Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 48/

• 30 567
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Официално: Утрешният епизод ще бъде излъчен без ozet.

Утре в 19.00 часа бг. време всички на линия Wine Glass Balloon

# 616
😱😱😱Как без озет🤦‍♀️Демек ще имаме по-дълъг епизод, ще свършим по-рано или ще има повече реклами.... Тотално ни побъркаха тази седмица

# 617
  • София
Налбантова, обожавам коментарите ти! Всеки път се смея с глас. Права си - всяка събота занапред в 19 часа имаме среща с Керем. Мъжете и децата да се оправят. Joy

Евала! Откога чакам епизод без озет. Сетиха се! Това е, за да захапе публиката отначало и да гледа със затаен дъх, без да превключва на други сериали. Браво! Добър ход. Според мен има шанс епизодът да е три часа и това да е голямата изненада. Имали са време да заснемат повече. Ах, леле... Пак ми вдигнаха адреналина! Grinning

# 618
Радвам се , че няма да има озет , но да ударят яка реклама утре цял ден , защото хората са свикнали с тях и изобщо няма да превключат на канала в 20ч . Rolling Eyes
Малко като отчаян ход ми стои това , все едно сме толкова зле в рейтинга , че трябва да надхитрим конкуренцията Rolling Eyes

Цитат
Как може да си мислите, че сте лоши съпруги и майки 😂 ей, булки, не може 24/7 да ви искат вниманието, все пак и Керем ви чака в "Чумартеши" или каквото е там, 20.00часа

Не мога Joy JoyJoy

Пишете, пишете , до утре в 19ч да сме в нова тема Hug

# 619
Лелелеее, 3 часа Серкан и Еда, това ще е супер, сигурна съм, че за нас пак ще преминат като миг... Хайде чакам пак да сложи пръстена на правилното му място и то с още по-голяма любов отколкото тук...
https://www.instagram.com/p/CHySppFpEd-/?igshid=6mm9ocsw5amt

# 620
  • София
Побърквам се от смях с тях. Joy Керем е заразил всички с това “ф@к”. Sweat Smile Целият лайф на Елчин (Мело) от вчера е преведен на английски. Ето линк > https://www.instagram.com/tv/CHytqwCJ2pk/?igshid=1fimz5r33b3qt Ако го открия качен в Ютуб, ще споделя линк и за там. Simple Smile

# 621
Момичета, как без озет, когато онзи ден излезе озета и пишеше какво ще се случи в епизода? Аз ли не съм в час, не мога да разбера !
Иначе ако е 3 часа епизода, хип хип хип урааа!

# 622
  • Кърджали
Без озет, Пеперудке, в смисъл че няма един час да ни припомнят какво се е случило в предната серия. Все едно не помним.

Едит... Странно ми е с този мк нов аватар. Все едни друг човек пише от мое име...

# 623
В 19 ч. започва новия епизод, просто преди него не повтарят предишния...

# 624
Не вярвам да е 3ч епизода, най-много 2ч и 20мин , ако са щедри Joy

# 625
Revolving Hearts

Ето едно от клипчета на феновете за еп. №19
https://twitter.com/i/status/1329790413637607424

# 626
Е, супер, че за какво Ви е озета? Повторяемите "обобщаващите" неща мен лично са ме дразнили много.

# 627
  • София
Този озет, който четем, е резюмето какво ни очаква в следващия епизод. А озетът, за който Алекс говори, е резюме на миналия епизод, който излъчват всеки път преди актуалния епизод. Simple Smile
Момичета, как без озет, когато онзи ден излезе озета и пишеше какво ще се случи в епизода? Аз ли не съм в час, не мога да разбера !
Иначе ако е 3 часа епизода, хип хип хип урааа!

Редактирам се, за да добавя нещо към Алекс - супер ти е аватарчето. Просто не си му свикнала. Няма как да те сбъркаме. Ти си си. Hug

# 628
  • Пришълец
Ама как сме се отприщили всичките Satisfied
Налбантова, да променят казваш прическата на Бамби, ама тя така си е добре. Дълга и красиво оформена коса има, обожавам такива. От опит знам, че трудничко се поддържа ама... Спокойно могат да си я оставят непроменена. За Керем и неговия перчем дет' му пази завет Joy съм съгласна, че има нужда да му го подкъсят.

Нещо не ми е ясно - озет на кое от двете му казват - резюмето на новия, повтарянето на стария или и двете.

Мики, а така, освен цитати слагаш тук-там и по някой линк Kissing Heart

Аха, ясно. Намерих отговор на въпроса ми в поста на Бърборанка. И в двата случая говорим за озет.

# 629
  • Кърджали
На нас няма да ни липсва, ясно. Тази им тяхна традиция с тия обзети яко ме дразни мен. Ама от години са така...

Общи условия

Активация на акаунт