Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 48/

• 30 533
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Конкуренцията ни. Тези открих, не знам дали има други ...

От Неслихан
https://twitter.com/i/status/1328336518180724736
Неслихан, официално потвърждава, че ни местят в събота

# 91
На фрага не пише ли сряда?

# 92
Явно Фокс са решили да теглят ножа на Феникса , въпреки че е над 4 рейтинг, защото бутайки го в сряда го обричат Misc End
На нас ни е даден втори шанс , брей , колко са щедри , да бяха изчакали поне тази седмица да видят , те бързат бързат Misc Alarm Clock
Аз съм убедена , че в събота ще избием рибата с рейтинг,  но фактът, че трябва да чакам до събота ме убива Cold Sweat тази седмица  ще е много гадно , от другата вече ще сме по -добре , сега се получава голяма пауза , но пък ще наваксат със снимките Blush
Към момичетата, които са решили да почнат сериала отново - вие да не сте екстрасенси Joy тъкмо на време,  да го изгледате до събота Wink

# 93
  • София
Ами освен да пожелая успех на Феникса... според мен с това решение му подписват смъртната присъда и след епизод-два ще го приключат. Не мисля, че ще издържи на конкуренцията в сряда. Ама те така или иначе май говориха да го приключват. Бях чела някъде подобни статии. Според мен Фокс си готви някоя нова драма, която да пусне близкия месец в сряда и с нея да си вдигнат рейтинга. Пожелавам им успех в това начинание. Simple Smile На мен ми е важен нашият сериал. Със смесени чувства съм. Sad Радвам се, че ни двват шанс, но ми е криво, че си даваме деня. Освен това има ли сериал, преместен в друг ден, чийто рейтинг да се е вдигнал в следствие на това и да е продължил по-дълго от още месец-два? Защото миналата година точно Фокс премести “Навсякъде ти” от петък в събота, въпреки това рейтингът продължи да пада и го приключиха в края на ноември. Сега, тази есен, така стана и с “Любов на покрива” - преместиха го в събота, но пак не се вдигнаха рейтингите и приключи с 14 епизода. Не знам навремето “Любов под наем” и “Ранобудна птичка” как са били с рейтингите и дали са местени, ако някой помни - да каже. Просто те са пример за успешни драмеди / ромкоми, затова за тях питам. Wink

# 94
Здравейте, бързо се отбивам в новата тема.
Като попарена съм, такова светкавично решение не очаквах, ядосана съм, защото ако нямаме епизод тази сряда, то чакането се удължава, а толкова интересни неща ни чакаха. Ядът на страна ще се опитам да съм позитивна, слагам розовите очила и дано поне смяната на деня да е в наш плюс.

Доколкото си спомням Феникса трябваше да свършва скоро, дали има някакъв шанс да е просто за тази седмица тази промяна. Confused

# 95
"Любовта не разбира от думи" беше местен и изкара 2 серии още,  доколкото помня,  защото го следях него, но там и сценарият вече куцаше.
Ранобудната птичка не съм го гледала, но тук няколко пъти казаха момичетата, че е бил местен в друг ден и май е изкарал доста .
С този сценарий според мен си имаме голям шанс да сме най -гледания сериал в събота Hug
Предлагам в сряда лайф с Ханде и Керем с продължителност от ДВА ЧАСА , за да зарадват феновете Stuck Out Tongue Winking Eye Hug

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 16:20 от mikipoli

# 96
  • Плевен / София
Ами освен да пожелая успех на Феникса... според мен с това решение му подписват смъртната присъда и след епизод-два ще го приключат. Не мисля, че ще издържи на конкуренцията в сряда. Ама те така или иначе май говориха да го приключват. Бях чела някъде подобни статии. Според мен Фокс си готви някоя нова драма, която да пусне близкия месец в сряда и с нея да си вдигнат рейтинга. Пожелавам им успех в това начинание. Simple Smile На мен ми е важен нашият сериал. Със смесени чувства съм. Sad Радвам се, че ни двват шанс, но ми е криво, че си даваме деня. Освен това има ли сериал, преместен в друг ден, чийто рейтинг да се е вдигнал в следствие на това и да е продължил по-дълго от още месец-два? Защото миналата година точно Фокс премести “Навсякъде ти” от петък в събота, въпреки това рейтингът продължи да пада и го приключиха в края на ноември. Сега, тази есен, така стана и с “Любов на покрива” - преместиха го в събота, но пак не се вдигнаха рейтингите и приключи с 14 епизода. Не знам навремето “Любов под наем” и “Ранобудна птичка” как са били с рейтингите и дали са местени, ако някой помни - да каже. Просто те са пример за успешни драмеди / ромкоми, затова за тях питам. Wink
Точно сериал на Алп и Алина преместиха и си изкара цял сезон,Сърцебиене също, а и РП също я преместиха, ако не се лъжа....

