Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 48/

• 30 527
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Всички сцени с Еда и Серкан са ми любими мога да ги гледам постоянно,но има една реплика на Серкан на която се смях със сълзи и ми е топ”Сейфи изпразват басейна,изпразвай басейна....бягай ,бягай...😂😂😂😂😂

# 106
Много Мардински чай трябва да изпием, за да изкараме до събота, пък романтичния ни робот по-добре да награби сърничката ни, че иначе никой няма да го спаси от мен🤭Шегувам се, ама имаме нужда от малко романтика между тях, за да разбием съботния рейтинг и да покажем, че сериала ни си е страхотен, просто тъпите мачове (въпреки че съм луда фенка на футбола) в сряда ни пречеха 😍😍😍

# 107
Мики, те вече започнаха с организацията. Събитието ще стартира 18.30 бг. време

# 108
Мики, те вече започнаха с организацията. Събитието ще стартира 18.30 бг. време

Знаех си , много са бързи , очаквах днес малко да са в шок, затова казах утре,  ама явно и те мислят бързо като мен Joy ама да помолят за по-дълъг лайф , поне 1 час моляяяяя , имат време за снимки до събота , да не се оправдават Wink

# 109
Привет, много хубава тема, благодаря! Flowers Hibiscus

Снощи гледах 18 еп. много ми харесва, но трябва да включат нещо разтърсващо защото малко взе да зацикля. Ние ги обичаме и си гледаме, даже и в събота, но онези дето от тях зависи рейтинга "%?Confused:№–:==?–?:+ изказване с цензура.
Аз мисля, че събота ще ни се отрази добре, като изключа чакането тази седмица, поне мачовете ще се махнат и няма да пречат на гледането на сериалчето ни.
Фраговете този път са много забавни, надявам се и  езипода да е такъв. Искам да гледам тази прекрасна екранна двойка поне до края на сезона, т.е. май-юни. Айшето да си размърка мозъчните клетки, да и пратиме линк за нашата тема като помощ. Yum
Да добавя някое въпросче, дано не се повтаря:
Коя е любимата им книга и автор?
Има ли роля, която никога не биха изиграли?
Любима група или певец, също и песен?

# 110
  • София
Обещавам, че този пост ще завърши позитивно, но първо хубаво да си помрънкам... Wink Според мен събота е куц ден за сериали, защото е ден, в който хората обикновено са навън и се забавляват. Почивен ден е все пак. А и следва неделя - отново почивен ден. И събота вечер... всички знаем за какво е. Simple Smile Но предвид Ковид обстановката и това, че идват студените месеци, се надявам, че повече хора ще са си вкъщи в събота вечер. Освен това така, като гледам, сериалите в Турция се гледат от по-зрялото население или поне то определя рейтинга. Тези дами надали купонясват в събота вечер, така че се надяваме на тяхното благоразположение - след тежката работна седмица, след многото ангажименти и поетата отрицателна енергия, след като са се нагледали на сериозни драми (семейни, криминални, исторически), излъчвани през седмицата, дано уикенда почувстват нужда и имат настроение за нещо по-приятно, по-красиво, романтично и забавно. Да приемем 19 епизод като фреш старт (ново начало) за нас и сериала. Дано смяната на деня не се отрази демотивиращо на екипа. Даже се чудя дали да не подготвим едно писмо с помоща на Алекс и Али, което да пратим до продуцентите, до Неслихан, Ханде, Керем, в което им казваме колко много ценим тях и сериала, да им пожелаем успех и т.н. Можем да им пуснем линкове към темите ни - надали ще разберат нещо, но да видят за каква фен база става дума. Simple Smile Та... 19-ти епизод наистина изглежда като рестарт за нас, съдя за това по втория фраг. Много фенове бяха коментирали, че е различен и че едва ли не ни връща като усещане в началото на сериала. Че сега едва ли не Серкан ще подписва договор, за да си върне Еда. Надявам се наистина да върнат настроението на сериала, което за мен не се е губило, но явно доста от феновете, включително и някои от вас тук споделиха, че усещат, че липсва от няколко епизода насам, че се въртим в кръг и нищо ново / интересно не се случва, няма развитие и т.н. Стискам палци този ден да е нашият и рейтингът ни да се покачи осезаемо. Дори си пожелавам първото място в събота. Simple Smile Наистина се надявам да не приключим с 25 епизода, а да гледаме поне 40. Но зависи и от сценария. Не знам дали има хляб за толкова. И на мен не ми се иска да разводняват историята, затова... Simple Smile По принцип 25 епизода са си един идеален вариант за добре завършен продукт. Доколкото знам, продали са ни като 75 интернационални епизода, което ще рече точно около 25 оригинални. Това ни е сигурно. Оттам нататък всичко зависи от добрата воля на Фокс и турската аудитория, определяща рейтинга. Wink

