Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 48/

• 31 018
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
  • Кърджали
Мъри по фрага и физиономия та на Еда след думите на Селин хич не изглеждаше кат да е разбрала вече. По-вероятно Серкан тъкмо ще започне да разказва и онази ще нахлуе.
А че после ще хвърчи перушина, ще хвърчи. Дали Серкан най-накрая ще ѝ отреже крилата, дали някой друг... Но е време вече.. Какво още трябва да се случи, за да разбере че няма място в живота му - той ѝ каза че не я обича, тя си призна че той не я обича, той ѝ каза че е влюбен в Еда, последното дори и да са разделени целия офис го вижда...

За писмото - 👍

# 481
  • Плевен / София
Гледайки отново сериите си мисля...11 серии чакахме Серкан да каже "влюбен съм" в края на серията....12,13 серия влюбени и щастливи...на края на 14 серия раздяла.....Следвайки периодичността на случващото се, 4 серии са разделени...не ни стигат още 7 за нова щастлива развръзка....Дали ще видим хубав финал на това признание на Серкан....

# 482
Ето го писмото на бразилките, но е на португалски Simple Smile

Намерих го и на английски

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 15:42 от mi_si

# 483
И според мен е рано за щастлива развръзка.
След шока от наученото Еда ще се държи настрана от Серкан поне два епизода, то е до 21-22 епизод.
На Еда ще и трябва време да осмисли ситуацията, приеме фактите, на прецени кой крив кой прав и дали любовта е смисълът на живота...
После ще стане нещо със Серкан или холдинга, което да разреши терзанията им и да ги събере.

# 484
  • Кърджали
С малко инат на турски мога да го разчета от сторито на Керем. То не малко, бая инат ще ми трябва, ама да речем че си нямам работа, а инат имам много

# 485
  • София
Съгласна съм за писмо + мускалчета с розово масло. Или само за писмо. Бройте ме в огранизацията. Ще помагам с каквото мога. Simple Smile

Относно развоя на събитията. Не знам... Не искам да гадая. Зависими сме много от рейтинг и брой епизоди. Ако сме със задоволителен рейтинг и решат да имаме над 25 епизода, очаквам да се случат едни неща. Ако финалът е близо - други. Мисля, че след тази велика съботна вечер ще ни се поизяснят нещата. След като видим накъде отива сценарият и какъв ще е рейтингът ни в първата събота от промяната на деня. Simple Smile

# 486
От гугъл се преведе така:
"Sevgili Hande ve Kerem
Надяваме се, че това съобщение и сладкиши ще стигнат до вас.  Моля, приемете тези два подаръка като начин да ви благодарим за всички усилия, които полагате в поредицата, и за забавните моменти, които ни давате всяка седмица!  Както можете да видите, тези сладкиши, които изпратихме, бяха специално създадени, за да представят „Момичето на цветята“ и „Роботът Серкан“, двамата души, които ги направиха, са бразилци като нас и също се влюбиха в SÇK.  Тези два символа станаха толкова значими за нас през последните няколко месеца, че е невъзможно да не ги видим и да си спомним красивата история на поредицата!  Това не би било възможно без вас двамата.  Затова ви поздравяваме за невероятната работа, която всеки от вас върши.  Вие сте причината за целия този успех.  Е, преди да ви изпратим кутия сладкиши и въпреки че смятаме, че те все още могат да изглеждат малко необичайни, те са в традиционния бразилски стил и са известни като „Brigadeiros“.  Решихме специално за тези сладкиши, защото сме бразилци и от месеци ви следим от нашата страна.  Гледаме епизоди на живо, без да разбираме нито една дума (правим го всяка сряда сега събота, делнични дни и работно време хаха), създайте приятели от цял ​​свят, изчакайте Ние тръгваме на забавно и абсолютно лудо пътешествие, като събуждане  в 4 ч. сутринта (бразилско време), за да познавате публиката.  Виждайки как двамата си взаимодействате с феновете си, научихте повече за това кои са Ханде и Керем и как ви възхищават .. Това е едно от трейлърите с емоции да се побърквате, обсъждайки теориите ...  Не сме сигурни дали знаете въздействието на SÇK в Бразилия, но можем да гарантираме, че то е огромно и невероятно.  Хиляди фенове са ежедневно в Twitter, Instagram и т.н.  Всички, които говорят за сериала в социалните медии и всички, подкрепящи вашия успех.  И накрая, пожелаваме на Ханде честит рожден ден!  Надяваме се да имате прекрасен ден и да празнувате с тези, които обичате.  Вие сте прекрасен човек и колкото по-добре ви познаваме, толкова повече се влюбваме във вас.  Трябва да знаете, че светлината му грее толкова много, че е достигнала Бразилия, на хиляди километри от вашата страна и осветява много животи като нашия.  Пожелаваме ви всичко най-добро за новата година и не само.  Вие заслужавате всички добри неща на света.  Надяваме се, че имате прекрасен ден и че животът ви е осигурил вкус на Бразилия, точно както ни давате парче Турция
Много любов към двамата.

