Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 48/

• 30 537
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Хаха, - коментарите отдолу под еможитата са забавни

# 676
  • София
Мики, викаш “писано ни е”... Ей така съм в момента:

Ама не пречи да си помечтая... Както някои момичета пишат - добре че моят човек не чете “бг-мамма”. Joy Да си призная една нощ го сънувах Керем. Беше приличен сън обаче. Grinning

# 677
Продуцентите: Bir tanecik daha sürpriz kaldı... Yarın (Остана още една изненада ... Утре)
П.С. Човек да им има изненадите .... Wink

# 678
  • In the light side of the Moon!
Мики, викаш “писано ни е”... Ей така съм в момента:

Ама не пречи да си помечтая... Както някои момичета пишат - добре че моят човек не чете “бг-мамма”. Joy Да си призная една нощ го сънувах Керем. Беше приличен сън обаче. Grinning
Е това вече не е добре!

# 679
  • Плевен / София
Надявам се само утре да се усмихваме в края на серията.....

# 680
Продуцентите: Bir tanecik daha sürpriz kaldı... Yarın (Остана още една изненада ... Утре)
П.С. Човек да им има изненадите .... Wink

Изненадата била, че ще има фраг веднага след серията..
Здравейте,момичета..Както ви казах отдавна - вие сте фурии, но се поправям - космически ракети сте...

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 20:53 от Виолета Цветанова_563417

# 681
На Налбантова, ребуса си избирам Stuck Out Tongue Winking Eye
Меги, нашите воали бяха къде, къде по-добре от тези завеси, но пък тези ако са само метър, Дари

Мики, Алекс, благодаря ви за предложенията Heart Eyes
Всички нови аватарчета са чудесни Blush

# 682
  • In the light side of the Moon!
На Налбантова, ребуса си избирам Stuck Out Tongue Winking Eye
Меги, нашите воали бяха къде, къде по-добре от тези завеси, но пък тези ако са само метър, Дари

да, да..нашите си бяха красота пред тази мушама. Weary
Аз викам да скъсим метъра на 70 см, щот Серкан не е от височките! Sweat Smile

# 683
И аз това си помислих, че изненада ще е фрагман. Вече нямам търпение за него Hug

Меги,  умрях от смях , махнала си завесите викаш Joy

Да ви кажа много ни изтормозиха тази седмица и продуцентите и Керем&Ханде, очаквах повече лайф включвания и снимки. Добре, че са феновете , които постоянно правят разни клипчета, гифчета, че има какво да обсъждаме Heart Eyes

# 684
Това много ми хареса. Феновете как разсъждават върху ребуса:

След чашката с питие е Sparkling Heart - Серкан си пийва от мъка и Еда го изтрезнява под душа с много любов.

# 685
"Налагат се частични блокади през уикендите в няколко района, като от 10 до 20 часа хората няма да могат да излизат. " - Това може би ще промени графикът им - десега май снимаха епизодите и през уикендите. Т.е особено след Ковид случая - супер много работиха.
Почивните им дни бяха май по-често през седмицата.
Чудя се дали са готови с 20 епизод, щом уикенда няма да могат да излизат.
Те сега като отложиха излъчването на 19 епизод - наваксаха с графика, може би за пръв път от доста време снимат по-спокойно.

# 686
  • Кърджали
Кукличке, по принцип ако е за работа могат да излизат. Не знам защо се бях зачела в правилата им, все едно нашия министър им го беше писал, нищо не се рсзбирсше

# 687
Това много ми хареса. Феновете как разсъждават върху ребуса:

И ето така също....

# 688
Момичета желая ви приятна вечер, аз изчезвам Hug

До утре Simple Smile

# 689
Ето ги новите емотикони:

Хубава вечер!
Пиян ще е нашичкият, то се е видяло🤦‍♀️🤦‍♀️Ама това замисленото човече накрая хич ама хич не ми харесва... Хубаво е че ще имаме фраг след епизода, което значи че са наваксали с епизода. Но сега с тези нови ограничения, дано не изостанем пак.. Но каквото такова, здравето на хората е най-важно

Общи условия

Активация на акаунт