Ако някоя от вас има инфо за "Ранобудна птичка" - рейтинги, смяна на ден и т.н., нека ми прати. Интересно ми е. Simple Smile

Подкрепям с две ръце - това е утешителната награда за феновете, че ще чакаме до събота за новия епизод. Simple Smile
Предлагам в сряда лайф с Ханде и Керем с продължителност от ДВА ЧАСА , за да зарадват феновете Stuck Out Tongue Winking Eye Hug

Обожавам този сериал, обожавам Керем, Ханде и останалите актьори. Не знам дали ми влияе Ковид обстановката и цялата странна 2020 година, но определено бих определила този сериал като нещото, което оправя деня ми. Ако не сте вие, темата и сериала ни, ежедневието ми би било доста сиво и скучновато. Ето защо се надявам сериалът да продължи колкото се може повече. Simple Smile Пожелавам си да продължим до началото на новия летен сезон през 2021! Heart

# 111
Момичета, събота е чудесен ден, ще си е нашият ден Flowers Hibiscus
Ще ни донесе късмет и висок рейтинг Blush
Ще е ново начало и продължение на най-хубавата приказка за любовта. Нашата приказка чудна Yellow Heart
Бърборанке, изтривай сълзите и с усмивка и розови очилца ще си чакаме, далече е събота, но пък само какъв епизод ни очаква Hug и с една лъжица за три чаши, ей сега ще почука съботата Blush
Сега виждам, че блу пише за нов сериал по канал Д, май се коментираше, че ще драма, ама няма да му се даваме, ще си имаме 30 епизода най-малко Hug

# 112
  • Варна
Еее, много ми е тъжно. Защо трябва да сменят излъчването.
Турските зрители нищо не разбират от съвременни филми. Големи консерви са. Единствено ме успокоява, че ще има лайф.
Доколкото си спомням на Раннобудна птичка също изместиха деня на излъчване в събота, но нашия филм го превъзхожда по всички линии.
Отивам да си гледам филма от начало.

# 113
Аз пък много харесвам събота като ден от седмицата Joy Като дойде събота и едно ми е приповдигнато настроението ,хубаво .Не е защото е почивен ден ( често давам дежурства тогава)  и дори и да е много натоварена смяна душата ми сякаш си почива .
     А и сега като ни преместиха сериалчето ще ми стане още по -любим ден .Няма да слизам от розовите облаци .Убедена съм ,че ще е на късмет .Flowers Four Leaf Clover
     Ни в клин ,ни в ръкав ще ви споделя нещо за Мело . Ей ,това девойче до сега ми беше абсолютно безинтересно ,но след като вчера започнах да гледам сериала от начало вече съм на друго мнение .Има нейни реплики ,който ми изпълниха душичката Heart Eyes

Еда Болат ...Ех ,да го доживеем този момент Hug
И съответно визирайки Серкан Болат ,смятам ,че всички ще се съгласим с нея Grinning

# 114
Мисля си, че в който и ден да го преместят, ние ще намерим начин да го гледаме. Аз също харесвам събота, като ден. Дано само не посегнат на сценаристите и сюжета в нещастни опити да вдигнат рейтинга. Да дадат две три седмици време за адаптация в новия ден. Това е важно според мен. Нямам представа как действат по принцип в такива случаи. Надявам се да се качи рейтинга до небето в новия ден. Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
Момичета, хубаво е че ви има. Flowers Hibiscus Благодаря за позитивизма. Flowers Hibiscus В тези времена е от съвсем жизнено важно значение.
Много хубави въпроси имате приготвени. Направо си е цяло интервю. Два часа няма да стигнат. Но ние можем и повече да ги гледаме, нали така? Между другото на английски също може да ги приготвим. Сигурна съм че и Ханде няма да има проблеми да разбере какво питаме. Ако не, Керем ще и каже Simple Smile

# 115
Flowers Hibiscus Привет, момичета!

Gift Heart Като ви чета творенията и си мисля: Колко сте млади ... и влюбени! Стана ми едно хубаво на душата и си пуснах клипчето от годежа на Серкан и Еда. Отново се връщам към размислите си за мъжете. Когато един мъж нарече една жена "Моя", какъвто и да е бил по рано, става друг. Серкан направи фалшив годеж ... по договор, но всяко негово действие, жест и поглед сякаш казва
 " Тя е моя ". Това, което липсва в любовта на жената е мъжкото чувство на собственост, но не като господар, а като закрилник, повелител. " Това е Тя " - разбра го още от първия си поглед в Университета, защото този първи поглед беше на мъж, който се възхищава, любува, завоюва и пази. За мен началото на любовта на Серкан ще си остане тази " любов от пръв поглед ", както си призна на интервюто. При Еда това е момента, в който Фифи свали белезниците и после се разделиха. Ако се върнете назад и погледнете разменените погледи точно в този момент, ще ме разберете. Сякаш бяха погледи за вричане, за обещание. Не ги отразихме достатъчно тези кратки погледи, но сами по себе си са показател за нещо все още неосъзнато и неприемливо за разума, но напълно осъзнато от вътрешното чувство на принадлежност към някого. Очите им се срещнаха, сърцата се разпознаха, но все още разумът не го е приел. Сякаш и двамата си казаха , че това няма да е за последно и че тук ще има история ... Просто съдбата ги събра ... уж случайно.

