Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 48/

• 31 099
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Добро утро и от мен, вълшебни момичета! Heart Decoration Всяка една от вас е ценна тук, защото допринася за доброто настроение в темата. Hug Аз идвам да споделя само кой ми е бил откраднал розовите очила вчера:

Но й ги давам с удоволствие и излизам да си купя нови. Stuck Out Tongue Winking Eye Нямам възможност сега да пиша дълго, защото имам ангажимент и трябва да излизам. Но по-късно следобед ще ви навестя, а дотогава ще си отварям темата с интерес, за да не пропусна нещо. Толкова сте прекрасни, че не мога дори час без вас!!! Целувки и до скоро. Heart

# 196
Ново от снимачната площадка днес Simple Smile

# 197
  • Пришълец
Алекс, точно:
”Някой пише повече, някой по-малко, някой за едно, друг - за друго, но точно това прави атмосферата така приятна. ”А ей това удебеленото как ме разсмя Joy Понякога всяка си говори нещо, ама се четем и разбираме Joy

Мики каза нещо снощи, което подкрепям с две ръце. Обичам и аз хумора съотнесен към определен сериал, който само феновете му могат да разберат.

Посъвзех се, заприличах отново на себе си и поне не се чувствам изгубена. Историята на Айдан макар да ми е малко като сол в раната заобичах сериала и той заедно с вас се превърна в част от ежедневието ми. Heart Eyes

# 198
Марги и аз станах леля преди да стана майка, да си леля е вълшебно чувство Yellow Heart

Butterfly, момиче мило, всички тук сме се приели и се обичаме Heartpulse, даже снощи се смях с теб,когато писа, че не знаеш какво ще правиш, когато децата поемат по своя път Hug Пожелавам ти в най-скоро време да станеш майка, ще има толкова много хубави моменти, които те очакват, а пък после все ще намерим какво да правим и не трябва да се чувстваме изоставени, ами какво ще гледаме сериали Joy Stuck Out Tongue Winking Eye
Едни красоти за настроение

# 199
Пеперудке само на поста с коментара на епизода имаш 19 лайка Joy това означава,  че минимум 19 човека са прочели мнението ти и са съгласни  с него, реално сигурно са 50 човека прочели,  но няма как да се харесаме на всички Joy пък и има много гости в темата , не се страхувайте да пишете, не ядем хора Stuck Out Tongue Winking Eye
Относно темата за родителството , Бакман има страхотни попадения там , но не съм споделяла, защото не е много по темата. Аз съм родител само от 5г и нямам много опит , но общо взето да си родител е като да се страхуваш постоянно,  добра майка ли съм , справям ли се , какво се случва, къде бъркам и т.н. и т.н. Когато се роди първото дете особено е много трудно,  то изсмуква кислорода  от връзката със съпруга ви и са нужни усилия и от двете страни , за да съхраните тази връзка и да не сте само "мама и татко", а също така "мъж и жена". Да си родител е отговорност, а който чувства отговорност не е свободен Wink Понякога много ми липсва тази свобода, която имах преди и мечтая за момента , когато децата ми ще бъдат самостоятелни,  но същевременно знам, че това е най-гадната част , когато вече не си така нужен на друг....
Опитваме се да бъдем добри родители във всички отношения, но никога не знаем как. Не е трудна работа. Невъзможна е.

Извинявам се ,че толкова се отклоних, исках да коментирам за Айдан. Може би погледнато отстрани реакцията й към изнасянето на Серкан е да била прекалено драматична,  предвид че той е на 30г , но не е така по много причини. Изгубена в скръбта си тя е пропуснала да бъде майка на това дете , когато е имал нужда,  когато е било най-важно. Когато се е прибрал след университета,  тогава са започнали връзката си отначало , така че за нея не са минали 30г. Най-големият й проблем всъщност беше , че не може да излезе от вкъщи , но той вече е решен , така всичко е точно , няма драми и сълзи , сега ще го играе свекърва сватовница, защото тя може да е малко сноб като човек , но не е сляпа , видя какъв ангел е Еда и какво щастие донесе на сина й Heart А какво може да иска повече един родител от това детето му да е щастливо. Wink

# 200
Нашите снимат епизод № 20
Керем е на сета Simple Smile

# 201
Здравейте, мили момичета, Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose

Много благодаря за вашите мнения, цитати, снимки и всяка друга информация, която съвпада с интересите ми! Обичам да ви чета от ... до! Не пропускам мнение, но нямам много време да пиша.

