Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 48/

• 30 552
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, момичета,
С този трети фрагман, приличащ повече на промотиране на сериала, нов ден, без резюме на стария епизод на мен ми прилича, като да стартира нов сериал Thinking
Дано успеят да грабнат аудиторията в Турция.

# 646
Ясно, че ни връщат услугата Деметките, ама нейсе, важното е колкото се може повече време да гледаме ЕдСер🥰

# 647
И защо пускат едни и същи снимки, а не пуснат например ребуса?
Ново:

Началото Simple Smile

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 18:21 от mi_si

# 648
И аз това се чудя, мина повече от седмица, а ребус тия хора не пуснаха...

# 649
https://www.instagram.com/p/CHumEPxJj2p/?igshid=1bqbqtbax3f1

Да си припомним още един любим момент Heart Eyes
Керем с очилата на Бърборанка Wink Joy

П.п. косата му е перфектна тук Stuck Out Tongue Winking Eye

# 650
  • In the light side of the Moon!
Shimi,  то си е нов сериал за ден събота Smirk
Аз очаквам и други промени да са направили, например входящата част на епизодите дет се изписват имената на артистите си мисля, че може да е подновена.....

Падам от смях....
тук може да видите  MfYapim & Fox & SÇK феновете Laughing

https://twitter.com/Hailz12343/status/1329790413637607424

Mисля, че линковете в туитър и инстаграм могат да се отварят и без личне профил, освен ако не са от затворени профили. Така, че пробвайте Simple Smile

# 651
Вече влязохме в трендовете Wink

# 652
Здравейте, мили момичета, Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose

Какво направихте вие! Не мога да ви настигна и да се нагледам на аватарчетата! Всички сте пременени! Честито и да си ги носите със здраве!

Заразих се и аз! Избрах си снимка от първото им общо селфи. Дано да ни радват с още много такива! 

Мисля, че утре ще почнат без повторение заради новия сериал, за да могат да не изпуснат част от зрителите, които ще започнат да гледат новия и могат да не превключат един час по-късно.

Ще стискаме палци да имат много зрители и висок рейтинг! Ужасно много ми липсват.

Прочетох "Мадоната с коженото палто" на Сабахатин Али, но не съм във възторг. Много мъка, много тъга. Мрачна, главните герои по-скоро неудачници, любовната история много кратка и тъжна. Развали ми настроението отвсякъде. Има някои хубави попадения по отношение на модернистичното изкуство, но като цяло тона е много минорен. Ако я бях прочела, когато бях ученичка, сигурно щеше много да ме впечатли. Днес, обаче, попада в класацията на книгите, които депресират и навяват тъга.

Много ми харесаха стиховете на Лиляна Стефанова постнати от Katya_I! Кате, Лиляна Стефанова е сред най-любимите ми писателки. Освен стиховете ѝ, обичам пътеписите ѝ: "Япония без кимоно и ветрило" и "Вулканите на Мексико димят". Този неин стих ми е любим:

"Все желания,
горещи, главоломни.
А, какво ни трябва в този свят?
Само някой тръпно да те помни
и да носиш дъх от вишнев цвят."

# 653
  • Пришълец
Честити да са ви аватарчетата! И аз искам гифче , хихи.
Бътерфлай, само си избери от кой момент и готово Sunglasses

Меги, макар и да не го харесвам и никога да не го гледам, интрото предпочитам да си е същото, феновете на сериала са си го свикнали.

# 654
Хайде, и аз съм с пременен аватар, да не се цепя от колектива! ❤ А и тази красавица.. как няма!

# 655
  • Кърджали

Маргарита, можеш ли да правиш гифтчета? Че аз искам едно от Този град...

# 656
Ето това е песничката, която днес цял слушам и ми се искаше да ви споделя и да ви поздравя.

Текстът е много хубав, опитах да го преведа възможно най-правилно
Скрит текст:
Искам да ти изпея една песен , заради която да се влюбиш в мен.
Тя да ти каже какво чувствам , кой съм и колко щастлива ще те направя.
Тя да бъде милувките, които искам да ти дам.
Тя да бъде думите , които не се осмелявам да ти кажа. Те звучат горе-дору така:
Не съществува нищо , което да ми даде дори половината от това, което ти ми даваш , когато погледите ни се срещнат.
Дори да полудея не бих заменил твоята усмивка за целия Свят , за абсолютно нищо.
Ти си всичко, всичко , което искам и всичко, за които съм молил Бог. Ще те чакам търпеливо.
Не бих заменил дори минута от твоето присъствие , дори за целия Свят , за абсолютно нищо.
Искам да ти изпея една песен , която да бъде само за теб.
Песен, която не може да се обърка с думите на другите.
Искам тя да те накара да полетиш в небето, за да можеш от там да видиш колко малък става Светът , когато сме заедно , ти и аз.

# 657
Момичета Hug,
Много съм обнадеждена за утре , Турция е с вечерен час през уикенда , ами да гледат Вратата , чудесно ще си прекарат Grinning

# 658
  • Плевен / София
Хайде, и аз съм с пременен аватар, да не се цепя от колектива! ❤ А и тази красавица.. как няма!

# 659
  • In the light side of the Moon!
Марги (нали може само Марги?) то това са си мои измишльотини, може и така да си остане интрото.... Smile

Започнаха пзодравите за РД на Ханде!

Фили и аз съм обнадеждена. Наистина се надявам на един страхотен епизод и още по-страхотен рейтинг!

Последните слухове са, че пък фенове от други сериали излъчващи се в събота се обединяват срещу нас.....
Ужас! Забърка се народа!
Феновете на Hercai сключили сделка с Kuzey Yildizi, а феновете на Gonul aski с Zumru (или там както и да се казват тия сериали)

хайде и на теб честито!

Общи условия

Активация на акаунт