People Baby Никой не ме подкрепя в идеята, че Еда може да е бременна, даже г-жа Кутлу си замълча. Ще кажете, сега не му е времето за бебета! Но аз мисля, че за един нов живот винаги му е времето! А пък как ни изпързаляха с тези симптоми, голяма пързалка беше, но само за един епизод.

Innocent Много се вълнувате от смеха на Серкан в клипчето - породен от алкохол, чай ... Но аз ще кажа: Какъв алкохол, какъв мардински чай?! Тази завладяваща усмивка се появява, само ако Еда я предизвика - с реплика, или веднага с влизането си, нахлувайки като "Тайфун с нежно име". Еда е в мислите му, в представите му, навсякъде. Но когато застане пред него, се появява тази усмивка на доволство, че е пред него, че я вижда, въпреки всичко. Глътка свеж въздух и повече не му е нужно, за да диша и живее. А ако Еда е пуснала и някоя от оригиналните си реплики - ето това е усмивката, която аз виждам! Еда е неговата душа ... и неговата усмивка!

Angry Мисля си за Ефе дали няма да напусне терена - беше видимо притеснен, ядосан на себе си, гузен - може би не толкова пред Серкан и екипа, а пред Еда. До сега с тези неизяснени въпроси към неговата личност така и не успях да го разгадая. Не моменти сериозен, повече атрактивен, забавен и достъпен, но ... Кой си ти и защо си тук? Имай си акциите, купил си ги, но защо влезе в живота на холдинга и на всички?! Къде се крие истината и от къде започва лъжата? Няколко серии без отговор на тези въпроси. Може би следващата серия ще покаже.

People Dancer Айдан нямаше да успее да си върне живота, ако не беше Еда. Тя го разбра, още преди "почерпката" с вълшебния чай. Видя света, неузнаваемо променен след толкова години, сама отиде при сина си, за да го прегърне и затанцува ... от щастие. Надали Еда може да знае, че мама Айдан ще застане твърдо зад нея и ще я приеме така, както по рано я отричаше. Тя отново приложи своята магия и ако Айдан го прие, то и Серкан остана в плен на тази магия. Сълзите на щастие  са най голямото признание пред Еда и за кой ли път отново е запленен и влюбен в своята фея. Еда твори чудеса не само в рисунките и чертежите, а и в живота на хората около себе си. Безценното цвете на Серкан и неговата единствена  любов! Искаме я вече тази любов, цяла, дори тъгуваме за нея, защото до сега я виждаме само хапка по хапка. Аз все още не съм усетила истинската й сила, тази омая, това вълшебство  на чувствата, този танц на две влюбени сърца ... като нестихващата сила на живота! Revolving Hearts

Kissing Heart Нека спра до тук, голяма досадница съм! Всеки път си казвам, нека е по малко, а после като погледна, съм опънала чаршафа.

Heartbeat Бай, момичета, бъдете здрави, че след два дни знаете...! Kiss

# 116
neorumHeart EyesHug какво да кажа мила, обожавам да те чета. Бъркаш ми в душичката всеки път. Прекрасно си го написала пак. Heart
За бебето - Аз лично ще се радвам ако Бейби бос, Болат джуниър е на път, но... Иска ми се първо Еда и Серкан да си изяснят отношенията, да намерят пътя един към друг, да разкрият отново любовта си, да имат прекрасни мигове заедно и едва тогава да се появи джуниър. Когато вече и двамата съвсем осъзнато ще го искат. Не че сега не го искат де. Серкан с каква нежност гледаше Еда до кошарката, и после попита Не си ли мислила да имаш? А и нейното решение да гледат бебето си беше тест за него. Така внезапно го реши Simple Smile Мисълта ми е, че не ми се ще да ги съберат "насила" заради бебето.
Ефе не знам какво ще прави сега. Нито Серкан, нито Еда му повярваха. А той определено съжали за действията си. Не знам дали ще го реабилитират сценаристите или ще вкарат в действие тайния съдружник. Нямам нерви вече, а сега още няколко дни чакане. Добре че ви има, да си чешем клавиатурите в разсъждения тук.