Общуването с добронамерени хора е най-приятното лекарство срещу депресия, отчаяние, страх, тревоги и грижи. Затова нека да споделяме общите си вълнения, хубави чувства, романтични, прекрасни анализи и мисли за талантливите ни актьори и интересния сюжет.

Попаднах на тийзер към сериала, който ще стартира в събота Грехът на една майка / Bir annenin günahı:
https://vk.com/turk_kino?from=frg&z=video-160927600_45624326 … l_wall_-186990571

Определено ще е драма. Майката извършва престъпление, за да спаси болното си дете. Моят опит в едно изречение да разкажа сюжета.

Трябва да се справим с конкуренцията в събота и да продължи максимално дълго удоволствието от гледането на нашата прекрасна приказка!

Butterfly, а твоите родители как се чувстват, когато се отдели от тях? Предполагам, че се радват на твоето щастие и успехи! Когато станеш майка, ще преживееш живота си отново! Ще се радваш, когато децата ти поемат по своя път и ще чакаш с вълнение да поемеш в ръце своите внуци и правнуци! Животът е толкова хубав, защото ни носи удовлетворение на всяка възраст!

Пожелавам на всички млади момичета да изпитат щастието да станат майки и да бъдат много щастливи!

За десерт - различните стилове на обличане на един хубав мъж:

За един прекрасен, весел, успешен ден ви поздравявам с едно красиво изпълнение на "You Raise Me Up" от Celtic Woman:

https://www.youtube.com/watch?v=Yfwlj0gba_k

Скрит текст:
When I am down and, oh my soul, so weary
When troubles come and my heart burdened be
Then, I am still and wait here in the silence
Until You come and sit awhile with me.
You raise me up, so I can stand on mountains
You raise me up, to walk on stormy seas
I am strong, when I am on your shoulders
You raise me up to more than I can be

Когато съм долу и душата ми е изморена,
Когато проблемите идват и сърцето ми тежи,
Тогава аз все още съм тук и чакам в тишината
Докато дойдеш при мен и седнеш за малко с мен.

Ти ме извисяваш,така че аз мога да стоя върху планини,
Ти ме извисяваш,така че аз мога да премина през бурни морета,
Силен съм,когато съм на твоите рамена,
Ти ме извисяваш...повече от колкото аз мога.

# 202
Хайде да видим какви снимки ще излязат от епизод 20, гледайте за пръстена цвете Joy носи ли го и на кой пръст Stuck Out Tongue Winking Eye

Мира о, да ,пропуснах частта за внуците , исках да пиша да не се притеснявате,  когато станете майки и постоянно грешите, грешите , грешите , няма страшно , животът ви дава втори шанс с внуците Stuck Out Tongue Winking Eye моите деца например обичат баба си повече от мен , защото им разрешава всичко,  а пък аз съм лоша Joy

Това ми е сред любимите цитати, не знам кой е авторът "Родителството е изпит без конспект , явяваш се неподготвен и си научаваш оценката след 30 години " Wink

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 11:06 от mikipoli

# 203
  • София
Момичета, шофирам, на светофарите ви чета, а в момента паркирам и само набързо да споделя (по-късно - повече) няколко неща:
1. Фокс вече рекламират новия си сериал. Не казват кога ще го излъчват, а само скоро. Но според мен го готвят за сряда.

Ще видим тази и другата седмица как ще са рейтингите на Феникса в сряда (очаквам по-ниски от нашия в сряда) и ще се ориентираме в обстановката.
2. Този пост пък е от страницата на нашия сериал:

Надявам се да са отбелязали само оставащите две съботи от ноември, защото постът касае този календарен месец, а не че в края на месеца ще ни приключат или нещо подобно. Да видим как ще са рейтингите тази и другата седмица. Много ми се иска да се качат значително и да си върнем високите резултати от лятото. Тогава не могат да ни бутнат. 😎

