🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 111 376
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 215
Петър- ми се струва, че само сексът смята за “нещо”, но истината е че като флиртуваш с някого, ако му дадеш чатлак, той може да хлътне и да страда много. Затова човек трябва много да внимава и да не пуска наляво на дясно внимание и да дава напразни надежди. Но е факт, че голяма част от мъжете са такива.

# 1 216
Аз пък започвам да си мисля, че всичко което прави Даяна във фермата е един вид роля.В смисъл прави всичко възможно, използва всякакви методи за да привлече вниманието към себе си, за да бъде забелязана, коментиран и така. Скандала продава и няма лоша реклама. С Дайчето иска точно това - да я забележката, да напомни за себе си. Иска роля, иска телевизия.
В момента се говори за нея. Тя е най коментираната жена  и във форуми и в социални мрежи. Целта за сега е постигната.

# 1 217
Mama XXL, много се посмях на импровизирания дуел между Данчо и Петър.

Много ме дразнят разни коментари - ама във Фейсбука много хейтят. Аз ако искам ще вляза и ще видя. Нямам против да се постват разни бисери от там, но логиката там хейтят, айде да хейтим и ние ми е малко странна.

# 1 218
Сега видях,това дето Мария и Калоян и Петър обсъждат Ванчето. Ми извинявай ама ти му се моли, рева и кво ли не и ся що не та поканил. Ми смешна е

# 1 219
Ей, не му върви на Калоянчо и това е. Тъкмо успя да разкара Ванчето от Петър, а там се намести Даяна. Сега остава да уговори Мара да направи женски дуел.

# 1 220
Няма лоша реклама може пък да и потръгне кариерата след формата.Ама като си жена с достойнство и малко от малко се цениш ,няма да скачаш от мъж на мъж в очите на хората не е ок това казвам го като мъж.Но според мен тя наистина не знае какво иска в своя живот.Всеки има право да прави каквото иска дали режисирано или не пибе да има едно на ум че я дават по телевизията.Хубава хубава ама и акъл си трябва.

# 1 221
  • London
Не знам какво постигат но от една седмица не гледам. Скука ми е, гледала съм преди 20 години Джовисна, сега пак ли?

# 1 222
  • София
Ама чакайте... едно е да е режисирана самата вечеря и да си вечеряте като хората, друго е да се пипате и пр. Ми аз ако бях, щях да си изляза. Продукцията много неща може да режисира, но останалите 50% от режисурата си е на участниците. Така че, ай, моля...

А това, че Даяна си трие коментарите, които не ѝ харесват е толкова кифладжийско, че... Не може да приеме, че не е харесвана, защото нея, нали... всички трябва да я харесват... и понеже няма как да убеди хората във "вие не видяхте, то не е така, както си мислите", просто трие. Жалка.

# 1 223
  • Варна/Амстердам
Само по нашите ширини жената над 35 години, която още няма дете и мъж-носи социална стигма, че едва ли не е "негодна" и по някакъв начин "увредена".

Blonddie, пусни си отново сцената и виж за какво по-точно беше разстроена Ваня. 😉

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 10:14 от voxxymoxxy

# 1 224
Какви коментари трие. Може ли малко хинт

# 1 225
  • not found
Данчо си го заслужава , сега и годеницата да го остави ... Това заслужава като няма смелост да застане срещу половинката си и да приключат отношенията си . Какво значение има колко торбички с миш-маш е направила , свършила работа и двамата го знаят и го отлагат .
Снощи като гледах епизода бях с доста смесени чувства , Петър как каза на Даяна , че хубаво , че била красива иначе нямала да излезе на среща с него или нещо подобно ... Леле , ако бях аз ставам и си се прибирам там откъдето съм дошла , този човек за 2 мес. или колкото са вече там да е видял само едната красота много ще ме обиди. Това говори лошо или за него или за нея . Може би , защото моите критерии за връзка, партньор и т.н. са доста по- различни от това да може да танцува и да е красив ! Не че не е важно да ти харесва човека , но пък само това да търсиш .
Направо се изумявам как критериите на хората са се изменили с времето .
Хепи ми става все по- симпатична , оттърсила се е от Петър и взема да изтрезнява , не ми харесваше само в периода с Поли.
Мария ми е хем така хем така и ми е симпатична понякога и ми е прекалено грубовата , не мога да кажа , че я харесвам . Подло беше това , което направи зад гърба на Ванчето.
Като гледам Фермата винаги гледам да се поставям на мястото на участниците , въпреки, че не съм изолирана от външния свят понякога ги разбирам .
Милена ми харесва по- скоро , птстоява се, въпреки , че знае че няма да е харесвана .

# 1 226
Ваня просто иска да чуе от Петър, че няма чувства, но си остават приятели. Той в желанието си да се дистанцира я избягва и според нейни думи чак не се поздравяват. Не е глупава да очаква любов и връзка, а просто добро отношение и приятелство. Реално те не успяха да поговорят, Петър опита да се врътне с не е същата енергията на Ваня, а последно Калоян приседна между тях. Тя си е споделила мъката на Мария, а фермерката като "медиатор" в отношенията им изклюкари на Пепи. В думите и съвета на Мария към Петър имаше истина, но силата на "братската" подигравка ги опорочи и най-накрая отвори очите и ушите на Ванчето.

Куба се оказа терасата на Арената. Smiley
Синия гащеризон и белите маратонки са за фермерски танци и вечери.Smiley
Данчо от покрива на хижата сигурно е ревал Despacito.

# 1 227
Минавам само да видя какви са настроенията в темата за този любовен тъпоъгълник 😂 Дая се оказа по-плиткоумна от колкото предполагах. Данчо започва да жалкарства, а Пепито... нямам думи 😂 Дано не попадам на такъв мъж, който да трябва аз да свалям и да търча по него.

# 1 228
    Относно вечерята, смях да има Grinning Тей като гледаме ИиА успяха да привлекат внимание - 7к лайка на снимките, вчерашната уж "скучна" сряда вечер успя да привлече повече зрители гаранция Grinning
    Друго ми направи впечатление - клюкарството на Дана. За мен щеше да е по-добре Дана да си беше замълчала всичко за Даяна и Данчо, а не да го коментира пред целия форум. Това са лични неща и Дана от какъв ч*п се месиш в тяхните взаимоотношения и каква си ти да казваш какво било при тях? Сигурен съм, че щом го споделяш без никакви угризения в един форум го разправяш и на всеки втори. Адски грозно и долно. Трябваше най-малкото изобщо по никакъв начин да не коментираш ситуацията между тях двамата. Още повече - това с македонеца, нито има снимки, нито доказателства и хвърляш някакви си думички тука, които за някои хора са истина, но се радвам, че за други не.
    Без да се обиждаш, кофти е това, което направи. Simple Smile

И НЕ не съм Данчо/Даяна Grinning
    Старо куче съм особено като става дума за фермата.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 10:17 от shokomen

# 1 229
    Жена коята има претенции и самочувствие би било редно малко по така да има държание,а то от вратата за краката хората какво да си мислят?

Общи условия

Активация на акаунт