Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 48/

• 30 543
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
  • Пришълец

Маргарита, можеш ли да правиш гифтчета? Че аз искам едно от Този град...
Алекс, да. Ще ти направя ако искаш.

Есенна магия, ние с теб от отбора на Еда Grinning

Цитат на: Mira07
Мисля, че утре ще почнат без повторение заради новия сериал, за да могат да не изпуснат част от зрителите, които ще започнат да гледат новия и могат да не превключат един час по-късно.
По пътя на логиката това е едно доста разумно решение, целта оправдава средствата, още повече когато те са позволени.

# 661
  • Кърджали
Как да не искам... Сега ще ти пиша

# 662
Ако толкова държите на ребус, ето ви един : 🤔😵💇‍♂️🙏💌🧚‍♂️👩‍❤️‍💋‍👨🤖🛌💓👄💕👄❣️👄👀👶🤯🥳👨‍👩‍👧‍👦
Изглежда ми достоверен и обнадеждаващ 😂😂😂
Аз запопвам да мисля, че тез комшии имат агенти и четат какво говорим 😂 Миналата седмица обсъждахме ребуси и завъртулки, някои от нас могат и без тях - аз включително. Иииии БАМ - тръцки ребуси. Същото и за озетите.
Пооосле коментирахте перчема на Серкан, че е голям 😂 ииии пак Бам - че дори и той си го видя. Ако искате да започваме да коментираме сватбата или първата брачна нощ (тя мина де, но официалната, с повече детайли 😂) , че поне за събиране да им дойде на акъла. За бебета няма да говоря, че там процедурата е по-дълга 😂

# 663
  • In the light side of the Moon!
Ако толкова държите на ребус, ето ви един : 🤔😵💇‍♂️🙏💌🧚‍♂️👩‍❤️‍💋‍👨🤖🛌💓👄💕👄❣️👄👀👶🤯🥳👨‍👩‍👧‍👦
Аз запопвам да мисля, че тез комшии имат агенти и четат какво говорим 😂 Миналата седмица обсъждахме ребуси и завъртулки, някои от нас могат и без тях - аз включително. Иииии БАМ - тръцки ребуси. Същото и за озетите.
Пооосле коментирахте перчема на Серкан, че е голям 😂 ииии пак Бам - че дори и той си го видя. Ако искате да започваме да коментираме сватбата или първата брачна нощ (тя мина де, но официалната, с повече детайли 😂) , че поне за събиране да им дойде на акъла. За бебета няма да говоря, че там процедурата е по-дълга 😂

Аз само едно се моля.....
да не стигнем до това положение Satisfied

Hands Thumbsdown

https://twitter.com/Hailz12343/status/1329748174257393665

# 664

Аз само едно се моля.....
да не стигнем до това положение Satisfied

Hands Thumbsdown

https://twitter.com/Hailz12343/status/1329748174257393665
И си представям пердето ка к е дълго само метър😜 🤣🤣🤣😜

# 665
https://twitter.com/mfyapimtv/status/1329843160596549634?s=20

има емоджита  ама пусто като не знам как да го споделя като картинка:grinning:

# 666
  • София
Ето ги новите емотикони:

Хубава вечер!

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 16:25 от nrgmama

# 667
Те па и те, късно е вече да пускат Ребус, отиде Коня в ... А и истинският ребус бе пуснат в тази тема в 19.18часа Бг време 😂😂. Иначе голяма акция днес, ребуси, картинки, за кога? Ние една седмица не можем да им го разгадаем, камоли за 24часа 😒
Пак казвам - тези май ни следят 😂 Алекс, пиши чат-пат на турски, поне да не се тормозят да си превеждат 😂

# 668
  • Пришълец
Тъкмо идвах със същото:

Меги, разбира се, че може да ме наричаш така Hug

# 669
Аз предпочитам ребуса на Nalbantova, тоя на продуцентите нещо не ме кефи, а го чаках с такова нетърпение ...
Днес всички са превъзбудени за утре, пущат снимки, тагове, реклама за епизода в събота, само Айшето е в затишие, да не е сменена .... че затова е това, нов ден, ново начало, нова концепция ...

# 670

Има смях, има и любов - това е добре... ама да бяха сложили целувка под душа. Надявам се, че няма само да се гледат с любов Heart.

И най-накрая Еда ще научи защо Серкан я заряза - ама едва ли ще й стане по-добре...Cold Sweat

Емотиконката лупа - сигурно е Селин и нейто разследване. И това русо човече с кръстосани ръце е пак Селин в бойна готовност да държи сметка на Серкан, защо не й казал как са умрели родителите на Еда Tired Face
Освен това - ръцете са като "х" - надявам се Серкан официално да и тегли един Х и да я зачеркне от живота си.

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 20:17 от kukli4ka456

# 671
Ето ги новите емотикони:

Хубава вечер!
Това русо девойче, сигурно е карантинираното

П.С. Влязохме в тренда и на Италия и Бразилия Simple Smile

# 672
  • София
Чакай, че чета и хоп - изпуснах телефона. Joy За жалост не беше Керем, а Серкан. И не му ги дадох аз... Еда ми ги беше взела и реши да му ги даде. Но не им се сърдя. Серкан особено има нужда от моите очила. А на Керем, дай Боже, лично да му ги дам. Joy Joy Joy
https://www.instagram.com/p/CHumEPxJj2p/?igshid=1bqbqtbax3f1

Да си припомним още един любим момент Heart Eyes
Керем с очилата на Бърборанка Wink Joy

П.п. косата му е перфектна тук Stuck Out Tongue Winking Eye

Есенна магия, честит ти нов аватар - пу, пу, че хубава сърна! Това ми е една от най-любимите й снимки. Heart Eyes

Сякаш по поръчка ни ги дадоха тази събота и тази забрана за излизане през уикенда. А другите сериали по-добре да не се обединяват срещу нас. Сакън! Какви са тези глупости?? Всеки да гледа това, което му е на сърце. Но според мен има от какво да се плашат. Сериозна конкуренция сме си. Мисля, че на международно ниво сме с най-голяма фен база. Като гледам числата, така излиза. Simple Smile

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 20:22 от Бърборанка с розови очила

# 673
Този път имаме цели две сърца, брейййй, и са червени! Да се отбележи Joy но ние си знаем , че няма да е розово положението , без кошници тръгвам този път, пък дано ме изненадат Stuck Out Tongue Winking Eye

Бърборанка, веднага следкато го постнах се усетих, че трябваше  да пиша Серкан, а не Керем , но реших че е съдба и не го промених Joy явно ви  е писано Joy

# 674
  • In the light side of the Moon!
е тия емоджита нищо не ми говорят...само някакви личица..поне 1 душ да се бяха напънали да сложат.
Мисля, че на Айшето емоджитата са по-красноречиви....тия са ми някакви заблуждаващи!

хаха...Дари.. Sweat Smile Smiley Smile
тия завеси ми взеха здравето.
Така съм им се ядосала, че в къщи всичко махнах, оставих само в хола да висят!!!!

Общи условия

Активация на акаунт