🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 111 373
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 200
Снощния епизод за мен беше най-интересен от всички до сега  ,Петър и Даяна   дано са си изкарали чудесно на вечерята ,ама тъй като гледам то джобове се докосваха ,до ръце падаха по на юг ,за продължение не ми се мисли...,но" самолетът" няма начин да не е излетял ,а за приземяването  там вече е друга тема .

# 1 201
Днес чета във фейса, мале, там я разкостиха Даяна, ама и  Пешко го споменават честичко.Има мн.забавни коментари:

# 1 202

Има, има!  Не ги ли виждаш, тя била красиво момиче и го използвала! 😜 Ако беше грозничка, нямаше да има право да ги върши такива. 😂😂

# 1 203
Честно да си призная, искрено се надявам на женски дуел тази седмица с пътник Дайчето. Малко в повечко ми дойдоха драмите и неуспешната актьорска игра на "актрисата" в тази турска сапунка.
Единственото ми убеждение, което с всеки епизод се затвърдява все повече е липсата на всякакво достойнство на Данчо. Изключително смешно, нелепо и жалко.
Относно Петър, останах леко потресена след всичко излъчено в последните седмици. Като цяло смятам тези закачки и заигравки с Ваня за пълна подигравка и пробутване на пътя към финала. Най-грозни бяха думите му, че не е давал никакви грешни знаци и празни надежди, нещо от този сорт. Да, може би за него е така. Женското внимание е храна за високото му его. Това ни стана ясно отдавна. Но кое отношение беше "приятелското" в случая?! То не бяха масажи, стриптийз, "модни дефилета" по боксерки... Някак не ми се връзват нещата. Още от самото начало ми беше ясно, че между Хепи Ванче и Петър няма да има нито приятелство, камо ли нещо друго. Харесвах го в началото, но с всеки епизод изкарва на показ повече и повече негативни черти от характера му. Арогантното поведение и неясната самопреценка ме отблъскват. Ванчето започва да ми става все по-симпатична.

Не съм съгласна с коментара на съфорумка за "клюкарстването" на Дана. Като потребител, тя е свободна да изрази своето мнение и гледна точка за всеки един участник и всичко, случващо се във Фермата. На фона на всички "красиви епитети" тук, нейните коментари са обрани и премерени. Blush

# 1 204
О, във ФБ е нещо страшно, народът хич не се умилява от любовта. "Дайчево хоро...всеки е добре дошъл, стига да може да танцува..."😂

# 1 205
И все пак - как мислиш, родителите на Пешко трябва ли да се срамуват от действията му тази вечер? Или той нищо не е направил, само родителите на Даяна трябва да ги е срам? Stuck Out Tongue Winking Eye
Щото и двамата участваха, пък Пак Само Дая виновна. Малко женомразко ми идва.

Ами във Фейсбук 2300 коментара от снощи явно доказват, че нещо в нея не е окей. Не е женомразко. Просто всички са възмутени как тя до преди д2 дни беще в леглото на друг мъж и й беше добре и нямаше нищо нередно, и сега усети къде е властта, Пешко и изведнъж хоп - тези отношения не са окей и били загуба на време. Абсолютно си противоречи и накрая това с отъркването в него ... Петър не е спал в легло със сгодена жена и сега да скача веднага на друга. Не е давал обещания пред Цяла България, които НЕизпълни, Петър НЕ лъжеше безсрамно и после да прави точно обратното  ... Няма как да говориш едно, да правиш точно обратното по толкова 'лек' начин, да се правиш на девица, а да се държиш като к...а. Хората с малко морал го забелязват. С повечко морал дори се възмущават като мен. Навсякъде я коментират Даяна - Общата, само на Боби и Митко не се сложи ... явно хората имат очи и разум в главите си.  ЗА няколко часа 2300 коментара здрав хейт към долното й поведение и как му се търкаше ... ами виждаме, виждаме, всички виждаме колко е ...те 3000 човека и от другите публикации само снощи са го казали какво е и тук не беше посрещната с овации, така че явно хиляди хора сме на мнение, че е дъно, че се държи като разгонена тинейджъра и че прави 2 месеца говори едно,а  прави точно обратното, лъже, мързелува 6 години в тях. Еми, истината си е истина Grinning

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 09:49 от Анонимен

# 1 206
Данчо и Петър на дуел: да си премерят... слънчогледите - 1 т.; кола маска на ръце, крака и интимни части (игра за издържливост) - 2 т.; фризура с маша (за сръчност) - 3 т.; алманах “Лафове на ДайЧето” - 4 т. с надежда да не се играе; танци, докато единият припадне или поне заспи - 5 т.

