Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 48/

• 31 098
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря Ви момичета, повече няма да се чувствам така Heart Дори напразно съм се чувствала така и съм си въобразявала глупости.
Благодаря ти Алекс, че си превела въпроса и ще го предадеш. Дано наистина има такъв чай Heart
Картата много ме радваи мен!
Дано наистина рейтингите ни станат високи, примерно едни 10% и да си останат толкова, или пък да се увеличават още и още! Heart Тука май вече съм с 50 чифта розови очила...

# 211
# 212
Пеперудке ти май си взела на Бърборанка очилата 😂 Вика поне едно 10% рейтинг 😂 Чул те зрителят, но и едни 6-7 са ни достатъчни май, за да ни бетонират там до края на пандемията, която ми се яижда безкрайна на мен 😂

Аз съм забелязала, че Ханде си носи едно пръстенче на средния пръст, не само тук, но и в предните й сериали. Вероятно е нещо от майка й, щом не го сваля дори и на снимките.

# 213
Не е състезание. Прилича на нормална сцена на пътя, изглежда Серкан кара колата в нормален работен ден. Не знаех, че така се снимат тези по-дългите сцени... мислех, че актьорите сами управляват колата на пътя - а то какво излиза, колата я возят на платформа, и работата на актьорите е да мислят единствено за рапликите си. Или не е на платформа, просто карат зад платформата с камерите - не мога да преценя дали колата на Серкан е на платформата или зад...

# 214
  • Кърджали
Надписа на снимката го бива " Потънаха в едни мечти, а щяха да се женят и създават семейство"

# 215
Щях да редактирам предния пост, но този младеж заслужава отделен. Е, наслаждавайте се, мадами 😏

# 216
Надписа на снимката го бива " Потънаха в едни мечти, а щяха да се женят и създават семейство"
Серкан и Еда вече не са фиктивни годеници и нямат планове да се женят и да създават семейство, но много бих се радвала да са заедно в колата, дори и да се карат. Това предполагам, значи че дори и да излезе истината на яве - те продължават поне да работят заедно.

# 217
И да си кажа аз за началото.... Когато пуснаха тийзъра, за първи път се впечатлих от неоспоримата екранна химия между Керем и Ханде... Хубавци са и двамата. Стана ми любопитно и интересно каква история ще разкажат и как ще го направят... Иииии... ето, вече толкова серии следя сериала .... къде с повече, къде с по-малко интерес... Но то си е моя черта... Когато свикна с нещо и го приемам като мое, не се впечатлявам особено, ако не бъда провокирана... Актьорите нямат вина в случая. По-скоро бих търсила вина в това, че сюжетната динамика липсва. Трябва някои от загадките вече да се разкриват и да се измислят нови сюжетни линии, за да бъде действието хем интересно, хем загадъчно, хем да има нужната доза провокация чрез завихряне на други вълнуващи ситуации....

+1000 за това мнение!
Актьорите са супер, сценарият не е лош, но липсва провокация. Дори не е нужно да има лоши герои. Тази тайна така и така я влачат, ако всеки епизод свършва с някаква драматична сцена например, която предвещава разкритието и и те държи в напрежение какво ще стане, тогава интереса ще се покачи според мен (въпреки, че хич не ми се иска още дълго да я влачат).
Иска ми се да се завърти нещо покрай Айдан и Алптекин. Той да сгафи нещо, тя да му бие шута, а  може да се появи и конярчето вече като успял мъж...
Алптекин е единствения персонаж, който ми е изключително неприятен и ми се иска да го разкарат.

