ама да помолят за по-дълъг лайф , поне 1 час моляяяяя , имат време за снимки до събота , да не се оправдават

Според мен събота е куц ден за сериали, защото е ден, в който хората обикновено са навън и се забавляват. Почивен ден е все пак. А и следва неделя - отново почивен ден. И събота вечер... всички знаем за какво е.
Но предвид Ковид обстановката и това, че идват студените месеци, се надявам, че повече хора ще са си вкъщи в събота вечер. Освен това така, като гледам, сериалите в Турция се гледат от по-зрялото население или поне то определя рейтинга. Тези дами надали купонясват в събота вечер, така че се надяваме на тяхното благоразположение - след тежката работна седмица, след многото ангажименти и поетата отрицателна енергия, след като са се нагледали на сериозни драми (семейни, криминални, исторически), излъчвани през седмицата, дано уикенда почувстват нужда и имат настроение за нещо по-приятно, по-красиво, романтично и забавно. Да приемем 19 епизод като фреш старт (ново начало) за нас и сериала. Дано смяната на деня не се отрази демотивиращо на екипа. Даже се чудя дали да не подготвим едно писмо с помоща на Алекс и Али, което да пратим до продуцентите, до Неслихан, Ханде, Керем, в което им казваме колко много ценим тях и сериала, да им пожелаем успех и т.н. Можем да им пуснем линкове към темите ни - надали ще разберат нещо, но да видят за каква фен база става дума.
Та... 19-ти епизод наистина изглежда като рестарт за нас, съдя за това по втория фраг. Много фенове бяха коментирали, че е различен и че едва ли не ни връща като усещане в началото на сериала. Че сега едва ли не Серкан ще подписва договор, за да си върне Еда. Надявам се наистина да върнат настроението на сериала, което за мен не се е губило, но явно доста от феновете, включително и някои от вас тук споделиха, че усещат, че липсва от няколко епизода насам, че се въртим в кръг и нищо ново / интересно не се случва, няма развитие и т.н. Стискам палци този ден да е нашият и рейтингът ни да се покачи осезаемо. Дори си пожелавам първото място в събота.
Наистина се надявам да не приключим с 25 епизода, а да гледаме поне 40. Но зависи и от сценария. Не знам дали има хляб за толкова. И на мен не ми се иска да разводняват историята, затова...
По принцип 25 епизода са си един идеален вариант за добре завършен продукт. Доколкото знам, продали са ни като 75 интернационални епизода, което ще рече точно около 25 оригинални. Това ни е сигурно. Оттам нататък всичко зависи от добрата воля на Фокс и турската аудитория, определяща рейтинга. 

Пожелавам си да продължим до началото на новия летен сезон през 2021!

и с една лъжица за три чаши, ей сега ще почука съботата 
Като дойде събота и едно ми е приповдигнато настроението ,хубаво .Не е защото е почивен ден ( често давам дежурства тогава) и дори и да е много натоварена смяна душата ми сякаш си почива .

Благодаря за позитивизма.
В тези времена е от съвсем жизнено важно значение.
Привет, момичета!
Като ви чета творенията и си мисля: Колко сте млади ... и влюбени! Стана ми едно хубаво на душата и си пуснах клипчето от годежа на Серкан и Еда. Отново се връщам към размислите си за мъжете. Когато един мъж нарече една жена "Моя", какъвто и да е бил по рано, става друг. Серкан направи фалшив годеж ... по договор, но всяко негово действие, жест и поглед сякаш казва
Никой не ме подкрепя в идеята, че Еда може да е бременна, даже г-жа Кутлу си замълча. Ще кажете, сега не му е времето за бебета! Но аз мисля, че за един нов живот винаги му е времето! А пък как ни изпързаляха с тези симптоми, голяма пързалка беше, но само за един епизод.
Много се вълнувате от смеха на Серкан в клипчето - породен от алкохол, чай ... Но аз ще кажа: Какъв алкохол, какъв мардински чай?! Тази завладяваща усмивка се появява, само ако Еда я предизвика - с реплика, или веднага с влизането си, нахлувайки като "Тайфун с нежно име". Еда е в мислите му, в представите му, навсякъде. Но когато застане пред него, се появява тази усмивка на доволство, че е пред него, че я вижда, въпреки всичко. Глътка свеж въздух и повече не му е нужно, за да диша и живее. А ако Еда е пуснала и някоя от оригиналните си реплики - ето това е усмивката, която аз виждам! Еда е неговата душа ... и неговата усмивка!
Мисля си за Ефе дали няма да напусне терена - беше видимо притеснен, ядосан на себе си, гузен - може би не толкова пред Серкан и екипа, а пред Еда. До сега с тези неизяснени въпроси към неговата личност така и не успях да го разгадая. Не моменти сериозен, повече атрактивен, забавен и достъпен, но ... Кой си ти и защо си тук? Имай си акциите, купил си ги, но защо влезе в живота на холдинга и на всички?! Къде се крие истината и от къде започва лъжата? Няколко серии без отговор на тези въпроси. Може би следващата серия ще покаже.
Айдан нямаше да успее да си върне живота, ако не беше Еда. Тя го разбра, още преди "почерпката" с вълшебния чай. Видя света, неузнаваемо променен след толкова години, сама отиде при сина си, за да го прегърне и затанцува ... от щастие. Надали Еда може да знае, че мама Айдан ще застане твърдо зад нея и ще я приеме така, както по рано я отричаше. Тя отново приложи своята магия и ако Айдан го прие, то и Серкан остана в плен на тази магия. Сълзите на щастие са най голямото признание пред Еда и за кой ли път отново е запленен и влюбен в своята фея. Еда твори чудеса не само в рисунките и чертежите, а и в живота на хората около себе си. Безценното цвете на Серкан и неговата единствена любов! Искаме я вече тази любов, цяла, дори тъгуваме за нея, защото до сега я виждаме само хапка по хапка. Аз все още не съм усетила истинската й сила, тази омая, това вълшебство на чувствата, този танц на две влюбени сърца ... като нестихващата сила на живота!
Нека спра до тук, голяма досадница съм! Всеки път си казвам, нека е по малко, а после като погледна, съм опънала чаршафа.
Бай, момичета, бъдете здрави, че след два дни знаете...!

какво да кажа мила, обожавам да те чета. Бъркаш ми в душичката всеки път. Прекрасно си го написала пак.
Мисълта ми е, че не ми се ще да ги съберат "насила" заради бебето.
Не мога да правя стоп кадри, но ако някой иска може да погледне 

), усмихна се и и отговори :"Чувствата ни са взаимни " . И двамата не си повярваха на казаното . А какъв трепет и вълнение имаше в гласовете им ... 
Препоръчани теми