# 1 207
  • София
При интелигентни хора тези номера и побутвания на продукцията няма да минат, пример с Бети и Митко миналата година. Имаше симпатии между тях, но хората си поставиха спирачки навреме и дотам. Представям си те да правят подобни изпълнения като от тазгодишната Ферма, просто няма как да стане.

# 1 208
По логиката, че когото показват най-много е пътник , ще се радвам Даяна свястната да си тръгне.
Приятелства и вечери, овърша каквото можа ...
Сгоден , несгоден, няма значение, тя е огледало😁

# 1 209
Не защитавам Дая, понеже ми е леко лигава и една нефелна на моменти. Но мисля,че в началото Данчо я постави в тази ситуация със всичките си празни глупости, накрая влезе неогвата дето рева как правила сама лютеница, чушки, буркани и не знам какво още правила сама. Мега драма, баба и едно време все едно не е прайла сама буркани и не е спала на полето - егати простата (без извинение). Данчо и той рева,като недарена сватя там и накрая излиза тука и ми аз съм влюбен в Дая. Ми с цялото ми уважение ама колко време и се натискаше и не знам си какво накрая идва твойта с бурканитИ и ти казваш ма ние сме само приятели. От там рязко по презумция всички се напрягат на Дая поради тази и тази причина. В един момент Пепито дето си личи,че обича да му чешат егото излиза с Дая. Ми идеални са си. Тя е наивна, но хубава и стройна, той си мисли,че знае всичко и ето. Идеална комбинация. Относно това как се е държал с Ваня, да не е ок да и дава такива смесени сигнали, обаче инфантилното и поведение на 40г е малко ту мъч. После що нямала мъж, еми ти си на 40г. По дяволите.

# 1 210
  • Варна/Амстердам
На 37 години е Ваня, очевидно 40 още не е навършила. Както се казва за три години може да й се преобърне живота. Пожелавам й го! 🙂

# 1 211
  • София
Даяна се изложи, но пък за нея важно е в живота да намери щастие. Дано успее, но наистина трябва да промени поведението си. Не че е покварена, продължавам да твърдя, че не е. Но някак не успява да се постави както трябва пред мъжете. Не знам, дали това се учи. Според мен е вродено и за съжаление много жени са в нейното положение. Жал ми е за нея, но не мога да кажа, че ми е противна. Просто ме е яд, че има потенциал, който не сполучи да развие. Ако й бях майка, щях много сериозно да си поговоря с нея и да й дам много съвети.

За мен в последния епизод най-гадното беше това, което направи Мария и как с подиграваха на Ванчето с Петър и Калоян. Но явно малко хора са го забелязали и са се възмутили.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 12:36 от Клер

# 1 212
Ама то няма значение на 37 или 40. Да и се преобърне да и се случи всичко,което иска. Въпроса е,че ти ако за 37 не си се усетил ... Акъл и цикъл не дойдат ли на време не ги търси. А другите двама са си еднакво глупави в техния си свят.
Надя е мега критична винаги, дълбока тва казала онова казала. Дрън, дрън. Като цяло, този сезон не са ми .... толоква интересни и т.н

# 1 213
Даяна много хейт ще изяде ама много...
Във фб е нещо страшно, не знам дали ги чете, но повечето са ужасни и  как един човек може да ги понесе?!
Имаше възможност да покаже достойно поведение, но вече е късно да го показва в това предаване.
Това е че не страда само тя, а и многото хора, които замесиха отвън. Защото сега и всички им близки берат ядовете им.

Малко лирично отклонение, но ще дам 2 примера. Слагам в скрит текст, че не на всеки може да му се чете.
Скрит текст:
Днес не знам защо, но ютуб ми предложи да гледам едно интервю с Елена от един ББ (май от сезон 2 и при нея имаше някаква голяма любовна драма). Та след участието си във въпросното предаване навън се е сблъсквала с какви ли не заплахи. Но заплахите не са били само към нея, а и към семейството й. Дори са плюли в лицето на майка й.
Вторият пример за който се сещам са Даниел и Александра Петканови. Когато Даниел е унижи публично в социалните мрежи се започна масов хейт към Александра тогава. Казвала е в интервюта, че са е целили с домати. Подигравали са се на малкия й брат в училище и т.н

Елена си беше хит. 😂 Даяна ще се забрави много скоро, нейното е пошло.

# 1 214
  • London
Днес чета във фейса, мале, там я разкостиха Даяна, ама и  Пешко го споменават честичко.Има мн.забавни коментари:

Ще има ама с Калояна.Laughing

Общи условия

Активация на акаунт