# 117
  • Плевен / София
Гледайки сериите отново...нали новата е чак в събота забелязах, че топката/света/ от подаръка на Еда променя вида си в 7 серия-1.31.36/тъмно синя/ и в 18 серия-1.20.46-/светло синя/ когато Серкан я вади от кашона Stuck Out Tongue Winking Eye Не мога да правя стоп кадри, но ако някой иска може да погледне

# 118
Здравейте, мили момичета, Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Ще доживеем до събота, не се притеснявайте! Дано рейтингът да тръгне смело нагоре, както беше през лятото и да си гледаме приказката дълго време и с голямо удоволствие!

Кои сериали ще са ни новите конкуренти:

1. "Северна звезда" (Kuzey Yıldızı) е типчна романтична комедия, която изгледах до 10-тия ѝ епизод и се забавлявах много! В нея като главни герои участват Аслихан Гюнер, която играеше Гонджа в "Аси" и Исмаил Демирджи, на който не знаех, че така добре му пасват комедийни роли. В останалият каст са много известни турски комедийни актьори, които се справят перфектно! Нямаше глупотевини, а весели комедийни моменти, свързани със сценария и самобитността на характерите на героите. Учудващо за всички, но този сериал преди пандемията беше стигнал рейтинг до 12%. На мен ми омръзна, защото нямаше развитие на действието, но явно турския зрител има нужда и от порция смях и то в събота. Последната серия е била 39 еп. с рейтинги, както следва:
1. "Северна звезда" (Kuzey Yıldızı) - 39 еп.
телевизия: ShowTV | рейтинг: 7.45% (↑ 0.58%)
AB:               място: 5 | рейтинг: 3.51% (↑ 0.99%)

Дори и след толкова серии трендът е нагоре отново при тях.

За съжаление, обявиха, че има "Коронавирус на сета на "Северна звезда" (Kuzey Yıldızı)" и ще преустановят снимките за една седмица.

2. "Планина от сърца" (Gönül Dağı) - 4 еп.
телевизия: TRT1 | рейтинг: 5.01% (↓ 0.22%)
AB:         място: 4 | рейтинг: 5.00% (↓ 0.12%)

е нов сериал, в който сценария е адаптиран по историите в книгите на Мустафа Чифтчи, описващи живота на малките хора с големи мечти от Анадола. Главните герои се изпълняват от Берк Атан, който харесах от "Дъщерите на Гюнеш", където си партнираше с Бурджу Йозберг - бяха любовна двойка и с Ханде Ерчел, която играеше сестра близначка на Бурджу, в главната женска роля е българката Гюлсюм Али Илхан. Не съм я гледала никъде досега, но е много красива. "В основата на сюжетното развитие в "Планина от сърца" стои Танер (Берк Атан), чиято мечта от малък е да стане пилот. Заедно с двамата си братовчеди Рамазан и Вейсел той ще се впусне в дълъг път по пътя към постигането ѝ, срещайки се и с любовта... ". Бяха спрели снимките и те заради коронавирус. Не съм гледала нищо от този сериал и нямам мнение доколко ще ни е конкуренция.

В събота, 21 ноември, по KanalD започва новият сериал "Грехът на една майка" (Bir Annenin Günahı)!  Идея си нямам какъв ще бъде - най-вероятно драма!
"Грехът на една майка" ще бъде оглавен от Йозге Йозберк, Муса Узунлар, Емре Кънай, Памир Пекин, Мерт Язъджъоулу и Симай Барлас.

Връщам се да ви изчета!

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 18:18 от Mira07

# 119
При Еда това е момента, в който Фифи свали белезниците и после се разделиха. Ако се върнете назад и погледнете разменените погледи точно в този момент, ще ме разберете. Сякаш бяха погледи за вричане, за обещание. Не ги отразихме достатъчно тези кратки погледи, но сами по себе си са показател за нещо все още неосъзнато и неприемливо за разума, но напълно осъзнато от вътрешното чувство на принадлежност към някого. Очите им се срещнаха, сърцата се разпознаха, но все още разумът не го е приел. Сякаш и двамата си казаха , че това няма да е за последно и че тук ще има история ... Просто съдбата ги събра ... уж случайно.

neorum ,и на мен това ми направи впечатление снощи .Точно погледите .Тя му каза : "Надявам се никога ,ама никога да не те видя отново " ,ама с един грейнал ,заинтригуван поглед  , а той точно преди да и отговри погледна наляво и нагоре (според езикът на жестовете предстои да каже лъже Joy), усмихна се и и отговори :"Чувствата ни са взаимни " . И двамата не си повярваха на казаното . А какъв трепет и вълнение имаше в гласовете им ... Nature Zap
    Разбира се ,ти си го описала доста доста по-вълнуващо и романтично .Истинска наслада за сетивата са постовете ти . Hug

Общи условия

Активация на акаунт