🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 111 385
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 230
  • SF
Интересен обрат сътвориха сценаристите.
Дадоха слънчоглед в ръцете на Петър.
Няма нужда Даяна да играе роли, за да привлича мъжкото внимание. В обикновено кафене да влезе и главите на жени, мъже, на персонала са обърнати към нея. Тялото й не е кокалесто - слаба е "по модата", точно по вкуса на момчетата с плочките по коремите.
Ще й обърне внимание и този, който харесва блондинки. Simple Smile
Петър е готин, нейн тип е, но не може да танцува. Но е толкова привлекателен, че не му се и налага. Да се пънат с танци грозните.
Който е красив, привлича срещуположния пол с красотата си и не му се налага да решава дроби, за да го прехласва и с други качества. На хубавите жени им е простено, че не могат да правят мусака. Кандидатите им ще намерят къде да се нахранят.
Първата им среща беше неловка, режисирана, заобиколени с камери и екип. В реалния живот можеше и да се поцелуват малко. Но и двамата са съобразителни и се чувстват тъпо да се държат, сякаш екип не ги снима.

Даяна е много повече тип на Петър, отколкото Жанета. Жанета му беше по-скоро любопитна - верно ли са толкова тъпи плеймейтките! Верно ли няма да мога с тях дума да си кажа? На петия ден вече щеше да има отговорите и да престане да му е любопитна. И - сбогом, Жането! Точно както стана със "сбогом, Ванче! Аз веднъж като си тръгна, после става много трудно да се върна!"

# 1 231
Съжалявам, ако сте обсъждали, но не мога да се сдържа да не попитам 😁 Знае ли се каква зодия е тоя Пешо 😂

# 1 232
Ма ко, вчера тук имаше по-анадолски коментари от моите ъв форума, но ти пак си се хванала с мен. Петър не скача за два дни от жена на жена ... а към Йордан 0 до вчера той беше тя, тя беше той, сродни души, след едно отъркване в друг - загубила си времето. Едно говори, друго приказва, от едно легло излиза, на друг се търка ... тотално дъно пред цяла България. Не ме интересува какво мислите за моето мислене, защото да бях само аз ... хиляди, хиляди хора не я одобряват.  Какво мислиш за моето мнение и дали го оценяваш не ме интересува, защото само факта, че намираш нейното поведение за морално ми говори достатъчно и ми убива желанието да водя разговор.
Имам право на мнение, както всеки. Вчера в този форум имаше доста негатив за нея, защо тогава персонално не се обърна към някого
Иначе да бъдем обективни ... мхм.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 10:54 от Анонимен

# 1 233
Съжалявам, ако сте обсъждали, но не мога да се сдържа да не попитам 😁 Знае ли се каква зодия е тоя Пешо 😂
Телец.

# 1 234
Сега Даяна ако се върне пак да спи при Данчо много ще се изложи. В смисъл ето с женения мъж не се получи, остави го имаш шанс с някой, който е свободен- да се махне от тоз Данчо вече. И той и той един червей Данчо , Петър отива да кани Даяна и той дойде да слухти- това беше върха на простотията, а като беше тук Камелия - подминаваше Даяна и се правеше, че не я познава.

# 1 235
Пепо е голям ръб! Толкова диспропорционално лице има, но, влага заучени действия, отиграни спрямо жените, но до тогава докато му се играе, после си става естествен - хитър, наблюдателен и злобен!

# 1 236
  • SF
Жена коята има претенции и самочувствие би било редно малко по така да има държание,а то от вратата за краката хората какво да си мислят?

Хайде бе! Половината свят започва отношения на първа среща! Даже първата среща е точно, ЗА ДА СЕ ЗАПОЧНАТ тези отношения.
Половината от тази половина продължават по-натам до деца, дом и старини. Другата половина на първата половина приключват с първата среща или още няколко.
Хората да си мислят, ако им се мисли.
От вратата за краката е израз, който стои добре в устата на някоя сладка бабка. Скъпите ресторанти на София са пълни с хора, празнуващи годишнини, и с такива, които са отишли там и заради храната, но и заради краката.
Не съдете, защото сигурно и вие сте показвали "емоции" още на първа среща и ви е било готино! Simple Smile

Целият ми пост е един спам, защото "първата среща" на Даяна и Петър, все още е само първа среща и никакви граници на доброто възпитание не са прекрачени. Ако бяха седяли по столчетата, заровени в храната, да хрупат цяла вечер и да си говорят фколко е готин Данчо и колко е зареждаща Ванчето, щяха да спукат гърнето на сценаристите и аранжорите на мексиканската сцена.