Ето го писмото на бразилките, но е на португалски Simple Smile

Намерих го и на английски

# 487
Мъри по фрага и физиономия та на Еда след думите на Селин хич не изглеждаше кат да е разбрала вече. По-вероятно Серкан тъкмо ще започне да разказва и онази ще нахлуе.
А че после ще хвърчи перушина, ще хвърчи. Дали Серкан най-накрая ще ѝ отреже крилата, дали някой друг... Но е време вече.. Какво още трябва да се случи, за да разбере че няма място в живота му - той ѝ каза че не я обича, тя си призна че той не я обича, той ѝ каза че е влюбен в Еда, последното дори и да са разделени целия офис го вижда...

За писмото - 👍
Според мен най-редно е Серкан да направи супа от Кокошка, за да разбере тази най-накрая, че света не се върти около нея и че всъщност не е никакъв приятел на Серкан, а напротив, само му създава неприятности в живота и по-скоро му е като враг....
Пък след това Феята може да я доразпердушини таз кокошка

# 488
Ханде е на първо място според SOMERA  Gift Heart

# 489

Оххх че са сладки😍  Пу пу пу, да не са им уроки и да не ги стигат лоши кокошки.. исках да кажа очи😋

# 490

Оххх че са сладки😍  Пу пу пу, да не са им уроки и да не ги стигат лоши кокошки.. исках да кажа очи😋

Семейство Бюрсин Sparkling Heart ..... ОПС ... Болат Wink Gift Heart

# 491
  • София
Тази прекрасна снимка си проси да е профилна снимка. Даже се чудя дали да не си я открадна. От доста време ми се иска да си сменя аватарчето с тези двамата, но не мога да си избера снимка. Grinning

# 492

Оххх че са сладки😍  Пу пу пу, да не са им уроки и да не ги стигат лоши кокошки.. исках да кажа очи😋

Семейство Бюрсин Sparkling Heart ..... ОПС ... Болат Wink Gift Heart
Хихихи, Бюрсин ми харесва повече😋🤭
Бърборанка, направо си е за профилна😍😍😍Чок харика са

# 493
Снимат в този хотеш

# 494
  • In the light side of the Moon!
Здравейте прекрасни, Kissing Face

дойде и озета, благодаря на Алекс и Али за превода, сега да ни пуснат и едно фрагче и ще стане супер! Събота е близо, още мъничко ни остана.
Не ми се иска сцената със Селин да е финала на епизода. Иска ми се да е някъде по средата, за да има поне мъничко развитие, не да си ядем ноктите до следващата събота.. Smiley

Относно подаръци, според мен само писмо е достатъчно. Керем и Ханде на няколко пъти вече отправят апел към феновете да не си харчат паричките за тях да им пращат шоколади и цветя, а да зарадват или помогнат на близък, който има нужда в момента.
Пък и от личен опит знам, че такива подаръци не винаги се приемат с вълнението и ентусиазма с който са подготвени. Smile
Мисля си, че Ханде ще я зарадва и би отразила всеки включил се в кампанията й, която организира за подпомагане на деца болни от рак!

Имаме толкова красиво пишещи момичета в темата, които могат да сътворят и напишат нещо чувствено и силно докосващо, затова си мисля, че писмо включващо и поздрав за РД на Ханде е достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт