Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 48/

• 30 993
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, найг накрая седнах да напиша преведените въпроси?(не бях забравила, просто се разсеях много) Ще ги кача тук, ако искате, да седят на разположение. Може някое от момичетата разбиращи езика да хвърлят поглед, дали съм ги превела както трябва (оказа че от български на турски писмено ми е много по-трудно, явно защото сама съм го учила, и ме затруднява леко граматиката)
Два от въпросите не съм ги превела още, ще ги допълня после като ги донаглася. Ако съм пропуснала някой въпрос кажете, напълно възможно е да съм пропуснала. Уж си ги записва, ама познавайки се...

Скрит текст:
Детска мечта ли ви беше да бъдете актьор / актриса?
Oyuncu olmak sizin çocuk hayali mıydı?
Има ли роля, която бихте искали да изиграете?
Oynamak istediğiniz bir rolü var mı?
Любим романтичен филм/сериал
En sevdiğiniz romantik film ya da romantik dizi?
Има ли рол, която е преобърнала кариерата ви?
Kariyerinizi donup noktası olan bir rol var mı?
Ако бхте продуцент, коя книга бихте искали да превърнете във филм?
Siz yapımcı olsaydınız, hangi kıtaptan film yapmak istersiniz?
Любим актьор /актриса?
En sevdiğiniz oyuncu kim?
Любим филм?
En sevdiğiniz film hangisi?
С кой световно известен актьор/актркаа бихте искали д снимате?
Hangi dünyaca ünlü oyuncu ile film çekmek istiyorursumuz?
Какво означава за вас "оглупял от любов?"
Sizin için "deli gibi aşık olmak" nedir?
Искрена ли обичта на Айдан към Еда? Aydan'ın Eda'ya karşı olan sevgisi içten mi?
Сега Айдан кого обича повече - Еда или Селин?
Şimdi Aydan kimi daha çok seviyor - Eda mı, Selin mi?
Защо Серкан не харесва Ефе? Само от ревност ли?
Serkan neden Efe'den hoşlanmıyor, sebep sadece kıskançlık mı?
Какъв е този Мардински чай? И ние бихме искали да го опитаме?
Bu Mardin Çayı nedir, bize demek istiyoruz?
Има ли общи черти между Керем и Серкан? Има ли общо между Еда И Ханде?
Kerem Bürsin ve Serkan Bolat arasında ortak noktaları var mı?
Hande Erçel ve Eda Yıldız arasında ortak noktaları var mı?
Любимо ястие?
En sevdiğiniz yemek?
Незабравим спомен от детството. Çocukluğunuzdan unututamıdığınız bir hatıra var mı?
Серкан не разбира ли, че и Еда и Селин са влюбени в него? Защо се съгласи Селин да остане при него и така обърква и двете?

Кои черти от характерите на Серкан и Еда да причина за неразбирателствата между тях?

Привет,
Алекс аз бях предложила два въпроса не ги виждам "изгубили са се в превода" Flowers Hibiscus
Имате ли любим автор и книга?; Има ли роля, която никога не бихте изиграли и защо?

Във връзка с поздрава за рождения ден на Ханде, остана висящ. На мен ми харесва идеята за колаж, въпросът е как ще стигне до нея. (Между другото когато Джан Яман имаше рожден ден, показваха някаква книга, която беше получил от ромънските фенове).
Аз си мисля за да бъдем сигурни, че ще си получи подаръка да организираме посещение на сета от нашата бг мама група, ще ги прегърнем и двамата разбира се с маски и шлемове и с голямата ни любов към тях.  Ах мечтии..

# 436
https://www.instagram.com/tv/CHu4-gupNAO/?igshid=vptg8rqkwubw
Една от любимите ми сцени😍 РоБо спасява света на Феята си❤❤❤❤❤
Много се надявам в събота на висок рейтинг, независимо по какви причини...
mi_si мен ако питаш те все са закъсняли... защото искам всеки ден да има по нещо ново🤦‍♀️Нищо, че ми е ясно, че това няма как да стане🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

# 437
  • София
mi_si, абсолютно съм ЗА за тази колаборация между феновете на двата сериала. И Ханде, и Демет са много харесвани, млади и талантливи актриси. А Ибо и Керем са участвали в общ проект. Така че без значение дали следиш и двата сериала, или само единия, не виждам лошо да подкрепиш другия. Феър плей е това, особено в тази ожесточена конкуренция, в която рейтингът е определящ. Дано и ДЕК продължи дълго, за да разкаже историята си и приключи със смислен финал. Същото си пожелавам и за нашето филмче. Искам да мине събота и рейтингите ни да са повече от задоволителни, за да си отдъхна. Hug

# 438
До миналата седмица, графикът беше  - до събота - неделя - имахме 2 фрага и ребус, в понеделник снимки и озет и в сряда (в деня на излъчването - ребуса на Айше). Сега сме четвъртък на обяд  и ...... НИЩО
Днес явно ще сме на благодарности само Simple Smile
Феновете на Демет тагват нашият сериал с това клипче:
https://twitter.com/i/status/1329347474671214592

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 11:09 от mi_si

# 439
Добър деен!
Вижте на какво попаднах преди малко. Имаме 15 милиона гледания на първи епизод. Вчера е имало кампания в Туитър от почитателите да изгледат отново първи епизод и всички са във възторг от резултата.

Точно исках да видя какво се случва с рейтинзите и бях доста изненадана за ДЕК, епизодът не ми се струваше да е нещо интригуващо, за да се гледа, нооо явно липсата на нашия сериал се е отразило.

Относно Ефе/Али, аз не малко пъти споменавах, че след Керем той ми е втори по слабост, че героя му правеше глупости няма как да го оправдая, но ми е гадно. Доста допринасяше за ревнив Серкан и това ми харесваше, ноо наистина вече се изчерпаха идеите, за да го държат още, с миналия епизод си хвърли вече бялата ръкавица. Успех му желая с предстоящите проекти Flowers Four Leaf Clover

Иии последно нещо забавно от мен за готино настроение днес.
Превод: Серкан Болат... кажи вече истината на Еда!!!

Страхотни са тези фенове с всичките забавни клипчето и снимки.
Слънчев ден на всички! Simple SmileFlowers Hibiscus

# 440
  • Кърджали
teseto, веднага допълвам. Извинявай, не съм ги пропуснала нарочно. Просто два дена ми се мотаят по листове наоколо написани и... Добре че каза...ще ги добавя.
Thebursin, и на мен това ми е едн от любимите сцени. Правеше се на инат Роботчо, ама накрая не му даде сърце да я гледа тъжна.
В преговора си стигнах до момента, в който Алптекин разби света на Серкан. Толкова пъти я гледах тази сцена след излъчването на серията ьще мислих че сега няма д ме докосне так, че ще я изгледам спокойно. Къде ти...чак излезнах от YouTube, дадох си почивка. А се почувствах отново ткаь все едно някой на мен ми е казал толкова жестока новина (то и да ми бха казали на мен, нямаше да се чувстваю така зле, защото в такива моменти изключвам и сякаш нищо не чувствам)

Нямам търпение да се събудят от зимния си сън продуцентите. Ребус, озет нещо да пуснат..

Отивам да си доразбивам сърцето. И без това щерката учи в хола, гледам да не ѝ се пречка и съм се затворила с филмов програма в другата стая

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 11:36 от Aлекcандрa

# 441
В преговора си стигнах до момента, в който Алптекин разби света на Серкан. Толкова пъти я гледах тази сцена след излъчването на серията oще мислих че сега няма дa ме докосне такa, че ще я изгледам спокойно.

Да, Серкан беше разбит, и аз ще я изгледам пак - да преговоря и да ми е прясна, прясна за събота, за да сравня реакцията на Серкан с тази на Еда, когато Селин пусне бомбата в събота.
Реакциите на всички ще са интересни. Досега видяхме тези на Алптекин, Айдан, Серкан и Енгин... предстои да видим и на останалите Hug

# 442
Ровя се из туитър и забелязах , че там Керем бие Ханде по последователи,  а в инстаграм тя има 3 пъти повече от него , странна работа Thinking Мисля, че в САЩ и Латинска Америка туитър е много по-разпространен от инстаграм и от там идва разликата Simple Smile

Хайде да пускат озета вече,  че не се издържа Joy

# 443
Здравейте момичета! Поправих някои въпросчета Simple Smile Има един, за който не съм сигурна и му сложих звездичка.

