.. Чети внимателно 😂 РП беше във Вторник, след 11еп го смениха за Събота, после пак го върнаха във вторник 😏 Така че, Розово момиче с бърборански очила, не се тревожи за деня. Аз силно вярвам, че мачовете влияят лошо на сериалите, било то драма или като нашия. РП финишира с рейтинг от 3.3 до 4. и малко (според трите им АБВ-та смешни). Също така - Събота вечер в тази обстановка - всеки е у тях си.
Аз съм напълно съгласна да ни размотават, както беше с Рп, но да направят 50 епизода и те 😂 Там и сценаристи сменяха, и дни сменяха и пак "удариха кьоравото". Дори имаха една голяма почивка от 1 месец, имаше случаи да прескачат седмици и пак изкараха толкова много.
Само едно нещо лошо има тук  - ще се седи на сухо до Събота 😂
Не се коси, кахъри и такива неща. Важното е, че няма да ни лишат от тази история, по която сме налапали като гладни хиени, просто сега плячката ще е в събота 😂
https://www.instagram.com/p/CHqL1hiKBPT/?igshid=oy9djpu9nby5 смениха и на рекламата надписа.

Ps: ако толкова се кефят на фенове и лайфове, чисто могат да си пуснат един, да си обяснят спокойно дали са гаджета, ако искат пък и да кажат що им сменят деня, после може да се попрегръщат, поцелуват с носовете си, щото тези целувки са най-много 😂 и накрая да ни дадат, един спойлер... КОЙ, подявол.., е под душа?!?! 😂😂😂

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 19:09 от Nalbantova

# 127
Тъй като до събота има много време , може в сряда -четвъртък  да получим пак откъс от епизода като предната седмица, продължавам с мечтите аз Joy Heart Eyes

# 128
Скрит текст:
Ето и официално и от Фокс
https://twitter.com/i/status/1328380889278132224

Wink Турция, Испания, Бразилия и Египет - засега.

**
И Колумбия Balloon

**
... и Гърция Simple Smile

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 19:25 от mi_si

# 129
Сега за наказание на FOX, че ни подцениха сериала и го преместиха очаквам рейтинг 10 за събота, с прекрасни моменти между Роботче и Сърничка, с много усмивки и влюбени погледи и да видят тези как така ще пращат някакъв си Феникс на наше място🤬
Аз един въпрос имам от няколко дни, ако Робот и Сърна си направят дете, то това дете какво ще излезе🤔🤔🤔

# 130
  • София
Привет момичета, цветни, пъстри, развълнувани! Като кошер сте и много ме кефите! Flowers Hibiscus

Аз съм изключително оптимистично настроена! Събота е хубав ден от седмицата, освен това заради ужасната пандемия в която сме принудени да живеем вече почти година, преобладаващата част от населението е по домовете си! Промени се начинът на работа и на живот на много хора със сигурност и на тези, от които зависи рейнтинга на сериала ни! Аз се моля единствено да не последват и други промени, както вече някой спомена (визирам смяна на сценаристите!)! Гледала съм сериала "Ранобудна птичка" много след излъчването му в Турция (преди пандемията никога не съм имала физическата възможност да отделям толкова време за турски сериал) и определено имаше много слаби епизоди, които последствие разбрах са били написани от друг сценарист! Вероятно не всяка промяна на сценарист е пагубна за един сериал, но съм убедена, че ако не бяха върнали Айше Кутлу отново като сценарист в "Ранобудна птичка", нямаше да се задължи сериала до 51 епизода! За информация на тези, които не са запознати Айше Кутлу е сценарист на епизодите 1-17 и 39-47, на епизодите 18-38 сценарист е Аслъ Зенгин!

Сериалът ни е толкова стойностен, с толкова много международни фенове (тук да благодаря на
mi_si, че ни информира за класации в социалните медии, включването в трендовете и т.н.!) , че заслужава да получи възможност за излъчване, а на нас възможността да догледаме красивата любовна приказка до край!

С пожелания за хубава вечер!