# 97
Какво разбрах оттук -оттам:
Сутринта е излязъл рейтингът на сериалите, които се излъчват в Турция от 30 - ние сме на 25 място. Взето е "светкавично" решение да ни сменят деня, и то добре, че имаме сключени предварителни договори за продажба в чужбина с фиксирани епизоди. Иначе щяха да ни теглят чертата.
В сряда се очаква нов сериал ("от моята лява  страна" - или нещо от сорта) от конкурентна телевизия, с много добри показатели  от някакво проучване от към рекламодатели и спонсори.

# 98
  • Кърджали
Само се надявам тази промяна да е за добро. Все си мисля че с тази конкуренция в сряда нямахме много шанс, в събота изглежда по-обещаващи. Едва ли ще се отрази на рейтинга още тази седмица, но се надявам другата вече да е по-розово положението и да се радваме на нашите чудеса много дълго време.
Друг въпрос е сега как ще изчакам до събота, ама с много гледане на клипчета, серии и писане тук ще мине времето.
Да бъдем оптимисти викам аз

# 99
Misi този сериал sol yanim е на стар тв и все още няма дата и ден на излъчване , тези пък как знаят,  че ще е сряда Joy дано да не го пуснат в сряда , че му се точех да го гледам пък в сряда за мен никой няма шанс Joy

# 100
Misi този сериал sol yanim е на стар тв и все още няма дата и ден на излъчване , тези пък как знаят,  че ще е сряда Joy дано да не го пуснат в сряда , че му се точех да го гледам пък в сряда за мен никой няма шанс Joy
mikipoli това са пуснали арабите. Не знам откъде вземат информация, но тяхната винаги е достоверна и първи я съобщават. Явно имат "шпиони" Sunglasses
Важното е ние да сме в играта Stuck Out Tongue Winking Eye

# 101
Не знам за Sol yanim, но в събота канал Д пускат нов сериал, май е драма Bir Annenin gunahi. Дано нашите да се класират добре, че иначе ще изсъхнем бързо. А ние се гласихме за 50 - 60 епизода
Аз едва издържам до сряда, сега има да я мисля таз кокошка до събота. УжасТ. Май и аз ще започна от начало да минава време

# 102
Предлагам в сряда лайф с Ханде и Керем с продължителност от ДВА ЧАСА , за да зарадват феновете Stuck Out Tongue Winking Eye Hug
Ето това си е предложение🤭Ама 1 час да са Керем и Ханде и 1 час да са Еда и Серкан😍Как мислите🤭

# 103
За настроение Gift Heart

Я се усмихнете, какво е това минорно настроение, все едно ни спират .... ФОКС ни обича, подарява ни събота (аз така го разбирам), "Какъвто и да ви е рейтингът - Събота е ваша" Stuck Out Tongue Winking Eye
Май Керем беше казал скоро - сериалът ще продължи до април - май

# 104
Да, имало инфо от феновете на Керем , които всеки ден били на сета и той ги познавал. Та те го питали и той казал, че ще продължи до края на сезона, което е април/май. Но това разбира се за мен са само слухове , пък и виждате че не зависи нито от актьорите, нито от продуцента колко време ще продължи...
Аз съм си в добро настроение,  очаквам лайф в сряда. Помните ли лятото като нямаше 1 седмица  епизод и ни бяха пуснали лайф Heart Eyes и сега ще е така , сигурна съм , утре феновете ще направят един тренд в туитър Joy

Общи условия

Активация на акаунт