Зимна гобленарска тема - 145

• 50 290
  • 758
  •   1
Отговори
# 630
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ще чакам да я видя.
Simple Smile все за детската приказка се сещам като я погледна.
с магданоза и чорбицата. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 631
  • там където има винаги вятър
ще чакам да я видя.
Simple Smile все за детската приказка се сещам като я погледна.
с магданоза и чорбицата. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Работна мецана Wink и "стръкченце-две меродия" Smile
Скрит текст:
Книгата, която имам е от моите детски години, зная я наизуст/обичам римите/. Внучката  я беше научила и тя преди години.
Довечера ще си покажа италианката, че започнах елек/пуловер Thinking за ученичката тия дни.

# 632
Добри, Мама яси, с тези приказки, не ме насърчавате да шия, а да готвя и ям.Simple SmileFlowers Hibiscus

# 633
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и това трябва. нали знаете, че рЪнЪтЪ прай бУрбЪтЪ!

# 634
"Момиче с ябълка" на Ланарте. Благодаря още веднъж на Зори за хубавата схема. Уших го с мои конци и има разминаване от оригинала, но аз много си го харесвам. Снимката не е много добра, на живо цветовете са много по-ярки.

# 635
  • Пловдив
Аз почти не шия и естествено не напредвам много, но да покажа:

# 636
Здравейте Simple Smile. Да споделя последната ми бродерийка - избродираният ми сватбен букет.

Мисля, че се получи добре, единствено малко се се смачка, след като го изгладих (на обратната страна и върху хавлиена кърпа). За първи път ми се случва, въпреки че имам много подобни бродерии, които съм гладила.

# 637
Много е нежно това момиченце на Ланарте, и мецана е супер.
Сватбеният букет е екстра. Calli, съвпадение ли и приликата, или схемата е по него правена? Много добра идея!
Поздрави и за всички други етапи.

Ето и от мен:

# 638

Сватбеният букет е екстра. Calli, съвпадение ли и приликата, или схемата е по него правена? Много добра идея!

Благодаря, Бяло Цвете. Не е съвпадение Simple Smile, направих си схемата като гледах снимката на букета и също докато шиех, за да използвам подобни цветове Simple Smile.

# 639
Малко, но от сърце! Нямах много свободно време тази седмица, другата ще се наваксва!:blush:

# 640
Прекрасни ! Направо хвърчите Simple Smile След като се измъкнах от елхата , нещата са направо песен , но за жалост свободното време рязко намаля и почти не остана за гоблена... Малък напредък :

и една с най - малкия помощник

П.П. Как да сложа нещо в скрит текст , когато пиша през телефона ?

# 641
Аз да хвана последните часове на четвъртъка с малък етап, но да покажа все пак

Всички показани етапи са страхотни, а мецаната е жестока и колко бързо стана на тази черна панама, браво
teddybearm !

# 642
  • там където има винаги вятър
Моята италианка.

еlfi, изписваш
Скрит текст:
слагаш нещото и пак изписваш същото, като преди думата spoiler има наклонена черта /

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 22:48 от mama iasi

# 643
Жълтата пеперуда я свърших в първите дни на годината, след нея два бебешки самплера и сега се мъча с този букет полски цветя на Мережка. Вчера бях в прединфарктно състояние, тъй като децата го опръскаха с нар, направо откачих и изтичах веднага да го спасявам. Слава богу, изпра се

# 644
mama iasi страхотно се получава, следя те с интерес.

mery 79 хубаво е, че не са останали поражения. Разкошен букет е, любимите ми цветя са маковете

Общи условия

Активация на акаунт