Някои от вас негодуват за смяната на деня, но на мен събота ми е по-удобен ден за гледане онлайн, а се надявам и на турските дами да им е така.
Вълнувате се как е възможно сериала да е толкова популятен в чужбина и да оглавява всякакви класации, а турския рейтинг да е толкова нисък.
Аз до сега съм гледала 4-5 турски сериала в реално време и благодарение на темите тук съм доста информирана и се научих къде да си намирам сама информация. До преди това съм гледала доста американски сериали в реално време или сапунки по телевизията, но не ми е идвало наум да търся допълнителна информация в социалните мрежи, най-много да погледна официалния трейлър. Та в този ред на мисли, може би хората, от които зависи рейтинга си нямат представа, че има лайфиве, снимки зад кадър, групи за обсъждане и т.н., и тях не ги подгряват така като нас. И за това еуфорията от социалните мрежи не оказва влияние на рейтинга. Поне аз така си мисля.

# 218
HeartЗдравейте, мили момичета и от мен за днес! Ей, наваксах, изчетох ви! Като книга сте ми, връщам се откъдето съм стигнала и си ви чета всичките, моля не се съмнявайте! Сигурна съм, че при повечето е така! Blush Аз гледам, чета и пиша основно от телефон, затова на повечето само ви харесвам коментарите, ама след тази забележка на Пеперудката направо ви почвам всичките! Пред компютър съм и дано не пропусна някой. Heart Eyes
Flowers Bouquet Ниника - благодаря за готиното напомняне на сцената с китарата на Серкан само за Еда. Една феичка в действие! Heart Eyes
Flowers Hibiscus Много ми харесаха снимките с близнаците и бременната Еда на Налбантова. Като мама на близнаци, направо се разтопих! Heart Eyes Hug
Flowers Cherry Blossom Мики, много сладко сравнение за 10 метровите целувки на режисьора и аз му се дразня, ама се въоръжавам с бинокъл. Joy И за още нещо специални благодарности за теб, вече си знам какъв да е един от подаръците ми за Коледа - Бакман!  Пропуснала съм го, но определено си го заплюх. Blue Book
Обичам коментарите ви на всички, наистина - с кои съм съгласна, с кои можем да бъдем в задочен спор, кои са ми смешни и забавни, кои ме лепят пред екрана - да ви изброявам ли - s...v, Неорум, нргмама, Алекс/на нея има много да й благодарим за много неща/, Галка, Диди Роуз/така си те кръстих, дано ти харесва/, Бърборанка, Блу, Миси с винаги невероятните колажи, гифчета, снимки, видеа, каква карта на света ни прати само - наистина сериалът превзе света, Маргарита Н. - тези целувки между Еда и Серкан мога да ги гледам до другата есен, като си говорим за липси - аз нали съм пишман разследащ, нашето Кате ми липсва напоследък със зоркото си око. Heart Eyes Изпуснах много от вас, сигурна съм, но всички сте в сърцето ми! Heart
След новината за събота настана буря, но бойния отряд си е на място, няма страшно, всичко ще е наред със сериала ни, звездите ми го говорят. Smile
За майчинството исках да кажа, ама се отплеснах - мислила съм си и вътрешно съм решила - като пораснат моите птиченца да ги пусна с разперени криле да си търсят щастието! Аз ще бъда наблизо само за подкрепа, ако я искат от мен, но няма да им преча и да ги обсебвам със себе си - те ако почувстват ще ме търсят. Няма да съм самотна, ще си търся отдушници като приятели, втори меден месец, ще си обсъждам сериали с вас, ще съм бойно бабе Smile  В този смисъл Айфер много я харесвам - каква е обгрижваща, но ненатрапваща, може да ти изкара душицата я с памук, я с други средства Satisfied Направо й се възхищавам как успява да запази присъствие на духа без викове, аз съм от тези дето яхват метлата и после се извинявам за излишния шум, дето съм предизвикала. Smiley Добре, че са ми свикнали и бързо оправяме нещата с гуш, усмивки, шегички и целувки! Smiley
На Пеперудка й пожелавам скоро време сладко бебоче! Heart
Бърборанке/за мене си си Барби, ама в най-добрия смисъл/, внимавай с движението, стига ни ПТП-то на Алекс! Kissing Heart
Желая ви един прекрасен следобед! Hug Heart

