Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 48/

• 31 048
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
Няма да се отървем от голямото пиле скоро🤦‍♀️Така че, сърдита или не, ще ни къса нервите още... А тези двамата хич не мисля, че е само игра, не може тази химия , която имат извън сериала да е само на приятели! ОЛМАЗ БЕ

# 526
Ново от сета:
https://twitter.com/i/status/1329483739190136832

И перчема в началото Simple Smile

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 20:08 от mi_si

# 527
  • In the light side of the Moon!
Заласнаха се от смях...... Smile
май се включиха да се посмеят..

Алексче, помагай?

На Керем на перчема ли се смеят, та той си е за смях

# 528
  • София
Аз го изгледах цялото в Инстаграм. Не е дълго. И Ханде се появява за малко. Ето линк > https://www.instagram.com/p/CHyB1GLJkhT/?igshid=1v68yntjg58n0
Но май да - Керем се шегува с перчема си и вика Бедо, който им е hair stylist. Алекс, Али, помагайте. Grinning

# 529
  • Кърджали
Да, на прическата се смеят. Вика гкосата ми прилича на Елвис. И сцени снимах така.
Не им е скучно

# 530
Добър вечер, момичета!🥰

Вие сте като неуморни пчелички, от обяд не съм влизала в темата и има 4 нови страници.

Честити нови аватари, прекрасни са!😍

Постоянно гледам снимки, гифчета, видеа и любими сцени, вече да идва събота.
Много се надявам да не свърши серията с влизането с гръм и трясък на Кокошката, поне да видим какво ще каже Еда.
Да не би Еда и Серкан да имат истински годеж, че снимат пак в този хотел и всички са официално облечени (много ми се иска да е така, но май ще си останат само мечти). Ставам все по-привързана и захласната по сериала с всяка снимка, лайв и епизод.
Дано рейтинга в събота е такъв какъвто беше лятото и да гледаме сериала до края на сезона (май-юни) и да се завърнат есента с 2-ри сезон!

Лека вечер!❤

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 20:26 от Defne.4

# 531
Ама пръстен с китка няма на ръката на Еда 😮
Следователно - след като е разбрала какво е скрил Серкан и причината за раздялата им, тя е свалила пръстена, но любопитно какво ли снимат, че всички да са там? Може би събитие на г-жа Идил и понеже Айфер украсяват с техните китчици... И те са поканени, а и "🤬🐔" е там, пък Еда ми се вижда семпло облечена. Те сега какво направиха - скриха й колената, но май пъпа искат да й показват 😒
За ей това Мм говорех преди 100хил страници 😂 такива котенца са.
https://www.instagram.com/reel/CHu3rKqpRnA/?igshid=pf89tgvz0u8b
А някой път, да не казвам винаги, ми се иска да са инстински такива снимки 😂

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 20:49 от Nalbantova

# 532
https://www.instagram.com/p/CHpoC5nph8k/?igshid=cpmt2rc3qn98
Хайде скоро да ги видим пак така😍

# 533
Керем е 4-ти в месечната класация на SOMERA

Ама тези в Турция имат нужда от профилактика на очите си, как може тоз ми ти Енгин да е преди нашето прекрасно момче🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️Значи нито на външен вид, нито на погледи, нито на игра, нито на нищо не може да му стъпи на Керем😒
Е, не, не съм съгласна - Енгин си много на място, ама можеше Керем да е 2-3 места по-нагоре! Heart

# 534
Здравейте, прекрасни момичета, Flowers Hibiscus
наистина нямате настигане ако човек не влезе 2-3 часа в темата. А дори не сме имали епизод и ребус.
Благодаря за озета, превода и всички красоти, цитати и коментари, които сте сложили. Обичам това място и всички вас HeartHeartHeart. Обожавам да ви чета, без значение дали коментарите са кратки или по-дълги, не пропускам нито един. И аз усещам липсата ви, когато не се включва някое момиче. (s...v, Hug благодаря ти мила. Всичко е наред засега, просто работата се е понатрупала). Flowers Four Leaf Clover Надявам се всички да сте здрави Flowers Four Leaf Clover. На мен това място винаги ми действа много позитивно. Официално е моето място за смехотерапия. В тази връзка Налбантова, а и всички други момичета, моля не си прехапвайте езиците/клавиатурите. Имате страхотно чувство за хумор, аз лично си падам от смях.
На всички с нови аватари - честити да са ви, прекрасни са.
За снимките от сета (последните) - за мен е твърде рано за истински годеж. Но допускам, че може да празнуват излизането на Айдан навън. TadaTadaTada Засега толкова от мен. Прегръщам ви всички

# 535
  • София
Аз идвам да оставя това тук:

Хаштаг Серкан Болат и баща му. Joy

Тъкмо започнах първи епизод на Неживите. Още не мога да определя харесва ли ми. Странен ми е. Но ще гледам 1-2 епизода и ще се разпиша с мнение. Simple Smile Керем обаче е турбо секси. Харесва ми!

# 536
Бамбини, успях само да ви чета през деня, но нямах възможност да се включа.
Толкова хубави неща сте споделили Hug

Ах, какви хубави аватарчета си имате, много още страници да изпишете за нашите красоти с тях, поне до към май месец Blush
Радвам се за високия рейтинг на ДЕК, стискам палци и нашият да е така добре, та даже повече Blush

От сега започвам да се ядосвам, че "нашата приятелка" ще отнеме възможността и правото на Серкан да разкаже на Еда за случилото се, не че тя би простира веднага чутото от Серкан, но щеше да бъде поднесено по-деликатно, обяснено правилно, а не едва ли не неговото семейство умишлено са причинили трагедията.
Ужасна "приятелка" имаме!

Серкан, както вече решихме нищо роботско не остана у него, сега ако го видим и с филия с лютеница в ръка Stuck Out Tongue Winking Eye, съвсем ще заприлича на нормален човек. Налбантова, моля те, не стискай зъби и се изпускай по-често, защото много се смеем на твоите шеги. "Турското око" много ме накефи.
Сузи, добре, че пусна видеото, бях забравила този момент, нещо нямам време за преговор, ако има изпит ще трябва да се явя със знанията които имам до момента, но вие ще помагате Kissing Heart, ама и Мики е виновна Hug, "Уве", та" Уве", и за преговор време не остана, събота почти дойде. Ама на "Уве" ще имам отличен Stuck Out Tongue Winking Eye
Перчема на Серкан, идва ми да ида и да му го резна два пръста Scissors
Алекс, Али, прекрасни момичета, благодаря ви
Много обичам тези погледи

А тук е обожавам Еда

И една прегръдка за лека нощ

# 537
  • Кърджали
Така като ви гледам аватаритв, ще ме накарате и мен да си го сменя...
Бърборанке, кажи после как ти се струва това "Неживите". Не харесвам такъв жанр филми и книги (единствено Дракула зар-зор се натиснах да прочета навремето). Та сега вътрешно се самонавивам да си го пусна да го изгледам и него. Ама още се самонавивам

# 538
Така като ви гледам аватаритв, ще ме накарате и мен да си го сменя...
Бърборанке, кажи после как ти се струва това "Неживите". Не харесвам такъв жанр филми и книги (единствено Дракула зар-зор се натиснах да прочета навремето). Та сега вътрешно се самонавивам да си го пусна да го изгледам и него. Ама още се самонавивам

Лично аз съм го гледала и много ми хареса! И Керем и Елчин са много яки там!

# 539

Общи условия

Активация на акаунт