# 1 237
Из Фейсбук
Ч. Чакъров
Сега след вечерята ще е хубаво Петър да я заведе в ратайската къща и да се почнат а Стоян да седне до тях и да свири с гайдата така за фон 🤣🤣😂🤣🤣🤣😂🤣🤣🤣

Хората какво въображение имат Grinning

# 1 238
Уф, роли, та роли. 😂
Толкова ли е невероятно това държание на Даяна? То всяка нейна реплика подсказва, че тя си е просто такава.
Ако Жанета или Антония ги правеха същите тези неща, никой нямаше да повтаря, че играят роля.
Ма те са кифли, пък Даяна - олицетворение на красотата.
По същия начин и с изказванията, че тя е изглежда добре и се възползва. А кифлите не могат да се възползват от външния си вид - тогава е неморално. 😂

# 1 239
Есме, ти да не си Даяна, че така пламенно защитаваш с тези романи. КОнтра на всеки коментар, и така нападателно. ...
Спокойно, това е форум, не е ринг Simple Smile

# 1 240
Моето мнение за това, че Дая трие коментари, е че това е нещо нормално. Нека пишат в Фейсбук страницата, но да влизат в нейния личен профил е малко прекалено. Не е нормално такъв психически тормоз, в коментарите са и писали неща като ,,боклук " и подобни. Един възпитан човек никога не би си пропилявал времето за да хейти някой....

# 1 241
Жена коята има претенции и самочувствие би било редно малко по така да има държание,а то от вратата за краката хората какво да си мислят?

Хайде бе! Половината свят започва отношения на първа среща! Даже първата среща е точно, ЗА ДА СЕ ЗАПОЧНАТ тези отношения.
Половината от тази половина продължават по-натам до деца, дом и старини. Другата половина на първата половина приключват с първата среща или още няколко.
Хората да си мислят, ако им се мисли.
От вратата за краката е израз, който стои добре в устата на някоя сладка бабка. Скъпите ресторанти на София са пълни с хора, празнуващи годишнини, и с такива, които са отишли там и заради храната, но и заради краката.
Не съдете, защото сигурно и вие сте показвали "емоции" още на първа среща и ви е било готино! Simple Smile

Целият ми пост е един спам, защото "първата среща" на Даяна и Петър, все още е само първа среща и никакви граници на доброто възпитание не са прекрачени. Ако бяха седяли по столчетата, заровени в храната, да хрупат цяла вечер и да си говорят фколко е готин Данчо и колко е зареждаща Ванчето, щяха да спукат гърнето на сценаристите и аранжорите на мексиканската сцена.
Айде сега жените да кажат от 1среща ли се почват.Ако вие се олицетворявате и припознавате си е ваш проблем.Мисля,че пврчето жени има морал.

# 1 242
Есме, ти да не си Даяна, че така пламенно защитаваш с тези романи. КОнтра на всеки коментар, и така нападателно. ...
Спокойно, това е форум, не е ринг Simple Smile
Аз не намирам лошо в това да се защитава някой, на мен Даяна също ми е фаворит и не го крия.

# 1 243
  • при късмета
Ваялет, никой не ти казва, че нямаш право на мнение. Не само аз "се хващам за теб" както виждаш. Това, което и други ти казват, е че в начина по който изразяваш мнението си нещо не е наред. А не, че нямаш право на мнение. Не е едно и също, нали? Или се правиш, че не схващаш или наистина не го разбираш. И двете положения не водят до положителни изводи

# 1 244
  • Sofia
Даяна надянала маската на благоприличие,  която се пропуква при всяка нейно действие,  Жанетките се маскират на красиви. В крайна сметка са на един акъл и искат едно и също - хубав заможен мъж да ги отглежда.

Общи условия

Активация на акаунт