# 204

Страхотни снимки.... Коя от коя по-хубава... Не ви ли се струва, че на последната устната на Ханде не ще да се отлепи от бузата на Керем.... Kiss Е, отлепя се, ама с мъка..... Heartbeat

И да си кажа аз за началото.... Когато пуснаха тийзъра, за първи път се впечатлих от неоспоримата екранна химия между Керем и Ханде... Хубавци са и двамата. Стана ми любопитно и интересно каква история ще разкажат и как ще го направят... Иииии... ето, вече толкова серии следя сериала .... къде с повече, къде с по-малко интерес... Но то си е моя черта... Когато свикна с нещо и го приемам като мое, не се впечатлявам особено, ако не бъда провокирана... Актьорите нямат вина в случая. По-скоро бих търсила вина в това, че сюжетната динамика липсва. Трябва някои от загадките вече да се разкриват и да се измислят нови сюжетни линии, за да бъде действието хем интересно, хем загадъчно, хем да има нужната доза провокация чрез завихряне на други вълнуващи ситуации....

# 205
От Туитър:
Държавите, в които се гледа нашият сериал (оцветени в жълто)

П.С. Вчера щях да ви казвам, но с тази смяна на дните на сериала забравих. Забелязахте ли, че белезниците отново са в играта. Скоро пак може да влязат в действие Simple Smile Revolving Hearts

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 11:46 от mi_si

# 206
  • Кърджали
Уха,  на това се вика да превземеш света

# 207
  • Монтана
Мили дами, обръщам се така, защото наистина тук е едно страхотно местенце, където всички ние се чувстваме уютно и топло, където можем да напишем всичко, което ни вълнува за един невероятно направен и успешен сериал!...Чела съм до сега, чета и ще продължавам да чета всички коментари в тази тема, в много от тях чета и своето мнение, своите вълнения и чувства, на много се въхищавам за начина, по който са изразени! Страхотни сте и аз благодаря на всички, че мога да бъда част от тази приятна атмосфера!Защото се чувствам част от нея!
Не съм от тези, които пишат често, може би, защото много от това, което мисля е вече добре написано и изразено, но не пропускам коментар!Темата се превърна и в мое ежедневие, сериалът и за мен е прекрасен остров за релакс и емоции в този наш напрегнат и ограничен начин на живот! Не веднъж съм го казвала, тук цари атмосфера на уважение, зачитане и отразяване на всяко мнение - това беше причина и аз да се включа в този род общуване след почти десетгодишно мълчание в подобен форум! Гледала съм много сериали, вече цитирани от вас, но за втори път се включвам в обсъждане на някой от тях!
"Почукай на вратата ми" е моят фаворит!
Изключително добре направен продукт, изключителен подбор на всички позиции и ако турският зрител не го оценява достатъчно, толкова по-зле за него! Не се интересувам от рейтинги, за да следя в захлас и с нестихващ интерес всяка новина за любимия сериал, всяка серия, всеки фрагмент, всяка подробност!
Силно се надявам преместването на излъчването му в събота да ни донесе много, много позитиви, макар че и в Космоса да го излъчват, аз ще го следвам!Но ако това е решението да го гледаме повече време, нека е така!...
Суперлативи за играта на всички актьори , за Айше и компания зад кадър, съм писала нееднократно, няма да се повтарям, че май се олях в писането!...Няма такъв екип! Просто са невероятни, жалко, че турският зрител не ги оценява така, както заслужават!
Дами, горе главите и да продължаваме все така! Бъдете здрави и успешен ден от мен!
Усмихвайте се и бъдете щастливи!

# 208
Тази карта много ми харесва, целия свят се радва на нашите сладури ❤ Светът е техен!

# 209
Ще се радвам белезниците пак да влязат в играта. Но не знам как ще стане това.
Супер, че са почнали снимки по 20 епизод, 100% след епизода в събота ще има трейлър. До събота има достатъчно време, за да наснимат сцени за фрагмент.
Абе струва ли ми се или има някакъв плат или найлон с надпис Winner? Състезание ли ще има?
Нашите снимат епизод № 20
Керем е на сета Simple Smile

А и сега видях, че някой е отбелязал защо Серкан извика Еда в 1 епизод в самолета - сигурно е искал стюардесата да смени слатата, защото в нея имаше ягоди:

Общи условия

Активация на акаунт