# 219
Макар и със закъснение слагам и един  мои любим момент....

# 220
По повод отношенията: родители - деца.
Цитат
Твоите деца не са твои деца.
Те са рожба на зова на живота към самия себе си.
Те идват на света чрез тебе, но не от тебе.
И въпреки че са при теб, те не ти принадлежат.
Ти можеш да им предложиш любовта си,
но не и мислите си, защото те имат свои собствени.
Ти можеш да дадеш подслон на телата им,
но не и на душата им.
Защото тя обитава къщата на утрешния ден,
която не можеш да посетиш дори в мечтите си.
Ти можеш да се опиташ да бъдеш като тях,
но не се опитвай да ги направиш като себе си.
Защото живота не се връща назад
и не е спрял при вчерашния ден.

Халил Джубран

# 221
Здравейте и от мен,
не съм писала от многооо време,но хич не ми оставаше свободно време.Наваксах си с четенето и с гледането на епизоди и вече съм на линия.
Радвам се,че смениха деня в събота,защото се надявам да се вдигне рейтинга и сериалът да се задържи още доста време.
Самата история,самите герои и обстановка са наистина някак различни,разтоварващи и най-вече съвременни.Има толкова различни възможности за развитие на историята,надявам се скоро да вкарат някоя нова сюжетна линия и да се даде "рестарт" на историята досега,просто и Селин,и раздялата с тайната вече трябва да приключат.

А за въпроса с чая мисля,че много ще се изненадат,ако го видят и ще се получи много готина ситуация Simple Smile

# 222
  • Плевен / София
Здравейте момичетта
Не се ядосвайте повече за смяната на деня....както казват "всяко зло , за добро". Може пък да ни провърви в събота. Вярно, че е почивен ден,но за съжаление обстановката с този вирус мен поне не ме предразполага да съм много навън в заведения и ресторанти. Надявам се и комшиите да са така и в събота да са пред телевизорите... Ще видим....
Нали си правя преговор и тази, която не трябва да споменаваме страшно ме ядосва...За мен това е нечистоплътен в душевен аспект човек...Лъже и маже както и е угодно....Ферит с право я отсвири и няма какво да се прави на прелъстена и изоставена. Убеждавам се отново, че годежа и провалената и сватба бяха все с цел да предизвика ответна реакция у Серкан....Само , че не получи исканият ефект....а отзвука у Ферит беше черешката на тортата. Не знам само дали Пъръл ще я смята за първа дружка, ако някога разбере за игричките и....
Серкан трудно си признава грешките и се извинява, но гледайки отново началото на историята, виждам колко го промени феята Еда...и не само него, а и Айдан...единствено Алптекин си остава страхливец и егоист....Натовари сина си с грешката си от миналото, с управлението на холдинга , а той реши да става спортен тип на стари години...Не че е лошо да се грижиш за здравето си, но помогни да се оправи и кашата, която забърка.
Надявам се да се получи нещо между Джерен и Ферит, а Серкан и Еда да намерят път един към друг казвайки си истината, защото всичко премълчано, може да "гръмне" в лицето ни когато най малко очакваме....
Аз утре ще се насладя на ДЕК, а в събота ще се "видим" на ново място в стария час....
Обичам да пия следобедно кафе, а вие....
Скрит текст:

# 223
  • Кърджали
Възможно е да има такъв чай. Някои от билките (колкото и да ги имаме за безвредни) при предозиране проявяват неочаквани ефекти.Някои дори може да доведат до халюцинации, не че им давам идеи. Този явно е бил успокояващо, ама е преуспокоил Айдан. Та ще питаме, и ние може да имаме нужда от успокояващ чай 😜

Трябва да си пусна пак серията, дали казват какъв е този чай да видя

# 224
Трябва да си пусна пак серията, дали казват какъв е този чай да видя
До колкто помня, казаха че е само от билки, но не казаха какви.
Пускам един клип, който ме разсмя.. Ситуацията в момента била такава и дано повечето имате инстаграм 🤐
https://www.instagram.com/p/CHqierzoIh3/?igshid=qg9hqevuor03
И един китарист пак

Общи условия

Активация на акаунт