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 19:38 от nrgmama

# 131
  • Кърджали
Ааааа з детето го чакам да е от Робот и Фея... Серкан Фея си нарече още в началото и ми открадна сърцето 😜
РоФея или ФеРоб... 🙃🙃🙃🙃

# 132
Алекс🤣Фероб ми напомня за Ферит.. така че Олмаз.. ама Рофея звучи добре🤭Или ако е момче да си е роботче, а ако е момиче фейчка😍

# 133
  • София
Ох, аз още съм като цапната с мокър и много лошо миришещ парцал след новината, че ни местят в събота... 😭 Фокс имам усещането, че имат лошата практика да финализират сериалите си бързо, бързо въз основа на нисък рейтинг. Не знам колко ще им изнася да се вдигне рейтингът ни, за да ни запазят, но съм доста притеснена. Знам, че 25 епизода ще имаме. Но наистина се надявах на много повече. Не съм подготвена да приключим до Нова година. А, честно казано, натам отиват нещата. ☹ Копирам ви какво намерих за “Ранобудна птичка”: “Романтичната комедия "Ранобудна птица" (Erkenci Kus) смени деня си на излъчване от вторник в събота, но това ни най-малко се отрази на феноменалния ѝ успех. Хитът с Демет Йоздемир и Джан Яман се настани на трона в събота, въпреки че за известни периоди от време бе детрониран от конкуренцията - първо от "Близнаците Мемо и Джан" (Ikizler Memo-Can) през зимата, а след това от "Една семейна история" (Bir Aile Hikayesi) през пролетта. Успехът ѝ се задържа толкова висок, че StarTV взе решение да продължи излъчването ѝ без прекъсване и през настоящото лято, местейки я отново в първоначалния ѝ ден - вторник. Въпреки че интересът към най-гледания летен сериал за 2018 г. драстично падна това лято, той ще продължи до края му, когато ще покаже големия си финал.” Това означава, че общо два пъти са сменяли деня - първият път сигурно е било заради новия есенен сезон и конкуренцията с драматичните сериали (както при нас), вторият път е било, защото лятото пак е имало нишан за седмичен ден и са се възползвали, тъй като събота вечер за лятото си е кофти ден за сериал. Wink Шапка свалям обаче на Стар ТВ за решението да продължат и завършат сериала. Феновете със сигурност са били доволни и благодарни за което. Така се прави! Според мен е страшна глупост да се започват проекти и да се прекратяват в последствие въз основа на рейтинга. Без значение дали на 4-ти епизод или на 24-ти. Трябва да има измислен сценарий от самото начало, филмът да си се заснеме и излъчи според първоначалния замисъл, така зрителите ще са доволни, екипът ще е спокоен. Реклами винаги ще има. Не знам. Тази политика на телевизиите в Турция е ужасна по мое мнение. Толкова много хубави проекти прекратиха. Умаловажават както труда на хората, така и нуждите и предпочитанията на зрителите си. На нас не ни остава нищо друго освен да чакаме и да стискаме палци рейтингът да се вдигне достатъчно, че да продължим и през 2021 г. В противен случай ни остават още 5-6 епизода и бити. 😢 Надявам се наистина в сряда да имаме лайф, с който да успокоят феновете от една страна, а от друга да ги нахъсат да гледат в събота. 😤 Гледам обаче в Инстаграм преобладават коментарите на турски език както под поста в официалната страница на сериала, така и в профилите на Фокс и продуцентската компания. Това значи, че интерес в Турция не липсва. Явно обаче не са тези, които определят рейтинга. Алекс, кажи ми някоя псувня на турски, че съм много ядосана... 🤬 Налбантова, благодаря за поста - усмихна ме, но все още съм чок изнервена. Казах ви аз, че скачам като джинка, баш като Еда, разгневят ли ме...

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 09:13 от Бърборанка с розови очила

# 134
"ФеРо"

Феновете се организират още от сега в събота да разбият всички класации и да докажат, че това е сериалът на 2020.

Общи условия

Активация на акаунт