Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 48/

• 31 105
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
Нямам търпение за събота. Ентусиазирах се, толкова са забавни и свежи. И освен това ми стана много любопитно какъв ще е финалът. Може би ще е тъжен, но досега Серкан и Еда май винаги са заедно във финалната сцена на даден епизод. А в този сякаш всеки е в дома си... Освен, ако Серкан не отиде в дома на Еда? И финалната сцена да е изненада?

# 256
  • София
Благодаря ти за превода, Алекс! Kissing Heart

Тази Ханде е толкова красива наистина. Чок, ама чок гюзел сърна. Heart Eyes А Керем бей е възхитителен - толкова харизматичен и обаятелен мъж. Heart Честно казано, мисля, че хич не е фен на героя си, Ханде май повече харесва Серкан. Joy

# 257
  • Кърджали
Бърборанке, в един от миналите лайфове Керем беше казал за героя си "Добър човек е, ама дали някой би живял с него цял един живот не знам"... Според Ханде Керем и Серкан си приличали само по хипохондрията си, страхът от болести. Иначе по темперамент - почти не
Докато според Керем, Ханде и Еда много си приличали.

# 258
Когато нашият си е себе си - перчемът е "килнат" на една страна.

Докато е в образа на Серкан - си е в традиционната позиция Simple Smile

И кой пак е № 1

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 19:25 от mi_si

# 259
  • Пришълец
Колко са готини Heart Eyes

Иначе перчема по-добре ми изглежда в кадри от сериала, сърнето е непроменено.

...
Честно казано, мисля, че хич не е фен на героя си, Ханде май повече харесва Серкан. Joy
Ханде харесва Серкан, Керем харесва Ханде и всичко е точнУ Satisfied

# 260
mi_si Не, шушке, когато се снима с предна камера се обръща огледално образът.

Алекс Благодаря за превода 🍫🥃
Керем докато говори за ревнуването и нещо обяснява за на Ханде Баджака ама сигурно казва, че са хубави 😂
Аз също мисля, че Ханде се доближава до Еда. Макар, че Ханде като човек ми се вижда някак по-отдръпната от към светски изяви, все едно има някаква броня, една меланхолия се носи от нея. Докато Керем е някакъв деен, все се закача, нещо прави, а тя.. Типипна Сърна - стои със своята грация и галантност и гледа с тези хипнотизиращо големи очи.

# 261
Страхотен лайф, така красиви и обаятелни и аз като кукличка се ентусиазирах, чакам с нетърпение нашата събота вечер.
Част от песента на Лили Иванова
           "Събота вечер"
Събота, събота вечер
толкова чакам те аз.
С ритъма жив и сърдечен,
ти ме отнасяш далече
във най-щастливия час

Алекс, прекрасна Алекс Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover Flowers Cherry Blossom

Кате, много ми хареса този цитат, много точен и верен Blush
По повод отношенията: родители - деца.
Скрит текст:
Цитат
Твоите деца не са твои деца.
Те са рожба на зова на живота към самия себе си.
Те идват на света чрез тебе, но не от тебе.
И въпреки че са при теб, те не ти принадлежат.
Ти можеш да им предложиш любовта си,
но не и мислите си, защото те имат свои собствени.
Ти можеш да дадеш подслон на телата им,
но не и на душата им.
Защото тя обитава къщата на утрешния ден,
която не можеш да посетиш дори в мечтите си.
Ти можеш да се опиташ да бъдеш като тях,
но не се опитвай да ги направиш като себе си.
Защото живота не се връща назад
и не е спрял при вчерашния ден.

Халил Джубран

# 262
В лайфа на въпроса ,,Ханде, завиждаш ли на/ревнуваш ли Керем?" и Серкан като си помисли, че въпросът е обратното, каза ,,Де да бях красив като Ханде или пък де да имах крака като нейните" Joy Там умрях от смях, защото бяхме обсъждали, че винаги избират на Ханде такива тоалети, че да ѝ се виждат хубавите крака. И после Ханде го поправи, че въпроса е дали тя го ревнува/завижда. Иначе аз съм на 41 епизод от 54 на ,,В очакване на слънцето" и после почвам ,,Въпрос на чест" Grinning

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 19:55 от ali.yor

# 263
Това с перчема на Керем е от предната камера, дава го огледално Simple Smile

# 264
  • Кърджали
Nalbantova,, въпроса беше 'Ханде за виждаш ли на/ ревнуваш ли (думата на турски е една и съща) Керем? ""Какво да ми завижда Ханде на мен, то да съм красив поне като нея, да имам нейните крака, та да има какво ревнува. Ханде, ти мен ревнуваш ли ме?... Това се обясняваш Керем...

# 265
mi_si Не, шушке, когато се снима с предна камера се обръща огледално образът.

Алекс Благодаря за превода 🍫🥃
Керем докато говори за ревнуването и нещо обяснява за на Ханде Баджака ама сигурно казва, че са хубави 😂
Аз също мисля, че Ханде се доближава до Еда. Макар, че Ханде като човек ми се вижда някак по-отдръпната от към светски изяви, все едно има някаква броня, една меланхолия се носи от нея. Докато Керем е някакъв деен, все се закача, нещо прави, а тя.. Типипна Сърна - стои със своята грация и галантност и гледа с тези хипнотизиращо големи очи.

Притесних се ...  викам, не е добре работата ...Stuck Out Tongue Winking Eye , а тя грешката в мен .. Simple Smile Ама кой да се сети ... като го видя тоя човек всякаква логика ми изчезва Heart Eyes

В Туитър са пуснали клипче с актьорите от сериала
https://twitter.com/i/status/1328754169889452032

# 266
Актьороте за сериала
.https://vk.com/video-126686270_456241821 .

# 267
Момичета , искате ли да направим някакъв колаж или клипче за РД на Ханде ? Примерно просто няколко нейни снимки, българското знаме и надпис ЧРД Thinking само не знам как ще го разпространим да стигне до нея Grinning

# 268
  • Кърджали
Ако се качи в имстанграм и се тагне?  Веднъж каза че се опитва да чете, но няма време да отговаря. То и това темпо на работа оставаше и да седи да отговаря на всеки пост

Трябва да хвана и да подред малко вкъщи, а аз седя и гледам вас... Ще ви блокирам, честна дума 😂😂😂😂

# 269
  • Плевен / София
Момичета , искате ли да направим някакъв колаж или клипче за РД на Ханде ? Примерно просто няколко нейни снимки, българското знаме и надпис ЧРД Thinking само не знам как ще го разпространим да стигне до нея Grinning
Някой, който я следва би могъл да го качи нали?

Общи условия

Активация на акаунт