Зимна гобленарска тема - 145

• 50 297
  • 758
  •   1
Отговори
# 615
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
с кой хаед се бориш, че съм забравила?
и една спяща красавица със заек чакам да видя. Simple Smile

# 616
  • Карлово

Тихерула и мен изненада, как го завъртя този гоблен, какво направи! Simple Smile Но пък красиво става много!

Оставих се на ритъма на гоблена... Едното водеше другото. А за хвърчащия тротоар съм благодарна за пореден път  на Tsve Ty. За стимула да надникна, и за идеята как да се справя ,и за гоблена с дъждовните  трамваи на любимия Лушпин.
Благодаря колежке по тротоари! Sparkling Heart

# 617
Напишете във фейсбук" Гоблени Ради " има си страница ,там може да поръчате готови комплекти !!! И понеже съм на" селска "вълна ...Следващия отново е на тях ...
Гоблени Ради "Селски двор"

Оооо едно етапче ...за начало 💛💚❤️

# 618
добре започваш. Simple Smile

# 619

Да ви покажа първата си бродерия, която завърших туко що. Не може по нищо да се сравнява с вашите красоти, но от мен толкова явно. Далеч от перфектна.

# 620
изобщо не виждам какво не ѝ е перфектното.
от друга страна, важното е на теб да ти е доставила удоволствие и на теб да ти харесва.

за следващия път ще ти подскажа как да шиеш бод зад игла, за да не остават дупчици между бодчетата.

# 621
Момичета страхотни сте. Определено много бързо  шиете.  Само като си помисля какви гоблени показвате и ми идва да се скрия в ъгъла. Мен почва  да ме е срам да показвам с това темпо. Тази седмица още по малко съм шила. Има и постоянно броене.
Cvete222 на мен ми харесва. Аз се загледах в косата и май по този начин ушита  повече ми харесва.
Добри ще пошушне за контура  😘
Говорихте за очила.
Скрит текст:
Аз съм от 12 години постоянно с очила. От 4 съм с комбинирани. Бях се кротнала да не сменям последните три  години, но май ще има нужда тази година. На работа последно време се взирам отново по 8 часа и си оказва влияние.
До четвъртък.  И да напълните темата с красоти отново.

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 19:40 от Хексилина

# 622
За черния контур аз помислих, че нарочно е направено така, за ефект. Реално няма правила, кое как да се шие  Simple Smile

# 623
Много благодаря! Контура нарочно е шит така в оригиналната схема на Дмц е точно така иначе и аз отначало се бях замислила дали не бъркам като гледах другите как го шият този модел.

# 624
на гащичките дава ефект на дантелка. Simple Smile

# 625

Да ви покажа първата си бродерия, която завърших туко що. Не може по нищо да се сравнява с вашите красоти, но от мен толкова явно. Далеч от перфектна.
Супер е бродерията.
Днес аз ли съм първа?

Преди:

1/25 ушита.

# 626
Аз цяла сутрин ви чакам, но сега се намърдвам след котето на olenka63.
Ей ме и мен с моето семейство.
Скрит текст:

Хайде появявайте се.
Мецанка, която толкова бързо изкочи от тази тъмна панама, летящи и хвърчащи тротоари, феи, зимни, летни и знайни и незнайни проекти. Така хубаво ви се радвам на големия монитор. Simple Smile

# 627
Simple Smile денят започва не с едно, не с две, а с три котешки дупета. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 628
  • Карлово

Нищо работа напредък, но колкото толкова.
Готини котки момичета! Чакаме и другите етапи!

# 629
  • София
Котешките дупета и опашки са очарователни. Simple Smile
И тротоарите много ми харесват - иска ми се да се поразходя по тях, към морето, което се вижда в далечината. Ех ..

А мецана вече е готова

В момента е на баня, после отива за дрешка и ще я покажа в цялото и величие след време.

Общи условия

Активация на акаунт