Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 48/

• 30 613
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Изненадата за утре не е ли самият епизод?

# 601
mi_si Не така че сърцето ми едва издържа вече тази красота😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Thebursin, и при мен положението ..... не е много добре Stuck Out Tongue Winking Eye Heart Eyes

# 602
Heart Eyes
Това феновете са страшна работа Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses
В момента тече кампания в Туитър, екипът на сериала да намали перчема на Серкан до тази позиция Simple Smile

Е, те не знаят, че ние вече го обсъдихме отдавна и сме готови с ножиците, ама и така ще го приемем, то толкоз чар и с два перчема пак пръска искри навсякъде!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 603
Това част от изненадата ли ще е ???
https://twitter.com/i/status/1329764932838187013

# 604
Момичета, оказа се, че събота вечер децата ще са вкъщи , лоша майка ли съм , че не искам да са вкъщи , за да гледам сериал Joy

Ninika
Скрит текст:
аз ти предлагам да си отдъхнеш с тази , на мен ми хареса много , като стил на писане прилича на "Уве", но е предимно комедия,  няма много драма, няма да плачеш и в същото време ще те накара да се замислиш. Направо ме побърква тази негова способност да вкара читателя в книгата, така че дълго следкато я прочетеш да си мислиш за нея. Особено ако си родител , няма как да не те докоснат книгите му.
https://www.rulit.me/author/bakman-fredrik/trevozhni-hora-download-591563.html

# 605
  • Кърджали
Мики, аз ще съм и лоша съпруга. Мъжа ми се прибира в събота следобед, но аз ще си гледам сериала. Много да ме извинява. Децата към 21 ще са пратени в леглата, я събота каката ще чете приказка за лека нощ

Хич не бих отказала да пострижат малко перчема на Керем. И ножица ще им пратя 😜🙃

# 606
# 607
# 608
# 609
  • София
Кате, епизодът ще е голямата изненада сигурно. Малката още гадаем какво ще е. Simple Smile

Алекс, Мики, нито лоши майки, нито лоши съпруги сте/сме. Hug Всяка една от нас има нужда от време за себе си, да се зареди с позитивна енергия, за да бъде още по-добра съпруга и майка. Тези, които ни обичат и ценят, ще ни дадат това време. Заслужаваме го! Heart

# 610
# 611
Честно казано, на мен ми допада с повече брада и с по-къса коса, може и разрошена, като по-долните снимки. Стига вече с тези бизнес мъже, създадени по конец - косата зализана, подредена, костюма опънат по всичките му крайници и части, че чак ще се скъса и да те е срам да гледаш 😂
Нека малко хаос има някъде 😂

Относно разсъжденията за утре - хич няма и да се напрягам да го мисля. То така или иначе не се случва каквото е в нашите мераци, а в тези на кака Айше. Обаче може и да му скастрят малко перчема щом и той си го забеляза. Вярно стои като козирка, за да пази завет, от слънце и дъжд. Аз искам малко и на Еда да й променят прическата, на Ханде много й ходи къдрици, имаше някаква фотосесия, все едно е ретро мадама, но много хубаво й стоят. Та така, както викат по-големите - ще поживеем, ще видим 😂
Как може да си мислите, че сте лоши съпруги и майки 😂 ей, булки, не може 24/7 да ви искат вниманието, все пак и Керем ви чака в "Чумартеши" или каквото е там, 19.00часа 😂😂

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 16:06 от Nalbantova

# 612

В момента това е най - споделяното. Някой разбира ли какво ще рече. Да не изтървем серията Simple Smile

# 613
Май ще е без озет.Но изобщо не съм сигурна. 😀

# 614
Да без озет ще е

Общи условия

Активация на акаунт