Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 48/

• 30 561
  • 752
  •   1
Отговори
# 630

Не съществува нищо , което да ми даде, дори половината от това, което ти ми даваш , когато погледите ни се срещнат...Не бих заменил дори полудял твоята усмивка за нищо на света... не бих заменил за нищо твоето присъствие...  (от песен е, довечера ще ви я пусна с целия текст )

# 631
  • София
Маргарита, и двете са озет. Озет означава резюме, доколкото знам. Simple Smile Едното е резюме за новия (предстоящ) епизод. Другото е резюме на минал епизод, преди да пуснат новата серия. Като previously. Wink

# 632
  • Плевен / София
На нас няма да ни липсва, ясно. Тази им тяхна традиция с тия обзети яко ме дразни мен. Ама от години са така...
Това е може би за хората, които са пропуснали да гледат серията и за всички, които искат да си припомнят какво са гледали...От толкова много сериали, които гледат домакините, в главите им може да  е пълна каша...Знае ли човек...

# 633
Феновете на Демет са в готовност за утре, дори са направили клипче Simple Smile

https://twitter.com/i/status/1329789764631998466

# 634
  • София
Големи са значи! 😂 Признавам ги. Ама освен в Туитър да трупат за нас и рейтинг в трите показателя за ТВ. Че те това ни е важното. Sunglasses
Феновете на Демет са в готовност за утре, дори са направили клипче Simple Smile

https://twitter.com/i/status/1329789764631998466

# 635
Алекс, аватара ти си е направо върховен😍 Само едно не ми харесва с това, че феновете на Демет ще се включат, тогава всички ще решат, че рейтинга е висок само заради тях, а не защото серията е била страхотна🤦‍♀️ Ама нейсе, важно е да продължи магията на РоБо и Феята

# 636
  • София
Въобще не ме интересува какво говорят хейтърите, стига рейтингът да е висок и историята да продължи. Важно е ние, феновете на сериала, как оценяваме серията и сценария като цяло. Simple Smile А ние ще се опитаме да бъдем обективни. Мисля, че досега успяваме. Не им спестяваме критиката, така че... Wink
Алекс, аватара ти си е направо върховен😍 Само едно не ми харесва с това, че феновете на Демет ще се включат, тогава всички ще решат, че рейтинга е висок само заради тях, а не защото серията е била страхотна🤦♀ Ама нейсе, важно е да продължи магията на РоБо и Феята

# 637
Мисля си:thinking: ще започнат направо епизода но дали няма да почнат с това което показаха в 3 фрагман

# 638
  • Пришълец
Маргарита, и двете са озет. Озет означава резюме, доколкото знам. Simple Smile Едното е резюме за новия (предстоящ) епизод. Другото е резюме на минал епизод, преди да пуснат новата серия. Като previously. Wink
Мерси Бърборанке, намерих отговор на въпроса ми и в предходен твой пост дописах го на предната страница Hug

С новите аватари е така, трудни са за свикване, цял ден ме сърбят ръцете да си сложа стария... но, от друга страна я как сме се барнали повечето, тематично. Вече и Сани Grinning

# 639
  • София
Момичета, това за озета преди епизода утре - че няма да има такъв и новият епизод ще почне в 19 часа наше време, къде го прочетохте? Защото аз нали нямам ФБ и Туитър, следя новините само в Инстаграм, а засега там няма нищо. Нито актьорите споделят в личните си профили такова инфо, нито продукцията, Фокс или профила на сериала за споделили нещо подобно. Та се чудя дали е вярно?! Да не е някаква фалшива новина. 🤔

И едно нещо, което забелязах в Инстаграм, малко е клюкарско, ама нали си споделяме туи всичко - забелязах, че нито Керем, нито Ханде следват Ахмет (Алптекин) или Али (Ефе). Случаенос?

Алекс, Маргарита, така е с новите аватари - малко е странно в началото. Аз с моя свикнах веднага, но знаете ли от колко време се глася да го сменя (два месеца сигурно го мъдря) и колко време търсих подходящо изображение / гиф, докато си открия моето. Ама го намерих и някак си ми пасна. Simple Smile

# 640
  • Кърджали
Бърборанке з сега в Инстанграм видях, че официално е споделена тази информация - утре без излишно размотаване, без озет. Сега въпроса е какво са на мислили - час по-рано ли ще свършат, час повече серия ли ще има
Иначе е чисто стратегически ход (даже очаквам и други сериали да реагират) - от утре сутринта има забрана за излизане и ще е голяма борба за привличане на зрители.

# 641
Честити да са ви аватарчетата! И аз искам гифче , хихи.

# 642
А трети фрагман за 3 часа са станали с още 200хиляди гледания(милион и четиристотин хиляди)

# 643
  • In the light side of the Moon!
Само едно не ми харесва с това, че феновете на Демет ще се включат, тогава всички ще решат, че рейтинга е висок само заради тях, а не защото серията е била страхотна🤦‍♀️ Ама нейсе, важно е да продължи магията на РоБо и Феята

е, ние пък тях подкрепихме в сряда и те са доволни!

Алекс, хайде и на теб честито... Champagne
много сте секси всички, сексапил струи от тази тема, май съвсем ще спрем да четем темата, само ще плакнем очи с аватарите ви!

Няма да има озет...супер....малко рано на мен ми идва като час за гледане, но се надявам да успея да приключа със задачките.

Всички се надяваме събота да е нашия късметлийски ден и сме в очакване на един страхотен епизод! Hands Pray

# 644

Thebursin, благодарение на нас в сряда сериала на Демет беше първи в соц. мрежи за първи път, уговорката е взаимна подкрепа на сериалите и канала, където се излъчва (сряда - Демет и ТВ8, а събота ние и Фокс). Утре като направим разлика с втория 200 - 300 хиляди, като влезем във възможно повече трендове, и дигнем рейтинга в Тотала, АВ, АВС - не могат ни мръдна Wink

Общи условия

Активация на акаунт