Скрит текст:
Детска мечта ли ви беше да бъдете актьор / актриса?
Oyuncu olmak sizin çocuk hayali mıydı?
Има ли роля, която бихте искали да изиграете?
Oynamak istediğiniz bir rol var mı?
Любим романтичен филм/сериал
En sevdiğiniz romantik film ya da romantik dizi?
Има ли рол, която е преобърнала кариерата ви?
Kariyerinizi donup noktası olan bir rol var mı?
Ако бхте продуцент, коя книга бихте искали да превърнете във филм?
Siz yapımcı olsaydınız, hangi kıtaptan film yapmak isterdiniz?
Любим актьор /актриса?
En sevdiğiniz oyuncu kim?
Любим филм?
En sevdiğiniz film hangisi?
Любима книга и автор?
En sevdiğiniz kitap ve yazar?
Има ли рля, която не бихте искали д изиграе те и зшо?
Asla oynayamam dediğiniz rol var mı ve neden?
С кой световно известен актьор/актркаа бихте искали д снимате?
Hangi dünyaca ünlü oyuncu ile film çekmek istiyorursunuz?
Какво означава за вас "оглупял от любов?"
Sizin için "deli gibi aşık olmak" nedir?
Искрена ли обичта на Айдан към Еда? Aydan'ın Eda'ya karşı olan sevgisi içten mi?
Сега Айдан кого обича повече - Еда или Селин?
Şimdi Aydan kimi daha çok seviyor - Eda mı, Selin mi?
Защо Серкан не харесва Ефе? Само от ревност ли?
Serkan neden Efe'den hoşlanmıyor, sebep sadece kıskançlık mı?
Какъв е този Мардински чай? И ние бихме искали да го опитаме?
Bu Mardin Çayı nedir, biz de denemek istiyoruz?
Има ли общи черти между Керем и Серкан? Има ли общо между Еда И Ханде?
Kerem Bürsin ve Serkan Bolat arasında ortak noktalarvar mı?
Hande Erçel ve Eda Yıldız arasında ortak noktalar var mı?
Любимо ястие?
En sevdiğiniz yemek?
Незабравим спомен от детството. Çocukluğunuzdan unutmadığınız bir hatıra var mı?
*Серкан не разбира ли, че и Еда и Селин са влюбени в него? Защо се съгласи Селин да остане при него и така обърква и двете?
Serkan, Eda ve Selin'in onda aşık olduğunu anlamıyor mu? Ve Selin'in onunla kalmasını ve ikisinin de kafasını karıştırmasını neden izin verdi?
Кои черти от характерите на Серкан и Еда да причина за неразбирателствата между тях?
Serkan ve Eda karakterlerinin hangi özellikleri aralarındaki yanlış anlaşılmalara sebep oluyor?

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 18:13 от ali.yor

# 444
Най-накрая нещо ново Wink

А това е от фенове, явно и другаде има карантина Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

# 445
  • Кърджали
Благодаря, Ali.yor... ❤️  Очаквах даже да имам повече грешки 😂😂😂
Мислех първо да ти пиша, да ги погледнеш, ама едни че ми беше неудобно да те притеснявам, хем ако сега не се сетя да ги сложа тук, ще стане догодина... Още веднъж, благодаря.

# 446
Ето го и озета, но е снимка и не става с преводач Simple Smile

Разчитаме на Алекс и Али за помощ Simple Smile

# 447
Последният разговор на Еда и Серкан приключи, когато Еда каза на Серкан, че сега ще се среща и с други хора.  Серкан се чувства наранен, че Еда може да го забрави толкова бързо и от една страна се чувства обречен да плати за грешката, която баща му е направил .  Той смята, че Еда ще се изплъзне от ръцете му завинаги.  Цветята, които идват за Еда от мистериозен мъж, само сипват сол в раната на Серкан.  Серкан се опитва да разкаже на Еда за случилият си преди години инцидент, причинил смъртта на родителите ѝ.  Това, което Серкан иска да каже на Еда, е достатъчно трудно и също така е важно как го е научил.  Серкан иска да създаде среда, в която да могат да останат насаме и да говорят дълго, и където никой няма да ги безпокои. На сутринта след нощта, която прекарват заедно, ужасна изненада очаква Еда- пристигането на Селин в дома на Серкан.  Какво ще реши Еда, след като научи истината?  Ще превъзмогне ли любовта всичко?

Александра, няма за какво, като за научила езика сама е супер! Heart

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 13:29 от ali.yor

# 448
  • Кърджали
Да ни е честито. Еда ще разбере всичко.

При последната си кавга, Еда казва на Серкан че вече ще се среща и с други  хора (мъже). Серкан от една страна е наранен от готовността на Еда да го забрави толкова бързо, от друга - се чувства отговорен  да "плати"за грешката на баща му в миналото.
Започва да си мисли, че завинаги губи Еда. З капак Еда получава цветя от мистериозен мъж.
Решава че е време и тръгва след Еда, за да ѝ разкаже за тов кой стои за инцидента от преди години, за загубата на родителите ѝ.
Това, което ще разкаже и без това е достатъчно тежко, важно е как го е научил. Серкан иска да останат насаме, никой и нищо да не ги притеснява. Прекарват една вечер заедно и на сутринта, идването на Селин в дома на Серкан носи лоша изненада за Еда. Какво ще реши Еда след като научи истината? Любовта ще надвие ли всичко лошо?

Писали сме заедно ❤️

# 449
  • Монтана
Дами, благодаря Ви от сърце и на двете!

Общи условия

Активация на акаунт